FIV la Cluj 41
Raspunsuri - Pagina 17
CAMELIA28 spune:
Draga Urata,
iti inteleg perfect frustrarea, ma bucur ca ai inteles ca nu trebuie sa mai cauti explicatii: NU EXISTA! Noi am facut FIV in februarie (sotul are oligospermie), am avut bhg pozitiv si am pierdut la 3 saptamani, am plans 2 saptamani, nici nu reuseam sa-mi privesc sotul in ochi. Dar am realizat ca numai eu pot sa ma ridic , puterea este in noi, trebuie doar sa vrem sa mergem mai departe si sa luptam mult mai mult decat altii. Am avut si eu polip, l-am extirpat de ori, ultima data anul trecut in noiembrie, interventia este relativ usoara, Nu stiu exact ce presupune hdrosalpinism-ul asta, dar banuiesc ca se poate face ceva.
Ne pregatim de FIV 2 si am mare incredere in DD ca de data asta vom reusi, si daca nu, vom merge mai departe. atata timp cat avem soti asa de buni, avem maini ,picioare, un cap pe umeri si incredere in Dumnezeu, vom izbuti.
Capul sus si mult noroc!
brunadria spune:
buna dimineata!
ce fac fetele?
uratica capul sus! iesi din butoi! fi optimista!
georgicule ma bucur ca ai aparut, fi tare!
fetelor, trebuie sa gandim pozitiv! o sa fie bine
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
fetele!
georgie,bruni,camelia-va multumesc din suflet!
dap..incerc sa imi revin!dar cum??tocmai am primit vestea ca fratele meu o sa aiba un bebe!!am fi avut amandoi un bebe in acelasi timp!!ma bucur enorm ptr el si cumnata mea!!sa nu intelegeti gresit!!!!!!!!!insa..de fiecare data o sa-mi amintesc ce mi s-a intamplat mie!
nu stiu..ca si tine georgie-credeam ca am nevoie de timp!insa o sa ma omoare asteptarea asta!!chiar nu stiu ce sa fac!in momentul asta sunt......
va pe toate!si va promit ca o sa-mi revin cat mai repede!!insa,stiti ff bine cat de greu e!!
pogonici1977 spune:
uratica....ma scuzi ca ma bag...
tind sa cred ca unul fct care a dus la pierderea sarcinii..este acel hidrosalpinx..care distruge tot cei iese in cale...
eu a trebuit sa scot trompele din cauza acestui cumplit diagnostic
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
brunadria spune:
uratica inteleg perfect starea ta, dar fa cumva sa iesi din starea asta, nu ti face bine!
trebuie sa fi tare, ai sa vezi ca va veni si randul nostru sa ne bucuram..
mara gata cu vacanta? hai spune ne ce planuri ai?
petru cand ai zis ca mergi la dr?
oare maddutz ce mai face?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
corivio spune:
Hellau!
Ieri m-am intors din concediu.A fost super.Am fost in Grecia , mi-au cam lasat grecii astia un mic gust amar, dar anyway a fost beton.
Mi-am incarcat bateriile si sunt pregatita pentru ceea ce va urma.
toate fetele.
Cristina super ideea cu Lazarev, dar la mine nu a venit timpul sa ma apuc de ele.Vezi ca sunt 12 carti.
Bubu-Alina ce mai face?
Corina,in curand o fericita
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
la toate
Bine-ai revenit corina cu forte proaspete!
Da,e super lazarev,nici o carte ce am citit-o eu nu mi-a deschis asa ochii ca tipul asta;nu sunt de acord chiar cu tot ce zice el,poate n-am ajuns sa patrund sensul la tot ce zice el,in orice caz e tare.
Oricum de cand l-am citit parca vad lumea mai mult de lungul nasului.
cristina3343 spune:
Intr-adevar trebuie sa vina timpul sa-l poata omul citi,in general vorbind;chiar el zice asta ca nu toti sunt pregatiti sa-l inteleaga;si eu acum cativa ani nu intelegeam o boaba,apoi am tot patit una si alta si acum parca-l inteleg
cristina3343 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=OGVRfOrrhaY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vUD98hVxr4o&feature=related