FIV la Cluj 41

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetele!
O pentru voi.
Eu m-am trezit cu noaptea in cap ca mergem in dezmir la piata sa cumparam de pus pe iarna
O sambata frumoasa!

Mergi la inceput

Criadema,acum mi s-a pus mie pata citind de "strumfisorii"tai in capitolele trecute ca ce frumos nume e Iasmina;daca o sa am o fata iasmina ii pun numele,e SUPER FAIN;la toata lumea

Mergi la inceput

Fetele,vi-l recomand din suflet sa-l cititi pe Lazarev,va schimba viata;nici eu acum 2-3 ani nu intelegeam o iota,pe bune,acum pot sa-l citesc,are si casete video
O zi buna!

Mergi la inceput

Fetele,pe care intereseaza la dezmir sunt:
0,80lei kg de vinete
3,5 lei/kg ardei kapia
1 leu/kg lebenita
2-3-4 lei/kg conopida
2,5 lei/kg prune
1,5 lei/kg castraveti

Cica in piata mare de la hala vand dupa ce au cumparat de la agro din dezmir

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

Uratica sunt cu sufletul alaturi de tine, multa sanatate, curaj pentru a continua lupta Si incredere ca intro zi vei invinge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

Uratica sunt cu sufletul alaturi de tine, multa sanatate, curaj pentru a continua lupta Si incredere ca intro zi vei invinge

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
O cu frisca si o dedicatie:

http://www.youtube.com/watch?v=OT8zvmQt-mU
http://www.youtube.com/watch?v=T7zAn8SW2Dc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FRuPOk7olg8&feature=related

O zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Un salut cu drag de la pentru fetele mele dragi, nu am mai scris deoarece momentan nu mai am ce si am hatarat sa-mi acord o pauza...pentru a ma reface fizic si psihic dar....uite ca a reusit Uratica noastra sa ma faca sa reapar pentru a o certa,a o , incuraja,sustine...
Cum e posibil ca cea mai PUTERNICA,CURAJOASA,INCREZATOARE dintre noi sa spuna ca.... draga mea ,DUMNEZEU ti-a zambit(prin acest semn) ceea ce inseamna foarte mult si ti-a demonstrat impotriva tuturor diagnosticelor date de medici ca este posibil ,asa ca acum de tine depinde daca iti va rade - incearca sa te mai relaxezi un pic, sa mai ai grija de sufletelul tau si eu sunt sigura ca DUMNEZEU ITI VA RADE si umple sufletul de bucurie. Sunteti o pereche minunata cu o familie frumoasa si cu siguranta DD va va binecuvanta
Recunosc ca citind ce ai scris am plans si eu alaturi de tine dar apoi mi-am dat seama ca de fapt DD ti-a aratat astfel ca e posibil asa ca draga mea Uratica frumoasa ia din aceasta poveste doar ce e pozitiv si mergi mai departe - daca a licarit o raza de soare cu siguranta va straluci tot soarele intr-o buna zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Dragele mele sa stiti ca am citit tot timpul ce ati scris voi dar nu am putut sa intru sa mai scriu ..., asa ca as vrea acum sa o felicit din toata inima pe Alinuta - sarcina usoara , la termen si cu un bebit sanatos, iar celorlalte va doresc din suflet sa vi se indeplineasca dorinta cat mai repede deoarece toate meritati si sunteti deosebite

Mergi la inceput

Georgi si tu esti extraordinara.
Bine ai revenit!!
Multumim de apreciere
E oricum un forum extraordinar,la toate
Fetele,eu iar nu pot veni saptamana asta la intalnire,trebuie sa ma duc miercuri la inmormantare,i-a murit celei mai bune prietene ale mele cineva foarte drag si imi iau liber maine si miercuri de la servici;sigur nu-i va conveni sefei de-aia nu pot veni la intalnire chiar in nici o zi ca zilele in care ma duc la servici raman peste program sa-mi termin treaba;poate in weekend as putea;imi pare tare rau.
Mai tinem legatura,la toate

Mergi la inceput