Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Incet incet imi aduc aminte ca mai vroiam sa va spun cate ceva. Ieri am fost la coafor. Mi s-a pus pata acum o saptamana pt ca am destul de mult par alb si aratam ca naiba. Am zis: fie ce-o fi! Am ajuns acolo si l-am intrebat pe stilist de vopsea fara amoniac. Mi-a zis ca exista de 2 saptamani la ei in salon una de la L'Oreal care se cheama Inoa. Din proprie experienta va spun ca nu are miros, acopera 100% firele albe si lasa parul mult mai frumos decat vopseaua clasica (si inainte tot cu L'Oreal ma facea). Singurul dezavantaj este ca e un pic mai scumpa, dar ce nu facem noi pt bebeii nostri?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sorina, Doura, iertareeeee! Pe cuvant ca abia dupa aceea m-am gandit ca s-ar putea sa fi facut o gafa, ca nu ai coliva la indemana si dureaza cam multicel s-o faci. Of... v-as trimite...

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Ana, pune o portie ca atasament la mail
Glumesc, stai linistita te rog ca ma duc sa-mi potolesc poftele cu altceva dulce. Vad io ce

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ce sa zic ana...cand citeam msg tau cu coliva tocmai imi faceam parul cu placa si era sa ma prind de ureche cu ea..dar te iert pt ca o scoti pe symo la un cafeu

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ana, ti-am trimis PM.

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Fetelor, iertare, stiti ca n-a fost cu intentie. Oricum, s-a trezit si bebe David de pofta, am numai coliva in fata ochilor si nici sa mananc altceva n-am apucat. Deci... nici mie nu mi-e usor. Va pup pe toate! Sorina, buna aia cu atasamentul!
Doura, sper sa vrea Symo macar o cafea!

Ana

Mergi la inceput

Symo... l-am citit si am facut ce era de facut. N-ai primit nimic? Verifica, te rog.

Ana

Mergi la inceput

colivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..o sa visez la noapte sigur..

si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Symo... l-am citit si am facut ce era de facut. N-ai primit nimic? Verifica, te rog.

Ana

Nu, nimic.

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

symo vezi ca daca depasesti 20 de msg in inbox nu primesti noi decat daca stergi cateva din cele vechi..

si 23+ cu

Mergi la inceput