FIV la Cluj 41

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Petruta,am vorbit si cu alinuta,pe joi in 5 august,in principiu ar veni si ea,mai vorbim atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

eden eu am facut profil trombofilie ereditara II, anticoagulant lupic, gena PAI si mutaia factorului XIII si rezultatele le am doar in 13 august o parte si restul in 23 august( am inteles ca unele se trimit in germania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

oricum daca imi apar ceva crocodili la analize am sa merg cu ele la dr Militaru pt tratament , Doamne da sa nu apara nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

helouuuuuuuuuuuuuu......sunt prezenta
am vb astazi la tel cu cristina si in privinta intalnirii pt mine este ok oricare zi
restul fetelor pupici si imi lipsiti mult sper ca sunteti bine si sper sa aud si vesti bune din partea voastra

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

am uitat sa schimb semnatura

+7

Mergi la inceput

Alinuta

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
O zi frumoasa si o cafeluta fierbinte,fierbinte si aromata!
Fetele,imi pare tare rau,a intervenit ceva si nu mai pot veni joi la intalnire,,ne vedem data viitoare,sorry.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna ziulica!
ce mai fac cucuietele????
petrule-ca tot nu imi iese din cap fiv-ul oricat as incerca!cat a costat toata procedura?inclusiv cazare si tot?si..cate zile trebuie sa stai cazata in ungaria?cam care sunt pasii?
bruni-
cristinuta-multam
alinuta-da si la noi un pic de gravideala!
turqoise-tu ce mai faci?pe cand incepi?
restul fetelor-ce mai povestiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

frumusica, eu nu ma laud cu nimic deocamdata,mai trebuie sa repetam cateva analize care ne dau batai de capsi chiar nu stiu pe cand vom putea incepe demersurile pt.FIV,insa cert este ca pentru moment "conditiile" sunt nefavorabile si nici timpul nu ne permite sa ne concentram doar pe aceasta problema dar cu siguranta va veni si vremea noastra.tu unde ai vrea sa faci fiv-ul?la budapesta?oriunde ar fi, doamne ajuta sa fie cu noroc

maruta, tu ce mai faci?

restul fetelor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui turqoise
maruta, tu ce mai faci?

stau pitita si citesc ce mai faceti voi. Eu deocamdata nu am un plan tare concret, probabil prin toamna voi mai misca ceva, cel mai probabil tot la unguri.
la toate fetele

Mergi la inceput