Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 7
Ilinca_M. spune:
Acum m-am delectat si eu cu pozele pitonesti Gigelico, Pitonul nu mai seamana cu tine decat la forma fetzei, in rest tot e tac'su. La subiectul celalalt nu ma bag avand in vedere ca nu dau 2 bani pe ce zic preotii si ideile religioase nu ma intereseaza nici atat, asa ca din partea mea...nu exista si nu pierd vremea cu ele.
Bianca, ce misto isi pregateste Vladimir micu' dejun...eu l-as pune sa-mi aduca si mie. Sophiphi ciordeste numai biscuiti, stie care e dulapul si merge foarte serioasa, cotrobaie in punga, isi ia unul singur (foarte delicat, cu 2 degete:))), lasa punga la loc si inchide dulapul (toate cu cel mai serios aer:)))
Sa va zic o faza, ca intai am crezut ca-s nebuna. Stiti si voi ultra-mediatizatul clip cu "Alejandro", nu?:)) Lui Phiphi ii place la nebunie, e fan lady gaga, ce mai. Ei si ieri ii pun clipul pe you-tube si la un moment dat o aud ca scoate un sunet ce nu l-a mai scos, un oftat asa...teatral, din suflet, cu o anumita intonatie...si in secunda urmatoare o aud si pe Gaga slobozind din pieptu-i de arama acelasi oftat!! Eu pana nu a facut Phiphi asa nu remarcasem oftatul (de fapt asa incepe piesa, dupa ce tzopaie hitleristii aia p'acolo)
Taica-so a zis ca o fi o intamplare, dar sa fim seriosi: oftat identic, cu 2 secunde inainte de cel din clip?...Azi i-am pus iar clipul si s-a repetat faza:))). E clar, artista se face Lady Phiphi a mea!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
inapreda spune:
F. tare nora am!!!!
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
ILINCA, iti zic clar ca nu e coincidenta oftatul. Si Vladimir repete ce fac copii in desene. E un desen cu "monkey see monkey do" si maimutza intreaba copii: "Is this a hourse?" si copiii zic "Nooooo", dar Vladimir zice si el cu o secunda inainte.
Pe mine ma uimesc omuletii astia mici, eu zic ca Vladimir intelege tot.
Nu stiu daca v-am povestit patania cu borcanul de gem spart pe gresia din baie, dar va zic pe scurt. A spar un borcan cu gem in baie, pe gresie desi il atentionasem sa il lase ca sigur il sparge si ma supar pe el. Ei bine, l-a spart si atunci l-am luat frumos si l-am pus in mijlocul casei dupa ce in prealabil l-am incaltat, si i-am spus ca sunt foarte suparata pe el (nu l-am certat in niciun fel) sa ma lase in pace. S-a pus al meu pe un bocit de-i curgeau si lacrimile si mucii-n gura. Eu nimic. Ii tot repetam ca ssunt suparata ca nu m-a ascultat, asta in timp ce adunam cioburile. L-am lasat asa. Dupa ce am terminat de adunat (el plangea in continuare) l-am luat si l-am pus pe pat si ii tot explicam eu acolo cum ca m-a suparat si bla bla. S-a linistit intre timp si apoi i-am spus sa-si ceara scuze si sa ma io in brate, sa ma pupe si sa imi promita ca nu mai face si ca o sa ma asculte (repet ca nu il certam, doar eram foarte serioasa). Atunci cu lacrimi de crocodil, m-a luat de gat si m-a pupat.
Era atat de dezamagit ca sunt suparata pe el si ca nu il mai bag in seama de cred ca ar fi preferat sa il cert.
Si mai sunt faze d-astea dar nu stau acum sa fac povesti. Ideea e ca al meu copchil chiar pricepe tot ce ii zic.
Bianca2503 spune:
Si cel mai important este tonul pe care il folosim. De exemplu, la mare nu puteam sa il scoatem din apa.Tot timpul esr cu chiuieli. La un moment dat i-am zis sa iesim putin din apa sa dau si eu un telefon si apoi venim iar. Si a iesit fra chiu si fara vai. Apoi i-am zis sa mergem sa vorbesc eu ceva cu Robert si apoi intram in apa iar. si tot asa. Eu cred ca nu mai sunt "fraieri" astia "mici".
inapreda spune:
F. emotionant moment, m-a facut sa ma cint
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 ILINCA, iti zic clar ca nu e coincidenta oftatul. Si Vladimir repete ce fac copii in desene. E un desen cu "monkey see monkey do" si maimutza intreaba copii: "Is this a hourse?" si copiii zic "Nooooo", dar Vladimir zice si el cu o secunda inainte. Pe mine ma uimesc omuletii astia mici, eu zic ca Vladimir intelege tot. Nu stiu daca v-am povestit patania cu borcanul de gem spart pe gresia din baie, dar va zic pe scurt. A spar un borcan cu gem in baie, pe gresie desi il atentionasem sa il lase ca sigur il sparge si ma supar pe el. Ei bine, l-a spart si atunci l-am luat frumos si l-am pus in mijlocul casei dupa ce in prealabil l-am incaltat, si i-am spus ca sunt foarte suparata pe el (nu l-am certat in niciun fel) sa ma lase in pace. S-a pus al meu pe un bocit de-i curgeau si lacrimile si mucii-n gura. Eu nimic. Ii tot repetam ca ssunt suparata ca nu m-a ascultat, asta in timp ce adunam cioburile. L-am lasat asa. Dupa ce am terminat de adunat (el plangea in continuare) l-am luat si l-am pus pe pat si ii tot explicam eu acolo cum ca m-a suparat si bla bla. S-a linistit intre timp si apoi i-am spus sa-si ceara scuze si sa ma io in brate, sa ma pupe si sa imi promita ca nu mai face si ca o sa ma asculte (repet ca nu il certam, doar eram foarte serioasa). Atunci cu lacrimi de crocodil, m-a luat de gat si m-a pupat. Era atat de dezamagit ca sunt suparata pe el si ca nu il mai bag in seama de cred ca ar fi preferat sa il cert. Si mai sunt faze d-astea dar nu stau acum sa fac povesti. Ideea e ca al meu copchil chiar pricepe tot ce ii zic. |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Pisik06 spune:
RAMONA, este o alegere f buna insula Krk. Noi am fost in 2007, a fost superb. Te sfatuiesc din suflet sa mergi, o sa iti placa sigur. E un orasel linistit, cu iz medieval, turistic, dar nu "tiganos", plus ca putand sa ajungi cu masina pe insula poti sa te si misti altfel, poti merge sa vizitezi lacurile (Plitvice, a povestit BIANCA odata si a pus si poze) si multe alte chestii interesante prin imprejurimi.
Sanatate multa!
Mai fetelor, voi ma uimiti cu ai vostri copii. Ana nu pricepe nimic, sau se face ca nu pricepe, oricum clar e ca nu face ever ceea ce i se spune. E adevarat ca eu si ridic tonul cand ma enervez, o sa incerc si metoda BIANCAI
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar as vrea sa imi spun si eu parerea referitoare la tinutul copiilor dezbracati pe plaja. Dupa mine, chestia asta ca "daca ii face cineva o poza" se incadreaza in categoria drobului de sare. Asa se pot intampla multe si, Doamne fereste, copilul poate pati ceva si cu tine de mana. Ii pazim, suntem cu ochii pe ei, dar de aici pana la a sta mereu cu frica in san ca vreun obsedat ar putea sa ii faca eu stiu ce e cale lunga. Eu cred ca pana la 3 ani un copil ar trebui lasat si dezbaracat, destul va sta incorsetat toata viata in costume de baie, haine, etc. Pe noi ne-au tinut parintii dezbracati berechet cand eram mici. Stiu, o sa ziceti ca nu erau vremurile de acum, dar sa stiti ca si atunci se intamplau destule, doar ca nu erau atat de mediatizate. Eu am tinut-o pe Ana mai mult cu pampers, dar am tinut-o si dezbracata si sincer nu m-am gandit o secunda ca ii poata face cineva poze. Parerea mea e ca daca ajungem sa ne temem si de umbra noastra nu o sa micsoram pericolele care ne inconjoara. Trebuie doar sa fim atenti, dar fara sa uitam sa traim.
Sper ca nu v-am suparat, este doar parerea mea si nu are nicio legatura cu ceea ce au postat fetele. Fiecare este libera sa faca ceea ce crede ca ii protejeaza mai bine copilul.
Mami de minune mica
Monnvas spune:
Gige, mi-e si teama sa cer linkul, ati imortalizat si voi tradarea?
Cat despre copiii goi la mare... nah, daca mergi la plaja de nudisti ar fi chiar comic sa tii copilul imbracat, nu?
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
simplyana_m spune:
Dragele mele, v-am pupat, ne "vedem" peste o luna si ceva, cand ne vom fi instalat pe la Madrid!!!
Azi si maine trebuie sa lichidam aici in Bucuresti, in graba, ca noi planuisem sa mai avem pe-aici 2-3, dar nu a iesit cum vroiam noi. Asa ca va salut de-acum, ca nu voi mai avea net la dispozitie, chiar daca eu mai stau in tara cu piticul o luna.
Multa sanatate la pitici, mamici si tatici, si sa ne revedem cu bine!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Monnvas spune:
Sa va zic si patania noastra.
Ieri au venit nasii nostri de cununie in Buc, i-am cazat la noi. Ca sa putem iesi in oras l-am lasat pe pitic la mama. Pe la 22 ii dau sms s-o intreb daca fac nani.La 23 imi raspunde ca a vomitat si nu reuseste sa-l culce. M-am facut racheta pana la ei. Cum l-am luat in brate a scazut intensitatea scandalului; l-am pus in pat, l-am imbratisat, i-am sasait la ureche si in 5 minute dormea. Nush de la ce a facut indigestie, suspectez un peste pe care nu l-am putut privi in ochi (aviz amatoarelor de peste file), cert e ca piticul meu, care se bucura cand vin bunicii si imi face pa, nu se mai linistea. Mi-a zis mama ca urla de 2 ore [i-am rugat ca data viitoare, daca nu se linisteste in juma' de ora, sa ma cheme,ca mai bine pierd eu timp pe drum decat sa urle el] si tot arata cu degetul. Abia cand au vazut ca s-a linistit la mine s-au prins ca arata usa, copilul voia sa plece, voia la mama.
De la 23.30 pana la 3 dimineata a vomitat de 10-15 ori, nici n-am stat sa numar,uneori din 5 in 5 minute, a baut multa apa, pe care a dat-o afara la el. Spre dimineata nici nu stiam unde sa-l mai pun, nu mai gaseam coltz de pat nevomitat (nefiind la mine acasa nici nu stiam de unde sa iau alt cearsaf,plus ca am preferat sa stau la linistit piticul in loc sa ma ocup de curatenie). De la 3 la 6 am dormit amandoi tun; n-a facut febra, n-a avut diaree, io ma gandeam numai la cum mananca el covrigi de pe jos, cum a baut apa din balta si ma infioram la gandul bacteriilor [e o mama pe site-ul EMMA care si-a pierdut fata de 16 ani in urma unei infectii bacteriene nedepistate de medici]...
Culmea e ca am tremurat inainte si dupa crize, in timpul crizelor m-am mobilizat binisor sa-l tin ca sa nu se inece, sa-l curat, sa-l linistesc.
Acum e inca la ai mei, eu am venit acasa sa pun masa musafirilor; Cristi a mancat, a dormit, s-a jucat, deci acum e OK.
[poate a aflat de tradare si i-a picat greu...]
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)