Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Eu m-am bucurat cel mai tare cand am vazut ca si tu esti din BV...e adevarat ca la inceput activam mai des pe forum(aveam mai mult timp si la servici) dar acum abia am timp sa citesc iar de scris.........dar asa cum ziceam o sa intru in concediu in 2 sapt si o sa am mai mult timp
Eu merg la Preda Mircea

Alina 29+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Si unde vrei sa nasti? La maternitate sau la Eva?

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Am hotarat sa nasc la maternitate, si vreu sa nasc normal ..asta daca totul va fi bine pana la sfarsit. Am citit parca...nu sunt sigura ca tu vrei sa nasti la Eva nu?

Alina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Loredana multumim la fel!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Ana felicitari si la cat mai multi multi ani de acum inainte!
Si noi va oferim o feliuta de tort ca azi il serbam pe sot...am inceput de ieri azi e runda a doua...deja sunt obosita....dar sigur trece

Alina 29+

Mergi la inceput

ALINA multumim si la multi ani sotului tau!!!
Ce de bunatati se impart azi pe aici(tort,praji,suc) si burticile or sa le pape maine ca vad ca azi...pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna ziua burticute. Azi am fost mai lenesi, am stat mai mult in pat. Ana felicitari pt primul an de casnicie, sa va dea Dumnezeu cat mai multi ani impreuna, sa va iubiti si sa va cresteti bebelusul frumos. Alina la multi ani pt sotul tau, sa fie sanatos

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

chiar ca nu e nimeni azi aici. se plimba burticile in we nu gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Hallo fetele!
Mai da ce "sufla vantul" pe aici!Pe unde or fi celelalte fete.

Ana La multi ani fericiti sa aveti mai departe.Sa va iubiti indiferent de greutatile ce le aveti.In curand veti fi o familie intregita.
Noi luna viitoare pe 5 avem 4 ani de casatorie.Sunt un cuplu de aproape 9 ani.

Buburuzo ai fost harnicuta la cumparaturi.Banuiesc ca nici tu mare lucru nu ai nevoie pt spital (ma refer ca nu porti dupa tine pansament, comprese si mai stiu eu ce).

Aseara m-am uitat prin bagajul de spital si am vazut ca imi lipsesc papucii de dus.Asa ca trebuie sa cumpar inca o pereche.

32+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Nuuuuu... In nici un caz nu iau cu mine la spital comprese, pansamente, etc. Trebuie asa ceva la spitalele de stat din Ro? Incredibil!!! Eu am luat doar hainute si cosmetice pt bebe Sofia si pt mine. Spitalul are de toate, inclusiv pampersi, tampoane pt mine, dar am preferat sa le iau pe ale mele! Chiar si asa s-au strans o gramada, dar ce placere mi-a facut sa le cumpar pe toate!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Ana felicitari si la cat mai multi multi ani de acum inainte!
Si noi va oferim o feliuta de tort ca azi il serbam pe sot...am inceput de ieri azi e runda a doua...deja sunt obosita....dar sigur trece

Alina 29+

La multi ani!!! Sa iti traiasca sotul, sa fiti sanatosi, fericiti, sa va iubiti si sa va bucurati de BB!!!

Vreau si eu TOOOORT!!!! Cu ce e???

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Nuuuuu... In nici un caz nu iau cu mine la spital comprese, pansamente, etc. Trebuie asa ceva la spitalele de stat din Ro? Incredibil!!! Eu am luat doar hainute si cosmetice pt bebe Sofia si pt mine. Spitalul are de toate, inclusiv pampersi, tampoane pt mine, dar am preferat sa le iau pe ale mele! Chiar si asa s-au strans o gramada, dar ce placere mi-a facut sa le cumpar pe toate!!!

33+
ce bine ca nu tebuie sa cumperi asa multe pt spital. Am o verisoara care a nascut in spania si zicea ca, in fiecare dimineata cand se facea curat in salon ii punea pe pat camasa, papuci de unica folosinta, prosop, periuta noua, pasta de dinti, sapun lichid toate abalate steril. Si la bebe la fel i-au dat de la hainute, cosmetice si pampersi. asa sa tot nasti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

buna ziua burticute. Azi am fost mai lenesi, am stat mai mult in pat. Ana felicitari pt primul an de casnicie, sa va dea Dumnezeu cat mai multi ani impreuna, sa va iubiti si sa va cresteti bebelusul frumos. Alina la multi ani pt sotul tau, sa fie sanatos

Multumim la fel!!

Mergi la inceput