Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
douradoudou spune:
hai mai allinushca ca m-ai speriat ...stiu ca glumesti dar parca e si ceva adevarat pe acolo ..eu pe mama as lasa-o sa ii puna mana pe par..pe fata doamne cine atimnge nou-nascutul pe fata????ca ei au pielea f sensibila..nici mama copilului nu cred ca e ok sa-l atinga pe fata cand e f mic..sau sunteu mai ciudata????..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
23+ cu
douradoudou spune:
ba cred ca e logic..eu de ex chiar daca ma spal pe maini de 100 de ori pe zi daca stau si ma ating pe fata mai mult imediat imi apare ca o mica iritatie..iti dai seama la bb mic sa stai sa-l mangai mereu pe fata 

si
23+ cu
alinushca spune:
nu esti mai ciudata, ai petrecut doar mai multi ani de zile intr-o situatie normala. de glumit am glumit, dar am vorbit serios
. trebuie sa le aduci tu aminte politicos la fiecare ca nu e potrivit sa il atinga si daca nu se uita de-a dreptul urat la tine, in gandul lor tot considera ca esti exagerata sau nebuna. mi-am luat prosop si sapun pentru vizitatori la spital taman pentru ca stiam ca nu se vor jena. poate doar barbatii sunt mai rezervati. iar despre atinsul pe fatza, ieri mamica la care am fost ii dadea cu degetele pe buze fetitzei asa ca si cum ar scoate sunetul ala cand treci cu degetele peste buze rapid. e o lume mai "veche" in romania. sti doar ca suntem pe ultimele locuri in europa la consumul de produse igienice pe cap de locuitor. ce alte argumente mai vrei?
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 23+ 
douradoudou spune:
si sa va spun ceva: la noi no way sa scapi de vizite..lamine 1 data cand am nascut au venit sa "ma pupe pe frunte" hehhe vreo 3 matusi chiar la 10 minute dupa ce am nascut ..eram inca n sala unde am nascut..terminasera asistentele si doc cu mine dar asa eprotocolul te lasa in sala aia vreo ora poate apare ceva vreo complicatie...eram acolo pe masa..invelita..cu tremuratul de dupa nastere si le-au lasat pe rand cateva secunde ..apoi in camera te duc obligatoriu cu scaun din ala cu roti nu te lasa sa mergi pe jos chiar daca camera ta e la 2 m distanta...apoi la mine in camera alte vizite..pana am adormit
..la noi asa e ..familia este cea mai importanta..cand vine cineva vezi la aeroport cel putin 4 membrii din familie care au venit sa te intampine...intr-un fel inteleg ce ziceti ca e obositor chiar dupa nastere..si eu am simtit la fel..dar pe de alta parte m-am simtit f iubita..si toata lumea cu flori..suc natural ca mi-era o sete si toti stiau ca vreau suc
..apoi mancare..mi-era o foameeeeeeeee chiar daca am nascut repede ![]()
inca ceva: aici nu e voie sa dai nimic nimanui ..ma refer la plicrile de care vorbiti voi pt asistente si medici..platesti la sfarsit si nimic in plus..si credeti-ma ca eu intr-o dupa amiaza si o noapte cat am stat am apasat pe butonul ala p asistente de vreo 6 ori si nimeni nu mi-a zis nimic sau nu mi-a vb urat ..

si
23+ cu
Vasari spune:
Auch, de vizitatorii colegelor de salon imi e teama.
Si uitasem.
La mine a venit doar sotul meu, mie sincer nu mi se pare un moment potrivit pt vizite. De obicei esti obosita, ai n lucruri de rezolvat in timp putin.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
Primul orice
allexxia_m spune:
crisuletzul stai linistita ca nu vei ajunge "Yeti" ![]()
si sa lasi in pace orice par apare in plus in sarcina, ca altfel nu mai scapam de el, eu nu ma ating de parul de pe burtica chiar daca am sa merg la mare.
sugubina si eu sunt alba bine si tot mi-a aparut dunga, eu cred ca apare indiferent de ten, poate doar intensitatea culorii variaza.
JoAnn te inteleg perfect cu vizibilitatea asupra "partii cu pricina" si nu numai ![]()
eu ieri m-am epilat pe picioare, pana sus, ca daca mergem la munte in w-e poate stam si la soare (chiar daca eu nu o sa ma dezbrac cine stie ce).
si mi-a fost atat de greu
, m-am chinuit ceva ca nu imi gaseam pozitie comoda si cred ca de acum incolo o sa ma duc la salon.
nu prea ma duceam eu la salon la epilat dar nu cred ca o sa am de ales.
eu pe sot nu pot sa-l pun nici sa ma tunda acolo jos, ca ii este teama si nu vrea
asa ca nu am de ales ....
doura se vede ca esti plecata din romania de ceva timp ....
la noi chiar esti privita ca o isterica daca nu lasi pe nimeni sa puna mana pe BB, toti zic ca exagerezi si nu pot intelege ca au mainile pline de microbi. alinushca are perfecta dreptate si noi mamele va trebui sa ne pregatim pentru astfel de momente si sa luptam sa ne impunem normele normale de igena!
eee, si cu plicurile alta poveste .... se vede clar doura ca nu stai in romania ....
25+ 
douradoudou spune:
inca ceva : eu am fost in camera cu 2 paturi am avut noroc ca nu au adus e nimeni langa mne..dar am fost si in alte spitale cu 3 paturi in camera dar erau perdele intre fiecare asa ca era ca si cum are fiecare camera lui..mi s-a parut ok...acum unde o sa nasc sunt camere pt o s persoana deci nu e problema de straini

si
23+ cu
Joy21 spune:

Fetelor, am luat rezultatele la analize, scapai de crocobaurii de la col 
Mai are cineva de gand sa nasca la Polizu? Am auzit ca acolo sunt saloane cu 6 paturi, cu 2, si rezerve cu plata. In saloanele cu 2 paturi si in rezerva, bebe are posibilitatea de a sta cu mama. Eu asa imi doresc, la prima nastere am stat intr-un salon cu 8 paturi la Giulesti si mergeam la 3 h la alaptat. Nu m-a incantat s-o gasesc mereu pe Sofia satula cu glucoza si sa nu stiu cand plange... Dupa 9 luni in burtica mi se pare o mare greseala sa separi mama de copil tocmai cand e perioada critica de acomodare.
Vasari, felicitari pt cea de-a doua printesa. Sa va traiasca si sa va bucurati de cele 2 minuni. Si eu vreau ca sotul sa imi fie alaturi in travaliu si la nastere, voi discuta cu dr-a din timp. La prima nastere am suferit si eu si el ca n-am putut fi alaturi.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
23+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
Pe-aici pe la noi se pregateste de-o furtuna. Brr... 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
23+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
pissi78ro spune:
Girls - ma ajutati sa imi pun si eu un caruior roz in semnatura, sa ma mandresc si eu.
17+