Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 6
olishka spune:
Salutare!!!
Sunt si eu prin zona si va urmaresc. Timp de scris mai putin, caci m-am apucat de bucatarit pt pitic. Ce bine era la AI Cam sufar...
Miha pupa Caprioara din partea mea
Olga, mamica lui David iepurasul
Ayla21 spune:
Ana multa sanatate!
Dyana, insanatosire grabnica!
Si sarcina cat mai usoara surioare tale. Off, cred si eu ca e adevarata legatura dintre sexul feminin al copilului si greturile. Dar nici pt rasfat, sa nu-ti doresti. Eu am avut doua fetite, desi greturi de sarcina cu fetita la dublu si a fost cumplit...pana la 20 de saptamani vomitam si de 5-7 ori pe zi. Cred ca de aia nici n-am luat in greutate prea mult, nici eu...nici ele.
Ma duc la masa, ca azi sunt rasfatata, a pregatit sotul meu micul dejun...si apoi, ma mai gandesc sa va spun ceva...despre ziua de maine, cat mai sunt azi pe aici.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
olishka spune:
Dyana transmite-i salutari surioarei tale si distractie faina la Duni
Olga, mamica lui David iepurasul
ramona7575 spune:
Bunelor mele prietene !
Va sarut pentru incurajarile voastre, chiar aveam nevoie mai ales ca ma simt singura si descurajata de ce e in jur… traiesc cu speranta ca Dumnezeu este mare, ne vegheaza si imi da putere la necaz.
Eu ma simt mai bine dar azi dimi . m-am trezit cu nas infundat si dureri in gat iar Stefan cu tuse si mucisori curgatori. Desi s-a trezit la 9, la nici 20 min. nu ma intelgeam cu el asa ca la 10 l-am culcat iar , cred ca il doare vre-o masea sau canin desi m-am uitat in gura lui si nu am vazut nimic. Cere tot mai des suzeta, e singura care il linisteste. Ma bucur ca nu mai are diaree dar nu mananca decat iaurt sau paine goala.
Ieri a fost ziua sotului meu, asa ca ne-am “chatuit “ un pic sa ne alinam dorurile si sa vb.despre planurile din septembrie. Vream sa plecam in Croatia in insula Krk (stiti ceva despre ea?) , un coleg inchriaza ap. 2 camere cu 50 euro/noapte si mai cautam o familie (e cineva interesat ?),ca e prea scump sa dam atatia bani o singura familie.
Voi cand mai faceti intalneala din sept.? Poate venim si noi…
Am vazut pozele Olishka din Bulgaria si am indraznit sa ma visez si eu pe acolo, toate/ toti ati fost niste veseli si minuati, o echipa minunata, ma bucur ca v-ati distrat.
Gata, am scris o groaza…
Ayla21 spune:
Of, Ramona, tie vroiam sa iti urez multa satatate, pt tine si pt Stefan (ii urasem Anei, sper ca ea nu e bolnava).
si LA MULTI ANI sotului tau!
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
inapreda spune:
Scutecele pentru piscina nu sint impermeabile, trece pipi prin ele, nu sint facute ca si cele obisnuite sa retina pipi in interior; iti dai seama cit de tare s-ar umfla cind ar intra copilul in apa?
Sint doar pentru a nu face kaka in apa/pe nisip. In rest, ii pui copilasului scutecul lui obisnuit. Cel putin, eu asa stiu.
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 pisik, gigelica - multi , multi am si facut comanda pe net Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si-un pic |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Eista casti pentru caputzul VZUVUZELEI. Si eu am vrut sa-i iau lui Ian dar nu a vrut Jambo ca "nu a mai vazut la nimeni" Eu am vrut sa-i iau inca de pe vremea in care mergea in 4 labe si tot derapa pe parchetul alunecos.
Lintea nu stiu cum se gateste; eu o folosesc pe post de faina in preparate; dar intra pe C U L I N A R punct R O si sigur gasesti ceva retete.
citat din mesajul lui mihaelacg am uitat sa va spun, maria aseara si+a spart iar capul. a dat cu capul in coltul scaunului pe care stateam eu. un scaun de lemn.n-am mai fost la spaital, i+am dat eu betadina la greu. deci eu nu mai stiu ce sa-i fac la cap.ii pun o casca de motociclist. aaa.... mi-a zis o tipa sa-i dau 6 granule de arnica cand se mai loveste la cap. remediu homeopat, stie cine ceva?sau noi suntem in top cu loviturile si cazaturile la cap... ina, mi+ma cumparat linte, cum sa-i fac la vuvuzela_ uitasem....uali, sa-ti fie de bine nasa mare si concediu placut, sa aveti vreme faina, si vrem poye multe cu tine si medeea. Botzul meu de aur din 10 Martie 2009 |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Si eu gindesc ca tine: nu-l las pe Ian...nud in public. Si gindesc asa de multa vreme, nicidecum de cind cu povestile astea inspaimintatoare! Am si eu gargaunii mei.
citat din mesajul lui Ayla21 Ilinca, si eu cred ca pozele cu fetite nu sunt facute de parintii lor. Si acest lucru ma face sa fiu si mai decisa ca n-o voi lasa goala niciodata pe Luana in public, pt ca nu stii cine e in preajma noastra. Ok, nu-i fac eu poze, nu pun eu poze pe net, dar nu am de unde stii cine e in apropierea noastra la plaja. Ieri chiar eram putin scandalizata de pozele cu copilasii nostri golasi, stiti voi, uneori sunt lupul moralist cand e vorba de copilasi. Chiar daca nu vreti sa faceti albume private si vreti sa puneti poze pe net, nu mai puneti poze care pot fi interpretate. Mai mult nu spun ca e un subiect intreg despre asta la Discutii generale. Si mare atentie fetelor care erau la Favorite-ul indivizilor dubiosi. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Pisik, multu' frumos de poze!
Desi ma repet, zic: faina vacanta ati avut!
PS. Gige, da-mi si mie link-ul faimos, pliiiiiiiiiiz!
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
Buna ziua,
M-a trezit Vladimir de dimineata si cand m-am uitata la ceas...5:53:O:O:O. Naspa! Am mai tras eu de el vreo 20 de minute dar nu a vrut sa se mai culce pentru ca ii era foame rau de tot (cand se trezeste, daca ii este foame se duce direct la frigider si daca eu nu ma ridic sa ii dau ceva, de obicei lapte, il deschide singur si se infige in cascaval din care si musca, sau isi ia un iaurt si mi-l aduce)
Asa ca noi 2 la 8.30 am plecat la niste cumparaturi. Bineinteles ca a adormit in masina asa ca in parcarea de la Auchan l-am pus cu tot cu scaunul de masina in carut. A dormit asa vreo juma de ora- numai bine cat sa imi iau cat de cat ce-mi trebuie. S-a trezit cand eram la raionul cu iaurturi si nici nu facuse bine ochi ca imi arata sa ii dau sa manance un iaurt. Statea ca boierul in jilt si eu ii dadeam iaurt.
Oricum a fost chiar simpatic si cuminte spre deosebire de data trecuta cand a trebui sa il dau jos din carutul de cumparaturi (ca altfel iesea el) si cand a luat-o la alergat printre rafturi; si imi facea "bau" si imi cara orez si paste si eu le puneam la loc pe raft- distractie mare.
I-am cumparat si niste sandale si cam atat. Nustiu ce am dat un asemenea raport dar am zis sa scriu
Am vazut pozele Gigelicai. Foarte tari!