Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Ana nici eu nu prea mananc carne.Foarte rar, un gril mai merge dar sa fie ceva din pui.De fapt mare lucru nu mananc, paine doar neagra cu masline sau nuci, iaurt, fructe,salate, oua(odata la 2 saltamani).Nici cu dulciurile nu ma omor.
De multe ori trece ziua si imi dau seama ca de abia am pus ceva in gura.

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Eu mananc carne,dar numai de porc sau de peste. De la inceputul sarcinii mi s-a intors stomacul la carnea de pui,poate-mi trece dupa ce nasc.Nu o suport nici prajita,nici fiarta,numai mezeluri.

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Bebecris multumesc!

Mergi la inceput

Se vede ca e we ca burticile iau pauza de forum
Eu am fost f harnicuta azi am spalat,am impaturat hainele curate,am sters praful,am aspirat,am spalat pe jos,am dezghetat frigiderul,am spalat vasele si acuma-s terminata ca bateria! Eii na,trebuia sa ma laud si eu la cineva nu? daca nu are cine sa ma laude........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua burtici.
Ana, nu esti singura care are ,,bateriile'' descarcate. Am facut si eu mancare, am scos putin casa din ceea ce eu spun ca e praf/mizerie/dezordine, dar mai vreau sa fac ceva...galuste cu prune! Deci, cine doreste, cine pofteste? fac mai multe, va dau si voua...
Am citit ca unora dintre voi vi se intareste burta si va doare...la mine se intareste destul de des, dar e mai pronuntata in partea stanga si se sinte rotund acolo, probabil e capusorul sau funduletul lui bebe...doar intr-o noapte m-am trezit cu durere in dreptul soldurilor, pe interior si cred ca a fost mai mult din cauza ca mi-am intins brusc picioarele...uitasem ca de fac asta ma apuca ori durerea de sold ori carceii...
Va doresc un weekend placut si racoros...

Mariuk 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Sunt si eu prin zona.Am fost si eu harnicuta... mai trebuie sa fac maioneza pentru salata de boef si gata.
Am observat ca de dimineata umblu foarte cracanata si daca incerc sa merg normal simt o jena jos.Oare sa fie caputul bebelinei?Am avut aseara si contractii vad ca nici azi nu ma prea lasa.

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Sunt si eu prin zona.Am fost si eu harnicuta... mai trebuie sa fac maioneza pentru salata de boef si gata.
Am observat ca de dimineata umblu foarte cracanata si daca incerc sa merg normal simt o jena jos.Oare sa fie caputul bebelinei?Am avut aseara si contractii vad ca nici azi nu ma prea lasa.

Eric Joshua
pai ai grija nu mai sta mult in picioare. mai lasa treaba ca ai timp sa faci

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Eu sunt prin zona, n-am plecat nicaieri, dar sunt si eu, ca si unele din voi, cu bateriile descarcate. Toata lumea a plecat la Lacul Rosu, eu am ramas acasa, pentru ca am un picior umflat mai tare decat celalalt, imi amorteste, ma doare...cu toate astea, n-am rezistat dupa ce-au iesit sa nu aspir, sterg pe jos, spal vase ramase, pus totul in ordine. Macar asa sa fiu multumita.

Mariuk, care-i reteta de galuste cu prune pe care-o faci, ca mie mi-e o pofta de ele de cateva zile de numa', insa n-ajung la Bicaz sa mananc...(doar acolo stiu un restaurant unde pot gasi).

Ma duc si eu sa-mi pun ceva de mancare...va invit la o supa de pui de la tara, buna-buna, daca doriti!

Lora, mami de Iustina si 34+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello burtici! Am intrat si eu repede sa ma dau mare cu noua semnatura
Apoi am vazut-o pe Lora cu 34+..... uuu, ce putin mai ai. Nu te mai speti cu treaba sa nu stresezi bubulina Adelina!

Mi-as dori si eu o pernuta de gravide, ca pana acum am calarit toate pernele din casa si nu prea sunt multumita. Cum adorm mai profund ma las pe o parte si ridic piciorul opus, cam strivesc burta si imediat protesteaza galuscutul. Daca dorm pe spate nu ma mai pot ridica dimineata, parca sunt un gandac rasturnat.

As manca si eu ceva bun, asa ... special. Cum nu stiu ce, o sa-mi pun pofta-n cui si mai rod o nectarina-doua.

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Acum... intrebare grea: cum ne dam seama cand se intoarce bebe?
Mie de la o vreme mi se pare ca si-a schimbat pozitia, ori ca a devenit el mai pternic si se misca altfel... nu stiu.

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Donna, si office e tot cu 34+ Maaaaama, ce putin mai e!!! Nici mie nu-mi vine sa cred!
Nu ma spetesc, dar am facut o fixatie in sarcina asta cu frecatul/curatatul, se vede ca nu mai merg la serviciu! Ori mi-oi fi gresit cariera... Ei, nu, ca incep eu sa ma enervez pe mine daca mai vorbesc de curatenie, pe cuvant!

Lora, mami de Iustina si 34+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput