FIV la Cluj 41
Raspunsuri - Pagina 6
turqoise spune:
ciao fetelor!
cristina, eu te-as sfatui sa repeti spermograma ca sa spulberi orice dubiu,la interservisan am facut si noi spermograma insa nu prea imi place modul in care interpreteaza rezultatul,adica eu cred ca ar trebui o interpretare mai in amanunt mai ales daca sunt ceva probleme.si daca zici ca erau ceva probleme la mobilitate sa ai mare grija caci sansele unei reusite prin IA scad considerabil daca sunt imobili astfel ca ei nu vor putea inainta spre ovul(unde ii pune acolo raman).sunt pe piata cateva tratamente naturiste care cresc mobilitatea spermatozoizilor.
joia viitoare e intalnirea??
fetele
uratica spune:
fetele!
am venit un pic in vizita,sa vad care s-a mai gravidit!
bruni-
turqoise,cristina,alinuta-
petrule-multam de incurajari!sper sa ai dreptate si sa reusim si noi intr-un final!
uff-eu azi ma simt tare rau-trebuie sa vad ce fac cu prolactina asta..ma simt fara putere,as dormi tot timpul si ma doare si burtica ff tare..sunt ca un butoi pana saptamana viitoare cand trebuie sa-mi vina cm-ul!
dar asta e!nu o sa mor eu de-atat!
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor!
Uratica
Sa aveti o zi buna!si o expresso dulce,dulce,sa ne facem viata cat mai dulce!
Fetele,atunci pe cand facem intalnirea,pe joi?
Trebuie sa o sun si pe alinuta sa-i zic si ei.
Uratica,poate vii si tu odata la intalnire cand esti prin ro,dar poate vom fi cu burticile
la toate!
edennoa spune:
cristina, la mine a intervenit ceva si nu voi putea sa vin joi la intilnire; de fapt toata saptamina viitoare sunt super prinsa si voi ajunge doar seara acasa
imi pare tare rau, ramine sa ne vedem la intilnirea viitoare
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor!
Sa aveti o zi minunata!
Si eu acuma fac cafeluta .
Edennoa,parca doar noi doua ne-am inscris 100% pentru joi,poate amanam atunci pe joi,12 august,si corina parca zicea ca poate merge in c.o.
Fetele,ce parere aveti,scrieti va rog care cum poate sa vina.
la toate
cristina3343 spune:
Fetele,ma duc sa bag un film "Dear John"-2010,de dragoste cica foarte bun,l-am downloadat de pe dc++,scenariul scris de Nicholas Sparks,tot el a scris si scenariul filmului "The notebook" un film de 5 *****
,o zi buna
petrutaf spune:
buna dimineata!
eden eu am facut pana la urma analizele la synevo, parca am mai multa incredere in ei
cristina eu in 12 august nu pot sa vin la intalnire e ziua sotului, iar pentru joia aceasta doar miercuri stiu sigur daca vin sau nu asa ca mai vorbim.... alinuta cat sta in RO ?
bruni ce mai faci?
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Petruta,"LA MULTI ANI!" si multa sanatate sotului si numai bine.
Alinuta am inteles ca sta o luna.
Bruni cred ca se distreaza in c.o.
Petruta,mai vorbim atunci pe miercuri,ca am fi noi doua si sa vedem daca vine si alinuta
la toate
edennoa spune:
petruta, ce anume ai facut la synevo, care pachet?
eu abia pe sapt viitoare o sa primesc rezultatul si analizele exacte, putem atunci sa comparam ce intra in pachetul ce am facut eu (sincer eu nu am mai intrebat, pt ca mi-a zis ca e profil complet, si asa nu as fi inteles toate alea)