FIV la Cluj 41

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

eden si eu zic sa lasam intalnirea pe alta data , sunt f ocupata din pacate saptamana asta....si as putea sa stau la intalnire maxim 1 ora, si am vazut ca alte fete nu s-au mai inscris

am vazut ca te-ai "conversat " cu cumnata mea pe alt topic, ea a fost mai rapida si a inceput deja cercetarile........oricum nu am inca rezultatul tuturor analizelor, pana acum eu- Mutatia factorului XIII, sotul-gena PAI 4G/4G homozigot+mutatia C677T heterozigot , astept si restul analizelor si in 6 sept am programare la dna dr Militaru, poate ne auzim intr-o zi la telefon

Mergi la inceput

brunadria , in ungaria voi merge la inceputul lui octombrie,din pacate intre timp am mai adunat cateva mutatii ( de la ultima nostra convorbire pe mess), dar acum stim cu ce ne luptam
o sa fie bine pentru noi toate !

Mergi la inceput

corivio bine ai revenit!

la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Fetelor,acum am aflat de o cunostinta ce a pierdut sarcina la 3 luni si o saptamana,nu inteleg cum se poate...
Scuze de vestea asta trista,totul a fost bine pana cand a mers iar la control si cica oprire din evolutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Fetelor,intr-o seara m-am uitat la filmul "Ion" dupa romanul lui Rebreanu,cum nasteau femeile pe camp si alte cele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
bruni-scuze ptr ca am inceput sa plang la tel..dar nu ma puteam abtine!multam mult ptr suport!ai mare dreptate..nu avem ce face!nu putem schimba nimic..asa ca..cu Dzeu inainte! si bafta multa si tie!si apropo..fa cumva si zii drului ca trebuie sa faci si analizele de trombofilie..ptr ca sigur iti va reusi fivul de data asta!iar trombofiliile sa le faci ptr a fi sigura ca tii sarcina 9 luni!fa tot ce se poate din timp!
eu acum o sa iau anticonceptionale-de la mine putere-ptr ca programare la ginecologie am in noiembrie!!mai repede nu se poate!si nu vreau sa mai trec prin ce am trecut!
pogonici-inteleg inversunarea voastra impotriva hidrosalpin xului-insa te asigur ca nu asta a fost cauza ptr care am pierdut sarcina!!cu hidrosalpinx pe ambele trompe-NU AVEAM CUM SA RAMAN INSARCINATA!!!!!!!!!!plus de asta AVEAM SI POROLACTINA MARITA!iar cu astea doua belele-in teorie-nu se poate ramane insarcinata!!insa uite-in practica-se poate!!cauza pierderii-e polipul endometrial sau cine stie ce alte cauze mai sunt..nu am de unde sti..tot ce-mi ramane e sa elimin fiecare problema in parte si sa incerc sa raman din nou..o-m vedea!
in orice caz..trebuie sa merg inainte indiferent de situatie!voi reusi si eu pana la urma!mai devreme..mai tarziu..cum o vrea Dzeu!
fetele mele dragi!aveti grija de voi-si cand o mai iau pe aratura..aveti grija si de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna fetelor chochetelor....sa intaleg ca nu o sa ne intalnim?
nu am reusit sa va citesc din urma doar asa fugitiv dar as vrea sa ii spuiuraticai ca imi pare foarte rau pt sarcina oprita si ma rog pt ea ca bunul Dumnezeu sa ii dea puterea de a merge mai departe

restul fetelor ce mai faceti voi? saptamana ce vine o sa fiu in HU si o sa am timp sa vb cu voi si sa va citesc din urma mai amanuntit

eu sunt foarte bine ,am luat ceva kg in plus dar nu ma pot preocupa cu traba asta ,dorm si mananc foarte mult in rest nimic
eu totusi sper sa ne intalnim sapt asta chiar daca nu veniti toate ...
va pupacesc si va dorec numai bine si sa auzim numai de bine

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

am uitate sa schimb semnatura

+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ooo alinuta mai are 7 luni in balon....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

fetele, petruta, ramine pe alta data atunci cu intilnirea, si mie mi se pare "inghesuita" ziua de miercuri deja

si eu am programare pt cariotip pe 6 sept si facem si mutatiile sotului

alea heterozigote nu sunt asa de grave numai daca se combina intrele ele (2 heterozigote pot fi ca una homozigota in anumite combinatii); o sa iti explice dr, eu m-am intilnit ieri cu dansa si a fost f draguta, mi-a explicat toate frumos

Mergi la inceput