FIV la Cluj 41
Raspunsuri - Pagina 8
uratica spune:
fetele!
turqoise-dap..cand o sa fac-fac la unguri!insa nu stiu cand!acum la sfarsitul anului trebuie sa fac histeroscopie si apoi o-m vedea daca pot sa imi iau concediu..daca nu..trebuie sa astept sa imi expire contractul.asa ca..sunt multe necunoscute..
mara-ce ma bucur sa te "vad"!credeam ca esti inca in concediu!cu ce te mai lauzi?cum mai esti?imi e tare dor de tine,de madutza..de toate fetele mele dragi!mara-cum e la unguri?cate zile trebuie sa stai?si pana la urma cat costa totul-inclusiv cazare si tot tot tot?si..analizele nu le poti face la ei?trebuie facute in romanica?
bruni-hai fata frumoasa la apel!ti-ajunge cat te-ai distrat!
anamy,lilicica-cu voi ce mai e?
georgie- fata curajoasa!hai iesi din butoi!
cristinuta,alinuta,fetelor..
criadema spune:
salutari de la mare
uratica imi pare rau de tot ce ti se intampla, si eu am avut multe bazaconii, am avut si hidrosalpinx gigant in trompe, acest lucru trebuie rezolvat pentru ca scade mult reusita unui fiv. Eu am hotarat sa-mi scot trompele pentru ca oricum erau asa de deformate si de inflamate incat niciodata nu reuseam sa le fac din nou functionale, daca tot ramai la fiv si nu mai sunt sanse de a ramane natural parerea mea este ca trebuie inlaturate.
petrutaf spune:
uratica eu la ultimul FIV am platit 1800euro (fiv+icsi) si 200 eur medicamentele, cazarea depinde de fiecare... ce preferinte are... exista ceva pensiuni( la 30-40eur/noapte) de care fetele sunt multumite(daca te uiti pe forum la FIV UNGARIA o sa afli mai multe info), noi de fiecare data am stat la Hotel Castle Garden (il gasesti pe booking.com), e de 4*si aproape de clinica la 5 min de mers cu masina, si noi pt ca suntem clienti fideli(din pacate), mai primim cate o reducere...ultima data ne-au dat camera tripla +mic dejun la 56eur/noapte... acum depinde si de perioada in care mergi, de cate zile stai, etc... noi am stat de fiecare data 14 zile, mancarea nu e scumpa...si depinde cat de cheltuitor esti! concluzia mancarea+cazare aprox 1500 eur ... daca le pui cap la cap e mult dar ce nu facem noi pt un bebic
petrutaf spune:
marabine ai revenit , poate iti faci timp si ne onorezi cu prezenta la urmatoarea intalnire
criadema concediu placut! timp frumos!
alinuta ai grija de
bruni tot in concediu?
fetelor se pare ca toata lumea e ocupata in perioada aceasta , deci ramane intalnirea pe alta data
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Va pup pe toate,m-am interesat si eu de spermograma(la gine1) si se face intre 8-10 in fiecare zi si costa 20 lei(poate mai e si altcineva interesat de pe forum);asta ca sa fiu in ton cu subiectul ca eu am mai vorbit si pe langa
Petruta,se pare ca ramane pe alta data...
la toate fara exceptie
cristina3343 spune:
Fetele,o melodie superrr,sper sa va placa
http://www.youtube.com/watch?v=drzxI19Oegs&feature=related
uratica spune:
fetele!
criadema-!ai dreptate!daca am hidrosalpinx o sa scot trompele-dar nu pot sa o fac aici!drii de aici nu isi dau acordul ptr scoaterea trompelor!ptr ca aici sunt multe fete cu hidrosalpinx care au reusit fivul avand hidrosalpinx!ptr ei nu e un incovenient!oricum eu o sa vad ce imi zice dupa histeroscopie!ptr ca lor mai grav li s-a parut prolactina marita-care putea sa fie din cauza stresului si oboselii-ptr ca lucrez zilnic-inclusiv duminica,cat si polipul endometrial!sincer trompele nu ma mai intereseaza nici pe mine-ptr ca vreau fiv!!acum sa vad cand,cum,unde..ce ti-e si cu viata asta..inainte imi faceam probleme ptr ca nu aveam bani de fiv!!acum imi fac probleme ptr bazaconiile din mine si ptr faptul ca nu stiu cum sa fac mai repede fiv-ul!dar..sunt pe de alta parte constienta ca trebuie sa le iau pe rand!ca nici nu vreau sa fac fiv la ghici!vreau analizele complete si histeroscopia-ca astea imi lipsesc din palmares!oricum..ptr fiv abia la anul o sa am unda verde!asa ca..o-m vedea!insa garantat o sa merg si eu pe urmele tale!distractie placuta alaturi de prichindei si sotior!
petrule-multam de info!ai dreptate-pare mult-insa la noi in tara preturile sunt cam la fel!asa ca..mai bine in ungaria!insa..aici un fiv daca nu ai asigurare costa minim 4000 de eur-si asta fara medicamentatie si monitorizari!!asa ca..
cristinuta,trqoise si restul fetelor!
cristina3343 spune:
Fetele,eu mi-s varza ca am mai citit din lazarev (partea cu urmasii),spune asta niste grozavii,m-a dat rau peste cap;cica e clarvazator
Uratica,bine ai revenit cu vitalitatea ta
la toate
http://www.youtube.com/watch?v=T5CrYiOlDx4&feature=related