Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Vasari: La Filantropia bebe poate sa stea in rezerva cu tine, dar nu e obligatoriu. Daca vrei ti-o aduc, daca nu nu, mai ales la rezervele VIP, unde esti singura, pentru ca in saloane sunt 2 su 3 paturi si banuiesc ca daca o mama vrea copilul in camera si celelalte nu, nu il lasa mereu, daca plange, incat sa le deranjeze pe celelalte mamici si sa nu se poata odihni...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

...buna burtici!!! la toate....

eu in pat la leneveala..nu mai pot de cald...
miruna: mie dr Albu cand l-am sunat si i-am zis de durerile de sub burta mi-a spus ca atata timp cat nu am contractii nu trebuie sa ma ingrijorez...eu le am doar cand ma misc...ma dor muschiuletii.....Albu a spus ca sunt "dureri de pozitie" ..exact asa s-a exprimat....pe tine,parca tot cand te misti te doare?!

in rest astept sa vina seara sa merg la plimbare o ora...
pupiceiiiiiiiiii

22+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alina, cand ma intorc din pauza de masa iti scriu aici, ca poate mai sunt mamici care vor sa stie cum e la Municipal. Din cate stiu, nu s-au schimbat prea multe fata de acum doi ani, deci nu as fi pe langa realitate...

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Vasari.....asa sunt fetele:))).......eu eram fata lui tata......ba chiar era in stare sa zica ca numa el m-a facut:).......datorita lui am invatat sa sudez si sa fac ff multe treburi barbatesti in casa!!!
Mai mult de atat....cand eram mica daca vreun copil nu ma asculta era vai de capul lui:))

La 3 ani, am ramas cu mainile infipte in parul unei fetite din cauza ca nu a vrut sa imi dea sa ma plimb cu bicicleta.....fetita urla,mama ei urla....nimeni nu putea sa ma desprinda de parul fetei....am ramas asa pana mi-a adus tata o bicicleta!!!! Daaaa.....stiuuu....am fost destul de rea!!!

Alta patzanie care a marcat-o pe mama mea a fost ca tot in jurul varstei de 3 ani, m-am trezit mai devreme decat eram programata (ea a fugit pana la vecina sa ia lapte) ....si cand am vazut ca nu e mama ,am intrat in dulapul de oale ca am crezut ca este acolo (in mintea mea de atunci ,cum o vedeam pe mama mai tot timpul in bucatarie credeam ca ea acolo doarme)!........si am adormit in dulap

Cand a ajuns mama acasa a intrat in stare de soc....nu m-a gasit nici unde...toti vecinii au fost alerati....se uitau in jurul blocului(au crezut ca am picat de la etaj)....in fine am reusit sa bag tot blocul in sperieti! Dupa o ora a iesit Cristina din dulap si tot eu am facut scandal ca nu am gasit-o pe mama!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor mi s-a facut rau dintr-o data, simteam ca ma scurg de pe scaun. Am baut 1l si 1/2 de apa si abia acum mi-am revenit. Fara sa adaug ca stau cu aerul pronit deci nu ma plang de caldura...

Vasari, felicitari pentru fetita!!!

Si eu as vrea sa stiu ce s-a mai schimbat in Municipal, daca s-a mai schimbat ceva de acum 7 ani . Oricum eu una nu ma mai complic, nasc acolo si pace. Si eu am evaluat clinicile private si nasterea in apa dar tot la asta raman. Factorul determinant: neonatologia. Am citit cele postate de o mamica care a nascut la 24 de saptamani la Municipal si m-am lamurit. Mai mult de atat nu am ce sa fac. Pentru bebe sa fie bine ca eu ma descurc.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Crisuletz si si tu dreptate..Orcum cre ca si tu ai deja dosarel pe care il cari cu tine nu? Ala vorbste de la sine. Eu stiu ca carnetu ala il scrie dr de fam..Asa citisem. Bine,. tuta mea nici nu a amintit de asa ceva..

Vasari si eu am fost la Herghelegiu,si sincer imi place ca nu vorbeste , tace si face..Pan la urma nu mergem la ei sa ne cocole si sa isi faca jobul sa masoare bine si corect..Fata de un dr care vb frumos cu tine da e prost profesional prefer unu mut da sa stiu ca e f bun.

Miru si eu tot acolo nasc! Ce chestie cu dnacare a nascut la 24 S! Va dati seama, multe suntem la varsta asta a sarcinii sau ne apropiem..E linistitor sa stii ca acolo se pot ocupa de bb prematuri.

sugubina +20 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna , esti la birou sau acasa? Cum ai tensiunea si pulsul?
Cris, m-am amuzat teribil! Eu as vrea ca a doua fetita sa fie cuminte. Desi poate nu ar da bine pe langa Maria.
La nume nu stiu ce vom face, eu as vrea Petra, dar o sa avem mult de munca la asta.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Neonatologia....am inteles ca si la Filantropia este super ok!!! Asta conteaza cel mai mult,nu luxul.....vrei lux ,mergi intr-o vacanta la mare sau la munte....sa ai si priveliste:))......ideea este sa fie copilul pe maini bune si sa fie curat!!!

Miruno,astept poze!!! Mi-ai facut capul ghivezi pana le-am postat si acum ca am avut curaj sa imi ridic poalele in cap si sa imi pozez burtica,astept acelasi rasp si din partea ta....si nu numai!!!1

Acum am nevoie de ajutor...am decis sa fac o supica de pui cu galuste.....felul 2 am sarmale de ieri......si de alaltaieri mai am cateva bucatele de pui in sos picant......intrebarea e.....ce fac cu puiul de astazi?:)

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Olgutzika merci pentru ganduri, da as vrea link-uri despre infasatul strans cu displazia de sold chiar daca nu are unde sa le vada soacra mea dar macar sa stiu eu ce sa-i zic. oricum m-am gandit ca dupa nastere am sa o iau cu mine la discutiile cu doctorul sa-i zica el clar cat de mult rau poate face infastul asta!
Symo imi pare atat de rau pentru starea ta, te inteleg si eu chiar daca nu stau la pat obligata, dar cu sotul tot asa ma vad decat seara o ora, doua cat rezista si el ca dupa adaoarme
mirunam sa fiti fericiti si BB sanatos! Scuze de intarziere.

si eu sunt pro alaptare cat de mult se poate, nici nu as concepe altfel pentru mine, spre sa am laptic si nici o problema in sensul asta!

crisuletzul ti-am vazut pozele! ce frumoasa este burtica ta! si ce frumoasa ai fost la cununie !

Ana_o acum sunt pe aici, ieri am fost prin oras si pe la colegii de la servici iar dupa somn, obosesc destul de mult daca ies prin oras
Bafta la ales mobila! sa faci poze dupa amenajari sa-ti vedem si noi noua casa si mai multa bafta cu al tau "iubi", sa-ti iasa planul!

Vasari felicitari pentru fetita! sa va traiasca amandoua !

dia_tm si poate ne mai dai si un semn de viata!

gabriella ne-ai lipsit cu "paranoia" ta , ai sa vezi ca va fi bine ! ]

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Miruna cu intarziere, ca ieri nu am intrat, iti urez si eu La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
La Municipal eu am fost o leaca internata acum 2 ani si ceva. Mi s-a parut ok. Am plecat de-acolo fara chiriasi-surpriza. Acum din cate stiu sunt medici acolo care practica doar cezariana. Daca bebe e bine sanatos (si in majoritatea cazurilor este) neonatologia este practic inutila. Doar un alt ghimpe in coasta proaspetei mamici .

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput