Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
Si eu sunt fan Uka dar va iubesc pe toate
Si imi mai place foarte mult ca ne putem bucura si folosi experientele unor mamici ca Liliac si Bia.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
doris_79 spune:
'Neatza, ladies.O intrebare:care din voi le-ati dat bb-ilor saruri din alea de hidratare si cum le-ati preparat?Pe prospect scrie in 250 ml apa, dar fata mea nu bea 250 ml odata.sper ca a ti nteles ce vreau sa zic.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
MangaGirl spune:
ma alaturi si eu la fan clubul uka. dar eu mai sunt si fan luci, care mi-a dat din no-spa-urile ei de pe vremea cand nu eram prietene pe mess.
neatza...si pup toate fetele, ca-s multe pe care le iubesc mult.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
si eu care credeam ca mesajul meu o sa sune prost
sunteti cam scumpe toate!
Trebuie sa va spun ca am acasa un pui calitatea I STAS care o lasa pe mama lui sa doarma toaaaata noaptea , asa cum ii place ei . Pupe mama printesa blonda . Si m-a rugat sa va transmit ca si ea e fan Uka
Diamar nu mai spune niciodata despre mesajele tale ca-s seci, lipsite de interes! Nu e adevarat ! Imi pare rau ca David e dificil, stiu ca 3 ani poate fi o varsta dificila..eu am acasa cartea aia "si tu poti fi supernanny" si o tot citesc, stii ca tipa e tare, incearca sa te inspiri din metode de-astea mai stiintifice..zic si eu Legat de varsta potrivita pentru mers la plaja, mie dr mi-a spus NU raspicat in primul an de viata.. sa nu spuneti nimanui ca nu am ascultat-o, da?
Ma bucur ca Nela&Co sunt bine!! We placut si voua dragilor!
Raluk, Selen, Fragutza, Luci, Lilli,Maria
C a r i n a Nihil Sine Deo
vias spune:
..buna ziua...am adormit "argintu' viu"...in sfarsiiiiiiiiiit...
MangaG e bine ca macar Aidan bea ceai de menta....eu nu ma pot apropia de el cu menta, orez....ca imediat se constipa...azi i-am facut suc de mere si pere.,...si multumesc lui Dumnezeu au fost un succes... a baut imediat 100 ml
Monica_dicut draga prietena ..si pe Dragoselul la fel... si sper sa-i treca bubita de la gurita..offffff...vin eu odata si-i dau "na'na" la cada aia..sa nu mai doara puiul mic..
Diamar.. eu nu am auzit ca nu e voie cu copilul sub 2 ani la mare.. Noi peste o saptamana plecam in concediu in Bulgaria...o saptamana la mare....ok..il feresc pe Flavius de raze..iesim pana in 10:00 dimineata la plaja si seara dupa ora 18:00....
Plus ca aerosolii le fac foarte bine copiilor!! eu asta stiu!!
Ma duc sa mananc si eu ceva, ca imediat se trezeste banditul meu si nu mai pot manca/....
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
MangaGirl spune:
nela pupam si noi banana si pe mama din dotare. am vazut lA ceas de noapte ca Ana e fan paine si inca din aia buna, cu ulei de masline. si ca buni te salveaza de la muna aia grea si istovitoare - calcatul. n-o trimiti si pe la mine?
am mai citit ca alex are, crede mami, 4 dintisori si e innebunit dupa banane.
iar lugojana bate din palme si lili joaca leapsa.
iar sonia de adinus face pasi singura. am vazut-o in filmulete.
diamar si eu zic sa te inspiri din ce zic fetele.
madalina84 spune:
Neatza fetele
SELENE bine ca nu i-ai dat tratamentul dat de prima dr,eu sper sa scape repede de infectie si sa nu mai aveti probleme.Nici eu nu am cum sa-l impiedic sa puna gura pe orice dar ma rog sa nu pateasca nimic
Nu stiu cum s-a inteles mesajul meu referitor la HEPI,eu spuneam ca ea s-a integrat repede si ne-a devenit foarte draga intr-un timp scurt cum poate nu au reusit fete care au fost de la inceputul odissei si intre timp au disparut de tot,si vorba lui Manga doar suntem abonate la livada ei
MONICA ma bucur ca te-am citit,imi pare rau de Zgatix ca e Zgatix si cade,bubite de la caldura si noi avem dar facem dus mai mereu iar cazaturi din astea mai grave cu sange cu mine nu a luat,o sg data cu mama si i-a dat sangele la gurita
FRAGUTZA asa imi face si Iri cand e3 obosit si apuc sa ma duc cu el la vreo terasa,zilele trecute ar fi luat-o de-a busilea pe acolo si cum nu l-am lasat a inceput sa urle si sa faca ca toate alea ,in 5 minute am plecat dar na or avea si ei perioade ca de obicei e tare de gasca
UKA mami si mie imi esti tare draga si-mi place de tine ca sti sa glumesti si mai scoti omu dintr-o stare de-aia mai nasoala
Mai referitor la poze nu avem cum sa ne ferim de astfel de oameni,sunt pe unde nici nu iti imaginezi.M-am uitat si eu picasa si nu am fani decat fetele,nici unu necunoscut.Eu am ramas socata cand am auzit de la o prietena de-a mea din Germania cum ca exista barbati "obsedati"de femeile cu amputati sunt exact ca si pedofili si nu-mi venea sa cred pana nu am dat si eu peste unu dar asta e lumea in care traim si trebuie sa incercam sa-i evitam si sa ne continuam viata,in concluzie nu stiu daca o sa sterg pozele de pe picasa caci la fel de bine le pot vedea si pe hi5 sau si mai rau iti pot intra in calc si sa le vada.Ma rog poate sunt eu mai incuiata dar vorba fetelor,eu am atatea rude carora le dau sa vada pozele de pe picasa.
In alta ordine de idei,vroiam sa plecam la mare in Turcia in septembrie dar sora-mea vrea sa-si deschida un bar in Elvetia si nu mai poate veni,aici nu prea imi vine sa ma duc dar poate poate o sa ma duc.Trebuia sa vina ea miercuri dar din lipsa banilor nu mai vine asa ca m-am hotarat sa ii fac o surpriza si sa ma duc eu cu baiatul miercuri si sa stau 2 saptamani.Ea nu stie ,o sa o sun miercuri cand plec spre aeroport unde asm cerut ajutor caci eu nu il pot cara pe Iri in avion si nici bagajele cand trebuie sa ies in Zurich.Eu sper sa fie baiat de gasca si sa nu-mi faca figuri in avion,sa inteleaga si el ca mama lui e neputincioasa cand vrea sa-l ridici in brate sau sa faci ture cu el(vise taica vise),oricum o sa fie tare greu si pe avion si la sora-mea cu el caci stau cu el non-stop dar sper sa ma descurc.Deci daca nu o sa mai intru de miercuri incolo o sa stiti de ce.
Sa aveti un we placut,noi o sa plecam la tara
madalina84 spune:
Aaaa,am uitat sa va spun ca am o mare ingrijorare,fetita unei vecine a facut varsat de vant si in perioada incubatiei a tot stat pe langa Irinel,ce ma fac eu daca imi face varsat de vant acolo?Am tot incercat sa iau detalii despre ce as putea sa-i fac si toata lumea zice ca nu am ce,decat ceva rosu sa poarte si sa le las sa treaca de la sine.Voi aveti ceva cunostiinte?eu sper sa nu ii iasa si sa ma bucur de vacanta
MangaGirl spune:
micutzone la multe lunite! sa ai o zi minunata si plina de dixtractii!
mada super ca pleci la sora ta. ai sa vezi ca te vor ajuta mult la aeroport.
MangaGirl spune:
camy bine ca bea cu suc. incearca sa-l diluezi cu apa. stiam ca nu se da numai sucul pt ca e dulce.
mada, am o amica aici. copilul are varsat de vand acum si are 7 luni. trebuie sa-l tii in casa 10 zile si cam atat