Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
crisuletzul spune:
alexxia_m.....sti unde mai am puf?.....sub barbie.....ieri am remarcat cand am dat cu mana.....am stat lipita de oglinda sa vad daca se observa .....dar nu.....e blond......am sunat-o pe mama si a spus sa stau locului ca va pica dupa nastere!!!! Mi frica sa nu ajung sa ma transform in ceva Yeti:)))........
20+
sugubina spune:
allexia si crisultzu-cica dunga aparelac ele cu tenul mai inchis - adica se va vedea mai proeminent. Eu dunga aia, destul de vizibila desi sunt blonda de fel. Auziti dunga aia va trece de buric nu?
A, am si puf blond pe burta..Cre ca il las acolo ca nu e negru sa il rad. Orcum alte metode de epilare nu as aplica (gen aparat sau ceara, ca doare rau si asa e intinsa pielea).
sugubina +20 cu Puficele
beatrice75 spune:
Vasari, atunci imi pun sotzul sa cotizeze la rezerva de VIP ca acolo stiu sigur ca te lasa cu bebicul in camera. Si aici iar revin cu programul vizitatorilor. N-au voie sa atinga bebica! Sa se uite ca la o prajiturica si sa pofteasca
23+
crisuletzul spune:
sugubino stai cuminte si nici sa nu te gandesti sa te razi pe burta.....brusc pufuletzul tau blond se va transforma in fire hidoase negre!!!!!!!!!
20+
douradoudou spune:
ioanadistractie placuta la paris..
am intrat si eu pe linkul ala desre bb in camera si mi se pare cam aiurea ce a zis tipa aia: poate nu sunt eu la curent dar nu am mai auzit pana acum sa ti se spuna ca daca a stat cu tine bb nu mai are voie sa fie tinut printre ceilalt bb-ei..cica bb "plange mereu si nu o sa stii de ce" pai e normal sa planga ca doar e bb..plange de foame ..si daca trebuie schimbat sau daca vrea la tine...la vrasta aia nu se pune problema de colici sau ceva de genul..right????..."ce ii dai sa papae?daca nu ai lapte suficient?"asta e chiar aiurea rau..pai oricum intai vine colostrul..apoi laptele..oricum bb e cel mai bun "desfunzator de canale"asat in caz ca sunt infundate.tot bb regleaza productia..etc..right????,...prima baie cred ca o face o asistenta in chiuveta si-ti arata sau daca nu i face ea oricum..right???...oricum te verifica mereu asistentele si chiar si medicul deci nu cred ca e pericol de icter nedescoiperit la bb ...right???.."noapte o sa fii franta si el o sa planga non stop" ..pai o sa planga la 2-3 ore atunci cand vrea sa mananca si e datoria ta de MAMA sa faci ce trebuie...right????..."e bine sa fie supravegheat in permanenta, tinut in caldura si aproape de lampa de uv" ..cred ca caldura are orice camera plus ca lampa uv e doar pt bb-eii cu icter..right?????...nu mi s-au parut sfaturi prea bune..ma intreb:femeia asta e mama????
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 "Multi experti considera ca o incizie curata cum este cea de epiziotomie va vindeca mult mai usor decat o ruptura spontana. Dar o multime de studii mari facute in ultimii 20 de ani au infirmat aceasta teorie si cei mai multi experti considera ca aceasta procedura nu ar trebui facuta de rutina. Cercetatorii au aratat ca femeile care sufera rupturi spontane recupereaza in acelasi timp sau chiar mai repede si adesea cu mai putine complicatii decat plagile de epiziotomie. Femeile carora li se face epiziotomie au riscul de a pierde mai mult sange in timpul delivrentei, de a avea dureri mai mari in timpul recuperarii, si trebuie sa astepte mai mult timp inainte de a face sex fara probleme." 23+ |
dap asta stiam si eu. de multe ori e de preferat o ruptura mica sau superficiala de perineu, decat o taietura cu foarfeca in toate straturile. ruptura se vindeca mai usor. oricum, va recomand cu caldura sa priviti pe youtube si cum se face epiziotomia si cum se face cezariana. sa stiti f clar la ce va bagati . nu va pun eu linkuri .
Mami de (28.10.2008) si bb2 23+
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o ratusca, ce filme ai mai vazut? un pupic sa treaca plictiseala! Ana 25s, viitoare mami de, David Ciprian |
ana am vazut la filme de nu le mai stiu numarul...zilele trecute m-am uitat la Legendele toamnei....si ma uit la toate telenovelele ca sa treaca timpul..pupici multi
22+ si ingeras in ceruri
alinushca spune:
vasari bine punctat. exact asa vor incerca sa ne vrajeasca.
Mami de (28.10.2008) si bb2 23+
crisuletzul spune:
alinushca nu fi sadica:)).........toate femeile trebuie sa mearga optimiste la nastere:)))........eu m-am uitat acum un an la nasteri si........era mai bine cand nu era youtube si femeile nu vedeau prea multe
Mai bine va uitati la comedii....sau orice altceva
20+
douradoudou spune:
vasari ..a,mndoua ne-am gandit la fel..cu citate
girls eu am avut si la 1 sarcina si acum linia aia (linea negra) de la buric in jos dar nu si de la buric in sus..si f subtire..dispare dupa nastere dar nu imediat ..dar chiar nu mi se pare ceva urat..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu