Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 3
gigelica20 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Parerea mea e ca ideea cu ei e ca lasa likidele sa circule... in ambele sensuri. Adik nu tin decat kk... Considerand asa, mi s-au parut ok si cei de la dm (noi de-aia am avut, ca altceva nu am gasit... ) Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Vezi, de aia esti tu cea mai perspicace!!! Mi-e dor de tine si de Adelake
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Uitati cu ce imi pierd eu vremea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154507
_
30 martie 2009
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Soro, daca tot esti prin preajma baga si tu o poveste, o impresie, o treaba. Ca, am inteles, I love Dyuni, si mai departe? |
Ma uitam pe pozele de la Gige, te-am vazut si in calitate de vedeta. (noi nu am fost atunci la spectacol)
Revin cu impresii... acum citeam cate ceva pe fuga, ca timpul este mic... cam prea mic.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Ca sa fie asta pozitia oficiala a bisericii ar fi trebuit sa se intruneasca nu stiu ce sobor si s-ar fi auzit sigur ca iesea cu tambalau, iar parintele respectiv sa fie purtatorul de cuvant al Patriarhiei....Daca asta ar fi "pe bune", banuiesc ca ar fi trebuit sa-l botezi in secret ca un preot nu ar fi avut dreptul sa faca ceva impotriva superiorilor, daca e sa ne luam dupa aberatiile astea.
seamana cu povestea cu cipul.
Pareristi exista in toate domeniile...
Sa vezi ce-a iesit si pe aici cand nu mai stiu ce a zis Papa despre prezervativ si Sida (parca).si era Papa nu Parintele X.
atata timp cat nu se intrunesc sinoadele, consiliile, comitetele lor si nu dau un comunicat oficial, restul sunt doar pareri personale
Gigelica- noua ne place mult de pacatoselul vostru....ii furam si palariuta
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gigelica20
Parerea mea e ca ideea cu ei e ca lasa likidele sa circule... in ambele sensuri. Adik nu tin decat kk... Considerand asa, mi s-au parut ok si cei de la dm (noi de-aia am avut, ca altceva nu am gasit... ) Vezi, de aia esti tu cea mai perspicace!!! Mi-e dor de tine si de Adelake |
Din recuperari: intreba cineva de concert Gun's. Si eu aveam o info de la Romexpo ca urmeaza sa fie concert in septembrie. Acum 2 saptamani nu era inca 100% sigur, acum o fi... mai intreb.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Eu cum si unde pot vedea pozele Gigelicai?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Kea spune:
Gigelica, te rog, si eu vreau sa o vad pe Pisik actita.
Fetele care "mesteresc" la prima pagina, sa o scoateti cand aveti timp pe Karina de la burtici.
Geanina tot citeam si nu pricepeam de ce iti trebuie papanasi la strand.
Denisa, pune te rog o poza cu Adelake razand in hohote, eu numai serioasa am vazut-o. Gadila fata si fa-i o poza!
dyana27 spune:
anaan ma bucur ca ti-ai linistit piticii cu diagnosticul ala de doi lei. stiti voi cum e, normal ca nu-l crezi... dar tot iti sta ca un ghimpe in coaste si pana nu te lamuresti ca nu e asa... n-ai liniste
sincer si eu mai aveam putin si-l duceam pe mutzu la neuro sa vada daca e totul ok ca nu-si da drumul deloc la manuta sa mearga singur; sora'mea a zis ca ea nu-mi face programare si nici nu vine cu mine ca se face de ras cu un copil perfect dus la neurolog (si n-ar indrazni vreodata sa zica ca e neonatolog si aduce copilul asta la control); dar de cand am venit de la mare, de 2 zile merge mutzu meu super relaxat prin casa fara probleme; pleaca singurel, se opreste, isi schimba directia, ocoleste jucariile, le mai sare... deci e ok; afara deocamdata sta de manuta pentru ca se tot impiedica in sandale; sincer, nu mai stiu ce sa-i iau; cu talonet nici vorba sa mearga cu ele, refuza sa plece de pe loc (si eu le-as refuza sincera sa fiu); am alte 5 perechi din care doar pe unele le accepta bine, luate din decatlon, super usoare, doar ca se cam impiedica si cu alea; descult e fericirea maxima; la mare nici nu m-am mai stresat; doar la restaurant ii dadeam sosetele antiderapante ca era gresia foarte rece de la aerul conditionat, in rest... descult si-n fundul gol a stat 5 zile;
si-n plus ne-am mai vazut cu o doctorita care a ramas socata cand a inceput mutzu sa-i arate literele; deja stie perfect 7 litere, m-a turbat, mergem pe strada si citim numerele de la fiecare masina in parte, citim ambalajele si orice indicator pe langa care trecem; a inceput ca o joaca, de la covorasul ala puzzle din camera unde avea 2 litere B una langa alta; si s-a prins el ca sunt la fel si mi le-a aratat; si eu i-am zis "da mami e B"; pai de n-am zis B in ziua aia de ma durea limba; mi-l arata din 2 in 2 secunde asa ca doua zile dupa aia se trezea si sarea direct pe covor la B; si de atunci tot vrea sa-i arat literele; l-a invatat pe M de pe cutia de mustela, au urmat H si P de pe borcanelel de HIpp, apoi O ca-i place cum suna, A ca-l gaseste peste tot... si tot asa; mi le arata pe rand, le sare pe cele pe care nu le cunoaste si nu-l intereseaza; ieri i s-a pus pata pe T; a gasit un panou cu o cafenea TABIET, evident ca a vazut direct B-ul si ne-a dus acolo, si apoi da-i cu T inainte; dar e absolut pasionat de litere, citeste cartile doar daca au si litere, altfel nu mai sunt interesante cu poze degeaba;
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Floric spune:
Salut fetele.
De la serviciu se pare ca mi-au blocat accesul pe unele siteuri ca eu tot ca la cap trecut pag 12 am ramas. In fine...suntem bugetari, deh...Dar imi placea sa mai abag si eu un ochi pe forum. Ca doar muncim de 75%...
Apropo, intreb si eu ca si ILinca, unde vedem pozele? Eu nici pe a lu Pisilika nu le-am vazut.
Fetele, anunt cu bucurie ca Rare merge din ce in ce mai bine si singur dar doar daca ii dau comanda (suna caa la caine dar asa e) sa se duca la...si se duce, daca nu ii spun nimic se tine de piciorul meu si ii da drumul la trap.
Acum eu mama grijulie si disperata sa nu vad sange il tin in ham ca sa intervin la nevoie. Stiu ca nu e foarte bine ce fac dar am zis sa il las sa se mai obisnuiasca cu mersul si apoi ii tai de tot cordonul.
Mai, tufete, rare s-a iritat de la caldura dar asa pe ici pe colo. Adica, pe frunte in stg in deasupra ochilului, pe spate. Cu ce sa il dau? Ati spus odata parca de apa termala. Zic bine?
Gata. Plec la culcare.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Ca sa fie asta pozitia oficiala a bisericii ar fi trebuit sa se intruneasca nu stiu ce sobor si s-ar fi auzit sigur ca iesea cu tambalau, iar parintele respectiv sa fie purtatorul de cuvant al Patriarhiei....Daca asta ar fi "pe bune", banuiesc ca ar fi trebuit sa-l botezi in secret ca un preot nu ar fi avut dreptul sa faca ceva impotriva superiorilor, daca e sa ne luam dupa aberatiile astea. seamana cu povestea cu cipul. Pareristi exista in toate domeniile... Sa vezi ce-a iesit si pe aici cand nu mai stiu ce a zis Papa despre prezervativ si Sida (parca).si era Papa nu Parintele X. atata timp cat nu se intrunesc sinoadele, consiliile, comitetele lor si nu dau un comunicat oficial, restul sunt doar pareri personale Gigelica- noua ne place mult de pacatoselul vostru....ii furam si palariuta ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
_
30 martie 2009