FIV la Cluj 41
Raspunsuri - Pagina 19
brunadria spune:
buna seara, doamnele mele..
petruta imi pare rau pt noile descoperiri, dar e bine ca ati aflat buba..
uratica ma bucur ca esti mai bine,o sa vezi ca va fi bine pana la urma, d zeu ne va ajuta la toate..cand ai timp , mai vorbim..
cristina imi pare rau pt prietena ta, am ramas si eu azi afis cand am citit ce s a intamplat la giulesti..off doamne..
alinuta ma bucur ca esti bine si creste burtica,
eden ce analize mai faci?
ma gandesc si eu serios sa fac trombofiliile astea, pe 13 sept am programare, dar asta inseamna sa renunt la fiv deocamdata
dr mi a zis ca nu i necesar sa le fac deoarece nu am avut nici o sarcina pierduta si totul pare a fi ok, sa vad ce mai zice luni !
va doresc o seara frumoasa!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
edennoa spune:
brunadria, nici eu nu am nici o sarcina pierduta, nici una de fapt, dar se pare ca pot influenta si asa
mai facem mutatiile la sot si cariotipul la amindoi
daca imi dai pe pm o adresa de email iti trimit un tabel cu toate analizele facute (fara valori), dar sa vezi prin ce 'puzzle' ne invirtim
ps mie mi s-a spus ca sa nu intram in fiv fara 3 luni de tratament cu acifol si aspenter (vedem si sotul); oricum daca e sa facem fiv abia in ian o sa facem, nu mai am destule zile de concediu pt asta
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
Va pup pe toate!
Se pare cu analizele astea ca mai facem cate un pas spre bebelusi,eu am ramas socata de cunostinta aia ce la 3 luni si o saptamana a pierdut sarcina;poate si ea daca-si facea trombofilia sau mai stiu eu ce alte analize nu se intampla tragedia asta;
Spor la treaba,ca suntem tare ocupate se pare cu toatele.
Alinuta draga va pup
edennoa spune:
cristina, daca embrionii nu sunt okay genetic nu ai ce sa faci; dar atunci se pierd in primele saptamini, multe nici nu stiu ca au avut sarcina (citisem ca doar 50% dintre embrionii fecundati sunt okay si merg mai departe, mi se pare f mare procentul de nereusite)
eu ma gindesc ca daca nu e okay o sarcina nu are rost sa insisti - citisem pe un alt forum de o fata care a sustinut bine o sarcina obtinuta prin fiv si la 22 saptamini a vazut ca bebe avea o anomalie care chiar daca se nastea nu era okay; asa ca cu toata durerea a renuntat la sarcina; cred ca e o durere mare, ca esti obligat si sa iei tu decizia
la toate fetele si sa speram ca va fi bine in curind pt toate
brunadria spune:
eu tot caut explicatii: de ce din 18 ovocite bune (la ultimul fiv) a rezultat doar 1 embrion?
voi ce spuneti? deja o iau razna de la atatea intrebari fara raspuns..
mi se pare o vesnicie pana luni ce ma vad cu dr , parca nu mai vine si vremea mea
edennoa spune:
brunadria, din ce am inteles eu, mutatiile mele impiedica absorbitia normala de folati si chiar daca am ovulatie in fiecare luna, poate calitatea ovocitului nu e suficienta; poate fi si la tine ceva de acest gen? asa am citit ca folatii si acidul folic sunt necesare la foliculogeneza si spermatogeneza (cantitatea nu garanteaza calitatea nici la una nici la alta); discuta cu dr cu care faci poate te lamuresti
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria eu tot caut explicatii: de ce din 18 ovocite bune (la ultimul fiv) a rezultat doar 1 embrion? voi ce spuneti? deja o iau razna de la atatea intrebari fara raspuns.. mi se pare o vesnicie pana luni ce ma vad cu dr , parca nu mai vine si vremea mea "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
brunadria spune:
eden am si eu o lista lunga pt trombofilie, dar am programarea pe 13 septembrie si cica dureaza inca 2 luni pana vin rezultatele! mi se pare tare lunga perioada..
eu am 34 de ani si timpul trece f repede, de 8 ani astept sa se intample ceva si sunt tot in asteptare..offf
o sa vad luni ce mai zice dr, o sa l bombardez iar cu o mie de intrebari...sa vad daca are el raspunsurile..
acid folic am luat de fiecare data pe perioada stimularii, nu stiu ..vb ta e ca un labirint toata povestea asta!
brunadria spune:
buna dimineata..
pt toata lumea...
nu v ati trezit inca?
cristina pe unde umbli?
cristina3343 spune:
Bruni,multumim de cafeluta.
Sunt la servici,ieri a fost ziua aia trista cu prietena,multumesc de sustinere.
O sa vina si zile mai bune,foarte bune
cristina3343 spune:
'Neata fetelor!
Poftiti la o cu frisca!
Sa aveti o zi de milioane
Azi ma intalnesc cu alinuta sa-mi dea pregnylul