Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Vasari, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!
Elfica, ne tinem la curent, eu sunt foarte gandita de cand am citit...
Mai am de recuperat 3 pagini, am fost putin ocupata.
Allexxia, multumim de capitol! Pe unde umblasi tu, 'ai?
Pissi, sper ca te-au lamurit fetele cu miscarile lui bebe. Eu prima data la 16 saptamani si apoi, bine, de pe la 20. Asa ca putina rabdarea, ca apoi o sa ai lovituri in toata splendoarea!
Revin.

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Da......asa se spune!!! Carnetul de gravida trebuie sa il tina dr de familie.....wellll......eu nu am asa ceva in Bucuresti......si nu am din cauza ca m-am cam lamurit de acesti medici de familie.....mai bun medic de familie e mama mea care ma trateaza cu medicamete naturiste pt absolut orice(de cand sunt gravida nu mai iau nimic). Eu sunt impotriva antibioticelor si mai ales la copii.....ma ingrozesc cand vad ce medicamente se prescriu(depinde cu cine are contract medicul)......nu se mai tine cont de cazul fiecarui pacient, Se tine cont de profitul pe care il castiga fiecare medic rla medicamentele pe care le prescrie!......Eu o sa merg la un pediatru privat!

cred ca in ziua de astazi cei mai lesinati medici dupa bani sunt cei de familie....doar ca lucreaza cu " manusi" ....

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alinusha, ne-ai facut o promisiune, sa nu uiti!ai zis ca te vei duce la o cunostinta la Filantropia, sa ne spui si parerea ta de camere, eu abia astept sa vina moasa din concediu sa ma plimbe prin spital, asa cum mi-a promis!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

ratusca, ce filme ai mai vazut? un pupic sa treaca plictiseala!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici......abia acum am reusit sa recuperez ce ati scris de aseara soi pana acum......m-ati amuzat un pic fetwelor cu sotii vostrii..si eu il amenint pe al meu k nu o sa mai fac nik.....k el nici nu ma intrb dak am nevoie de ajutor cand fac ceva...aseara i-am zis k at cand o sa am burta mare el o sa faca mai totul, gata cu rasfatul pt el
VASARI felicitari pt fetita....
noi suntem bine..abia in aug o sa o mai vad pe bubulina......sper sa miste pana at......nu mai am rabdare( am placenta anterioara)
voi v-ati gandit la nume pt copii?
si o zi buna....

19 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

alexia, la alaptat tocmai ca adesea apar probleme. dar din fericire toate pot fi depasite daca primesti un sfat bun. pe forumul este o sectiune despre Alaptare. am intalnit mereu acolo fete experiementate si citite care dadeau sfaturi f bune. daca veti avea probleme, documentati-va inainte sa ascultati de gura targului, si va fi bine.

vroiam sa adaug ca, contrar asteptarilor, neonatologia poate fi si un factor de risc pentru copil. cand am nascut eu, cu mine in salon era o femeie care statea de vreo saptamana pe antibiotice cu fetita ei, pentru ca reusisera sa ii transmita un chiriash-surpriza de spital (fetitei).

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici, cele care inca nu m-ati votat imi puteti acorda un vot?

http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Alinusha, ne-ai facut o promisiune, sa nu uiti!ai zis ca te vei duce la o cunostinta la Filantropia, sa ne spui si parerea ta de camere, eu abia astept sa vina moasa din concediu sa ma plimbe prin spital, asa cum mi-a promis!

23+

Sa iti iei si sotul cu tine, al meu a fost foarte incantat si are o liniste in suflet, a vazut ca spitalul e super, a vazut ca medicul e bine cotat si apreciat (lui i se parea prea tanar si nu avea asa mare incredere in el). Acum si-a schimbat parerea in bine!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Beatrice......eu am fost sa vad spitalul Filantropia!!! Sincer nu am nimic de obiectat.....arata ca un spital privat!!!Aparatura este moderna, spitalul este curat iar rezervele arata ca niste camere de hotel.

Eu am fost de 2 ori la urgenta si am fost ff bine tratata! Setaie chitanta pentru echografie si sincer spun ca medicii de garda nu au acceptat ciubuc!!! Adevarul este ca stiau ca sunt pacienta lui Peltecu si probabil din acest motiv au refuzat ciubucul!

Sotul poate sa asiste la nastere,fie ea naturala sau prin cezariana......nush ce sa mai zic:)

Eu acolo am sa nasc!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Prezent , prezent !..
Am fost si eu ieri la doctor , fetita e bine 750 de grame , misca de zor , chiar ii ziceam lui taica'su ca o trimitem la box , ca da din manute cu o putereeeee....
Noi pe 2 august , ne-am prospus o escapada in Paris ...ultimul concediu in 2...imi era frica ca o sa-mi zica doctorul ca-s nebuna si ca o sa ma puna sa anulez biletele ...dar am avut noroc ...totul e bine...Mi-a zis sa ma duc la un control inainte de zbor , sa-mi dea o hartie ca e totul ok ,ca sa nu "mustceasca " compania de zbor cand m-o vedea cu burtica mare .
AAA...azi mi-am luat rezultatul anti -d ...eu cu Rh negativ...nu a aparut nici un "crocodil" anticorpii sunt absenti.
In rest ma ocup cu porumbul copt si pepenele ZILNIC!!!
Visez de rveo 3-4 opi pe saptamana ca nasc si alaptez...ce usor se naste in vis :-))) (stiti ca in visul nu poate reda durerea)
Va pup... pe toate !
PS Cu poze revin in weekend !

Fericita 25+

Mergi la inceput