Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
JoAnn spune:
allexxia am vazut si eu pozele ...creste bebe...creste ![]()
eu una am si dunga inchisa la culoare ,dar si par crescut pe burta si e negru rau 
, dar nu ma apuc sa il depilez,
dr. zice sa stau linistita ca o sa cada dupa nastere...dar o colega mi-a zis ca ei nu ia cazut si acu tre sa se epileze tot timpul...
apropo de epilat 
...cum maine merg la medic tre sa ma epilez si imi e atat de greeeeuuu
...sa nu mai zic de "partea aia" asupra careia nu prea mai am contact vizual ![]()
![]()
20+ viitoare mami de gemeni
ratusca83 spune:
miruna aseara am visat ca noi doua faceam ciorba 

..uitasem sa-ti spun..
si eu am f mult puf pe burta.![]()
, cred ca se datoreaza si utrogestanului pe care il iau.
22+ si ingeras in ceruri
alinushca spune:
beatrice din putintica mea experienta personala (nu la Filantropia), daca ai cezariana (si riscul asta exista din pacate pentru oricine la noi; am mai discutat ca la nivel de tara cezarienele subt la 60% iar la nivel de capitala chiar mai sus) e mai bine sa stai in salon cu inca o fata. pentru primele 24 de ore cand nu vei avea totusi o asistenta dedicata tie 100% si vei avea nevoie de mici servicii pe care o colega de salon (daca nu e proaspata cezariana si ea) va putea sa ti le faca. in rest, pentru nasterea naturala si mie mi se pare rezerva cea mai buna optiune chiar daca costa mult (vreo 400 scrie pe site-ul lor), ca sa stii ca ai liniste si loc sa te odihnesti indiferent de vizitatorii si toanele colegei de camera. chiar aici la noi la subiect s-a discutat despre o tipa care se simtea ca si cum toti in jurul ei, inclusiv colega de camera si nou-nascutul ei, ii erau servitori, in timp ce ea cauta sa atinga manichiura perfecta.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 23+ 
ratusca83 spune:
![]()
joann nici eu nu mai vad partea aia

..si este asa greu..deja am inceput sa- invat pe sotul meu tainele epilatului..pt ca la salon eu nu am voie cu ceara pt ca pot aparea contractii

22+ si ingeras in ceruri
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn dr. zice sa stau linistita ca o sa cada dupa nastere...dar o colega mi-a zis ca ei nu ia cazut si acu tre sa se epileze tot timpul... 20+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
poate colega nu a stat cuminte inainte de nastere, l-a epilat, si de aia acum a ramas cu el in chirie permanenta... nu umbla la el si o sa cada.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 23+
JoAnn spune:
aaa....si diseara sunt programata la sotul meu sa imi dea unghiile de la picioare cu lac...
ratusca bag de seama ca pana la sfarsitul sarcinii, cosmeticieni scoatem din soti![]()
![]()
20+ viitoare mami de gemeni
douradoudou spune:
ah si inca ceva...nu stiu cum sunt altii dra eu pe aici nu am vazut vizitatori sa puna mana pe copilul nou-nascut..doar mama si tatal bb-eului...si am fost de 3 ori cand au nascut 2 cumnate si o prietena..dar cred ca asa e peste tt..cine se duce sa ia in brate un nou-nascut care nu e al tau???....anyway la mine unde nasc am vazut ca la usa fiecarei camere e un tub cu gel antiseptic si fiecare care ntra in camera trebuie sa se dea pe maini cu ala..mi se pare ok..chiar daca nu atinge bb
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
23+ cu
sugubina spune:
Fetele la cate saptamani se face ecografia cu morfologie din trimestrul III?
sugubina
+20 cu Puficele

Elfica spune:
| citat din mesajul lui JoAnn allexxia am vazut si eu pozele ...creste bebe...creste eu una am si dunga inchisa la culoare ,dar si par crescut pe burta si e negru rau ![]() , dar nu ma apuc sa il depilez,dr. zice sa stau linistita ca o sa cada dupa nastere...dar o colega mi-a zis ca ei nu ia cazut si acu tre sa se epileze tot timpul... apropo de epilat ![]() ...cum maine merg la medic tre sa ma epilez si imi e atat de greeeeuuu ...sa nu mai zic de "partea aia" asupra careia nu prea mai am contact vizual 20+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
Nici eu nu mi-o mai vad si mi-e tare greu. Ma uit doar in oglinda, dar e dificil sa o coafez asa. Si atunci ma ajuta sotul, cu aparatul lui de barbierit (dintr-ala electric, de nu simti nimic, chiar daca la inceput eram stresata rau, spunandu-i ca mi-e frica sa nu mi-o prinda acolo). Dar totul e sub control, i-am spus ca trebuie sa se antreneze, pana nasc sa fie expert, ca atunci va trebui sa fie opera de arta, cheala-cheala
25+
alinushca spune:
| citat din mesajul lui douradoudou ah si inca ceva...nu stiu cum sunt altii dra eu pe aici nu am vazut vizitatori sa puna mana pe copilul nou-nascut..doar mama si tatal bb-eului...si am fost de 3 ori cand au nascut 2 cumnate si o prietena..dar cred ca asa e peste tt..cine se duce sa ia in brate un nou-nascut care nu e al tau???....anyway la mine unde nasc am vazut ca la usa fiecarei camere e un tub cu gel antiseptic si fiecare care ntra in camera trebuie sa se dea pe maini cu ala..mi se pare ok..chiar daca nu atinge bb alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 23+ cu ![]() |
daca prin "aici" te referi la liban, mi se pare normal. e o chestie de civilizatie. daca te referi la romanica noastra... toata lumea vrea sa puna mana nespalata macar, trecuta si prin ratb si pe la WC pe nou-nascut, macar asa putin pe par sau pe fatza. si nu numai rudele ci si strainii pe strada. ai uitat ?
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 23+