Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am trimis ceva pe gmail

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Fetelor, iertare, stiti ca n-a fost cu intentie. Oricum, s-a trezit si bebe David de pofta, am numai coliva in fata ochilor si nici sa mananc altceva n-am apucat. Deci... nici mie nu mi-e usor. Va pup pe toate! Sorina, buna aia cu atasamentul!
Doura, sper sa vrea Symo macar o cafea!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Ana, pregateste, te rog, mai multa coliva ca ai invitati

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Fetelor, nu vreau sa va stric distractia dar aveti grija la inotul in bazine. Eu abia am scapat de crocobauri, si stiu ca se iau si din astfel de medii.

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Joy, tu spuneai ca vrei sa nasti la Polizu? Scuza-ma dar am citit atatea pagini azi ca nu mai stiu cine ce a spus

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Joy, tu spuneai ca vrei sa nasti la Polizu? Scuza-ma dar am citit atatea pagini azi ca nu mai stiu cine ce a spus

17+

Io, io

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Symo, nu ti-ai activat PM.
Joy, te astept cu mare placere. E pusa la racit, calda nu e buna. Cat priveste strandul, eu nu intru deloc in asa ceva, la bronzat, un pic, eventual... am o fobie de cand eram mica si nu intru.
Doura, cum sa ma revansez?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Ce medic ai? Si eu tot din Polizu, dna dr Magda Petrache, insa nu m-am hotarat inca la ce spital. Inclin spre Euroclinic pt ca daca statul o sa suporte in continuare cei 2800 lei, ajung sa platesc 3700 lei. Eu ma bag la nani fetelor. Mai vorbim maine.
Noapte buna!

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Symo, nu ti-ai activat PM.
Joy, te astept cu mare placere. E pusa la racit, calda nu e buna. Cat priveste strandul, eu nu intru deloc in asa ceva, la bronzat, un pic, eventual... am o fobie de cand eram mica si nu intru.
Doura, cum sa ma revansez?

Ana

Ei, am zis-o mai mult sub forma de gluma, desi mi-e pofta. N-as indrazni. Oricum, daca ma ambitionez, ma bag si eu maine la facut, cred ca se gasesc retete online.

Distractie placuta maine! M-as baga si eu la o barfa mica la terasa, dar i-am promis sotului weekendul.

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Ce medic ai? Si eu tot din Polizu, dna dr Magda Petrache, insa nu m-am hotarat inca la ce spital. Inclin spre Euroclinic pt ca daca statul o sa suporte in continuare cei 2800 lei, ajung sa platesc 3700 lei. Eu ma bag la nani fetelor. Mai vorbim maine.
Noapte buna!

17+

Eu sunt pacienta dr-ei Adriana Ciuvica. Am cunoscut-o la Sanador la o colposcopie, si m-a ajutat ca tot il asteptam pe bb2 si nimic. Acum imi urmareste sarcina si sunt f multumita.

Lasand la o parte aspectele financiare, iti doresc sa faci cea mai buna alegere in ceea ce priveste spitalul, timp sa te hotarasti mai ai, oricum.

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ana, gata...scuze.

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput