Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Dragutelor, pe unde umblati? Nunti, botezuri sau doar gratare? Oriunde ati fi, sa va distrati cat mai bine!!!

Azi am fost la cumparaturi!!! 6 ore am petrecut in mall!!! Inainte de a pleca din mall, m-am vazut intr-o vitrina... aratam si mergeam ca o ratza cracanata!!! Hehehehehe! Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang, asa ca mai bine rad! Am ajuns acasa terminata!!! Dar si sotul era la fel de terminat ca l-am tarat dupa mine tot timpul! Dar a meritat pentru ca am cumparat tot ce era pe lista pt bagajul de spital! Mai trebuie doar spalate si calcate hainutele Sofiei si gata!!! Doar ca de astea se va ocupa mama pe care o astept aici la mine pe 20 august!

Va pup de noapte buna!!! Ma duc sa imi odihnesc oasele!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Nici eu nu stiu pe umbla burticile ,ca tare pustiu a fost azi pe a ici!
Buburuza ce bine ca ti-ai facut bagajul de spital!
De luni incep si eu sa mi le iau asa pe rand!
Noapte buna burtici! la bebei!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

E racoareeeeee!!!!
Bate vantul si ploua, in sfarsit, ma racoresc si eu! Imi vine sa dorm pe balcon.
Noapte buna, somn usor!

Lora, mami de Iustina si 34+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Buna dimineata burtici!!
Va poftesc la o prajiturica si un suc sau limonada dupa preferinte ca azi implinim si noi un anisor da la nunta!!

Ce bine ca s-a mai racorit si la noi!E asa bineee!!
O duminica placuta sa aveti!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Laptic, ceai, cafea, suc de portocale, mere, banane, portocale, branza, iaurt, cereale, sardine, oua fierte, dulceata, miere, unt si paine! Cam asta va ofer la micul dejun! Va rog sa pofiti!!!

Cum ati dormit? Eu am dormit cu intreruperi si m-am trezit cu labele picioarelor usor umflate si amortite... ma simt ca si cum as fi dansat toata noaptea la nunta, doar ca eu am dormit. Cred ca mi se trage de la maratonul de ieri din mall!

Va si ca doresc o zi frumoasa si racoroasa!!!

33+

Mergi la inceput

Ana, felicitari!!! Casa de piatra!!! Sa va iubiti, sa va respectati si sa va bucurati unul de altul si de copiii vostri 100 de ani!!!

Mi-ai luat-o inainte cu micul dejun! Hihihihihi! Nu-i nimic, mai bine sa fie decat sa nu fie, nu?

33+

Mergi la inceput

BUBURUZA f bun micul dejun,multumim!!
Mersi de urari,si tie la fel!!!

Fetele care ati mai nascut,in bagajul de spital cate schimburi pt bb sa pun? cate camasi ?si cati pampersi? Vreau sa ma apuc de facut bagajelu si nu stiu cate buc din fiecare sa pun,ca nu as vrea nici sa le car degeaba dar nici sa nu-mi ajunga.Cred ca cel mai bine ar fi sa-l impart in doua, jumate iau eu cu mine(ce-mi trebuie atunci) iar jumatea cealalta o sa mi-o aduca sotul la nevoie,ca i-o las pregatita numai s-o ia si s-o aduca. Nu-i mai ok asa?? ca sa nu se mire aia de la spital si sa creada ca ma mut acolo.

Mergi la inceput

Ce perna funny pt sustinerea lui bb cand doarme!!!

Mergi la inceput

HALOOOOO! Azi chiar nu aveti nici una chef de vorba??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Hallo fetele!
Mai da ce "sufla vantul" pe aici!Pe unde or fi celelalte fete.

Ana La multi ani fericiti sa aveti mai departe.Sa va iubiti indiferent de greutatile ce le aveti.In curand veti fi o familie intregita.
Noi luna viitoare pe 5 avem 4 ani de casatorie.Sunt un cuplu de aproape 9 ani.

Buburuzo ai fost harnicuta la cumparaturi.Banuiesc ca nici tu mare lucru nu ai nevoie pt spital (ma refer ca nu porti dupa tine pansament, comprese si mai stiu eu ce).

Aseara m-am uitat prin bagajul de spital si am vazut ca imi lipsesc papucii de dus.Asa ca trebuie sa cumpar inca o pereche.

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput