Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Alinusha, ne-ai facut o promisiune, sa nu uiti!ai zis ca te vei duce la o cunostinta la Filantropia, sa ne spui si parerea ta de camere, eu abia astept sa vina moasa din concediu sa ma plimbe prin spital, asa cum mi-a promis!

23+

daaaaa. am fost ieri. am suferit asa tare de caldura in maternitate ca nu mi-am mai revenit . saloanele erau de 2 paturi, foarte spatioase - ca o camera de hotel de 4 stele. curatenie impecabila (la baie nu am intrat ca era o proaspata mamica inauntru), liniste peste tot. problema (pentru cele care nasc vara) e ca nu aveau nici o forma de racire a aerului. saloanele sunt la etajul 2 unde era MULT mai cald decat la parter si mult mai cald decat afara. neonatologia era la 3 si acolo era de-a dreptul sauna... fetele nu aveau copiii cu ele in camera desi ii vroiau. neonatologia juca "hard to get" asa cum ma si asteptam. se duceau ele sa alapteze. per total mi s-a parut foarte ok (pentru cine nu naste vara).
fata nascuse cu dr haiduc si mi-a spus ca a stat cam o ora cu ea pe la 4 dimineata. nici nu a avut ce sa faca mai mult pentru ea ca a nascut in maxim o ora de and a ajuns la spital. epiziotomia din principiu s-a aplicat ca de obicei fara alte optiuni.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Crisulet am vazut si eu pozele ! Ai burtica frumoasa. Mi-a mai placut mul coafura ta de la cununie. Semanati sa stiti tu si sotu..la fata adica.

sugubina +20 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Pissi, sper ca te-au lamurit fetele cu miscarile lui bebe. Eu prima data la 16 saptamani si apoi, bine, de pe la 20. Asa ca putina rabdarea, ca apoi o sa ai lovituri in toata splendoarea!
Revin.

Multumesc, ana_oStiu a trebuie sa am rabdare, dar.... Vreau si eu sa simt bebelusha

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

ALEXA, am incercat sa te ajut, dar uite ce-mi apare: Oops! Internet Explorer could not connect to soferderomania.promotor.ro

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Da...noi avem noroc ca nastem iarna!:)....Eu acolo voi naste garanta....mai ales ca sunt pacienta lui peltecu de la 6 sapt de sarcina!nu sunt deacord cu epiziotomia si din pacate la noi se aplica ca medicii nu ne lasa sa nastem in orice alta pozitie decat cea clasica care nu favorizeaza iesirea bebelui chiar deloc!!!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

are cineva mige de travaliu deja ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alinushca, ai mesaj privat!
Da, stiu ca ne-a zis la curs ca au o defectiune la aerul conditionat si sperau sa se remedieze.....pronto

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

mutlumesc Sugubina.....Astept pozele facute de fotografi si atunci le voi pune pe site!!!
Da semanam.....a inceput sa imi fure ff multe trasaturi de cand sunt gravida si de cand a inceput sa fie liniste intre noi!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Asa e, doar la rezervele VIP au aer conditionat, dar acolo costa 300 RON pe zi (mai ai si alte facilitati: pat reglabil din telecomanda, frigider in camera si nu mai stiu). Noi oricum vom avea o temperatura ok, ca nastem iarna. Despre epiziotomie nu stiu ce sa spun... la cursul pentru parinti moasa ne-a spus ca la Filantropia intotdeauna fac proba perineului si daca acesta devine sidefiu, inseamna ca trebuie sa taie, daca nu, nu. Preciza si ca de cele mai multe ori la prima nastere e nevoie de taietura. E posibil ca si la prietena ta sa fi incercat, dar sa nu fi trecut proba perineului si de aceea au taiat-o, fara alternativa.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

crisuletzul eu ti-am ascultat "ordinul" si am mai pus poze cu burtica de 25 saptam
am mai crescut si noi

Ana_ ti-am raspuns in pagina 3 , am fost ieri la niste cumparaturi si pe la colegi, w-e asta plecam pe undeva pe la munte, nu ne-am hotarat clar unde inca, dar plecam pe undeva

alinushca pai sigur am sa ma informez bine despre alaptare si in nici un caz nu am sa ascult "de gura targului", doar avem informatia la indemana noastra, ar fi si pacat!

Ioana felicitari pentru fetita activa! sa fie ea sanatoasa ca o sa aiba timp sa faca ce vrea!
felicitari si pentru anticorpii absenti!
distractie placuta la Paris!

ALEXA este o problema cu link-ul pentru vot?
mie nu-mi merge pagina aia

25+

Mergi la inceput