Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 2
gigelica20 spune:
Fetele, vedeti ca inca incarc poze....in total sunt 483...aveti inca rabdare...pupilici....
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Pisik06 spune:
In pozele Luciei ma vedeti in calitate de actrita, ca m-a pozat nu gluma Cred ca mi-am ratat cariera
Mami de minune mica
Gianina34 spune:
pana ma bag si eu la poze, vreti sa-mi spuneti ce pamparsi sa cumpar pentru mers la piscina?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Pisik06 spune:
GIANINA, eu am luat Huggies de pe net. Dai un search si iti da, e un singur site care ii are. Am intels ca au si la dm, dar sunt mai slabuti (desi mie nu mi s-a parut ca au facut mare branza) si nu aveau decat masura pana la 9kg
Mami de minune mica
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 GIANINA, eu am luat Huggies de pe net. Dai un search si iti da, e un singur site care ii are. Am intels ca au si la dm, dar sunt mai slabuti (desi mie nu mi s-a parut ca au facut mare branza) si nu aveau decat masura pana la 9kg Mami de minune mica |
Gianina, eu i-am luat din carre4...si sunt pe marimi...eu am luat M, intre 9 si 15 kg.
Dar sunt jenibili, ca victor a facut pipi in carut fiind imbracat cu ei...si a udat carutul...deci...
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Gianina34 spune:
pisik, gigelica - multi , multi
am si facut comanda pe net
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
acum am terminat de vizionat pozele
sunteti formidabile cu toatele+ sotii+copilasii din dotare
tare-mi mai sunteti dragi
avem 1 anisor si-un pic
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Gianina, eu i-am luat din carre4...si sunt pe marimi...eu am luat M, intre 9 si 15 kg. Dar sunt jenibili, ca victor a facut pipi in carut fiind imbracat cu ei...si a udat carutul...deci... |
Parerea mea e ca ideea cu ei e ca lasa likidele sa circule... in ambele sensuri. Adik nu tin decat kk... Considerand asa, mi s-au parut ok si cei de la dm (noi de-aia am avut, ca altceva nu am gasit... )
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Parerea mea e ca ideea cu ei e ca lasa likidele sa circule... in ambele sensuri. Adik nu tin decat kk... Considerand asa, mi s-au parut ok si cei de la dm (noi de-aia am avut, ca altceva nu am gasit... ) Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Soro, daca tot esti prin preajma baga si tu o poveste, o impresie, o treaba. Ca, am inteles, I love Dyuni, si mai departe?
Mami de minune mica