Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Deci...maine va fi o zi speciala pt mine si pt Alex.
Nu vreau sa dau prea multe detalii, dar cum voi ati fost sufleteste alaturi de noi si la bine, si la rau, am dorit sa va impartasesc acest lucru.
Noi credem foarte mult in Dumnezeu, eu una ma agat foarte mult de El, si la bine si la rau, si au fost momente cand m-am simtit atat de aproape de El, incat daca atunci viata mea trebuia sa se sfarseasca, sigur eram mantuita. Atunci cand am trecut prin momente dificile sufletesti, am incercat sa accept ca este, daca este, voia Lui Dumnezeu. Cred ca cel mai dificil moment din viata mea, si din relatia mea cu Dumnezeu a fost cand, din cauza unor anumite evenimente, am ajuns sa ma intreb, daca pt ceea ce ma rog eu, este dupa voia Lui. Pt ca uneori ne rugam constant si fierbinte pt lucruri bune, dar care nu se implinesc. Poate nu este voia Domnului sa se implineasca. Desi ma rugam pt un lucru bun, si despre care eram foarte sigura pana in adancul sufletului meu, totusi raspunsul Lui intarzia sa apara. Spun "intarzia" pt ca nu venea atunci...dar apoi a venit. Una dintre calitatile unui crestin trebuie sa fie indelunga rabdare. Si aici eu am mari lipsuri. ori Dumnezeu spune "Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine si raurile nu te vor ineca; daca vei merge prin foc, nu te va arde, si flacara nu te va aprinde." Dumnezeu nu spun "cand vei trece pe langa un rau, la langa un foc", ci "prin". Nici unul din noi nu stie ce trebuie sa infrunte, dar noi stim ca El ne va proteja. Iar indelunga rabdare...El nu promite ca ne va ajuta sa "fugim" prin foc, ci vom "merge". A fugi ar dura doar cateva momente, a merge poate insemna mai mult. Eu...la un moment dat, am clacat si am crezut ca ceea ce doresc eu, poate nu, nu este voia Lui, dar acest lucru, in disperarea mea, mi-a intarit credinta. Si, pe genunchi, cu toata sinceritatea, am spus "Doamne, faca-se voia Ta!" Si nu doar ca am spus-o, cu teama ca poate, totusi, voia Lui, nu coincide cu voia mea, ci, chiar in deznadejdea aceea, am simtit ca, si daca voia Lui era alta, El mi-ar fi dat putere sa o accept. Am spus "faca-se voia Ta" cu toata inima. Si atunci am simtit cu adevarat liniste in suflet.
Au fost in viata noastra cateva luni grele, mult prea grele. Cand doi oameni sunt impreuna, si sunt uniti, se sprijina unul pe altul, si cumva, dificultatile trec. dar cand doar unul lupta, sau lupta unul impotriva altuia...cred, acum, ca acestea sunt cele mai mari probleme.
Atunci cand am scris ultimul mesaj...de suflet, si inainte de a lua o pauza...nu era mai nimic, in comparatie cu ce urma sa vina...furtuna.
dar furtuna a trecut...si asta multumita Lui Dumnezeu, care mi-a dat tarie, putere si intelepciune. M-am ridicat singura, caci singura eram, atat de singura cum n-am fost niciodata, mi-am alungat depresia, m-am salvat pe mine (desi eram foarte aproape de a ma sinucide), si mai mult, am salvat si viata noastra.
Apoi au urmat cateva luni/saptamani/zile/nopti/ore de coborasuri si urcusuri in care am incercat sa salvam ce distrusese furtuna.
Si...pt ca vrem ca spiritual totul sa fie la fel...maine, in biserica, ne vom reinoi juramintele, si vom primi din nou binecuvantarea.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Deja mi-e dor de tine, dar o luna rezist!De-abia astept povesti madrilene si fotografii cu Luca multumit de noua lui casa!Sa mearga totul bine si sa nu fiti dezamagiti de nimeni si nimic!Pupe infinite......................

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Edit: destinatara este draga de Simplyana!

Mergi la inceput

Monnvas, ce patanie urata, bine ca azi s-a simtit Cristi mai bine; sper ca ati trecut hopul, probabil ca pestele ala a fost cauza.

Mergi la inceput

Pisik, si eu l-am lasat pe Andrei in pielea goala pe plaja; sincer, m-am gandit mai mult la confortul lui decat la ceva obsedati care l-ar fi putut privi (nu contest ca tampenii de-astea se pot intampla, din pacate!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Cuscra, offfff, ce ati patimit. Multa sanatate lui ginerica. Eu sper sa nu fie de la tradare

MONICA, ce frumos. Va doresc sa va iasa maine dupa sufletul vostru, ce moment special

ANA, drum bun si sa vii cu vesti rapid

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Ayla, va urez ca ziua de maine sa va aduca liniste in suflet amandurora si sa va faca viata si mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

salutare tuturor!

Am intrat si eu sa va salut, sa va dam un raport scurt. Suntem bine, crestem frumos, dar imi ocupa aproape tot timpul si din pacate, nu mai am timp de stat pe calculator si mi-e dor de voi. Urmeaza sa mergem si noi in vacanta prin 17 august, vreo 11 zile, sper sa fie bine.

Ayla , foarte frumos gestul vostru, felicitari si toate cele bune!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Carla, tu meriti sa fii certata!!!Pai, zic eu, ia sa ma uit putin la pozele Carlei, ca nu le-am mai vazut de ceva timp.Si ce-mi vad ochii?! Fotografii noi, cu Raul savurand o balaceala...e dragut foc, tufete, bronzoliciul! ...si mami eleganta si frumoasa

Mergi la inceput

Pisik, Ana, Carla, multumesc!

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

Simplyana drum bun si numai bine!

Monica, la indigestie e foarte bun debridatul, si eu am avut de vreo 2 ori probleme cu Luana si s-au rezolvat. Multa sanatate lui Cristi si fara alte peripetii de-astea.

Noi ne pregatim sa iesim, asta seara avem iesire cu copii la Mc Donald`s ca sunt fani jucarii Happy Meal, si savuram si noi o inghetata. Nu stiu daca mai intru azi.
Maine dimineata vom merge la biserica, apoi Alex a facut rezervare la Geoagiu, cu camera speciala si cina, nu am idee ce si cum, ca e surpriza lui. Copiii raman pana luni cu buni/bona. Am vrut sa-i duc la mami, ca tot e in drum, dar asa macar sunt in mediul lor. Si luni dimineata oricum trebuie sa venim acasa. Din 1 august vrem sa plecam in concediu, asa avem si rezervarea, iar Alex are de lucru, de comasat 9 zile de lucru in doar 5 cate au ramas. Sper sa nu-si creeze iar probleme de sanatate acum, cu stres, oboseala si caldurile astea.
Aveti dreptate, e groaznic de cald la bloc, abia acum am inteles. Noi toata ziua la tara la lucru la Alex, la curte, piscina, racoare in camere, nu am simtit. Si acasa am si aer conditionat in dormitorul nostru.
Va pupic si va multumesc pt gandurile bune...pt maine!

_

Mergi la inceput