FIV la Cluj 41
Raspunsuri - Pagina 16
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
O pentru voi.
Eu m-am trezit cu noaptea in cap ca mergem in dezmir la piata sa cumparam de pus pe iarna
O sambata frumoasa!
cristina3343 spune:
Criadema,acum mi s-a pus mie pata citind de "strumfisorii"tai in capitolele trecute ca ce frumos nume e Iasmina;daca o sa am o fata iasmina ii pun numele,e SUPER FAIN;la toata lumea
cristina3343 spune:
Fetele,vi-l recomand din suflet sa-l cititi pe Lazarev,va schimba viata;nici eu acum 2-3 ani nu intelegeam o iota,pe bune,acum pot sa-l citesc,are si casete video
O zi buna!
cristina3343 spune:
Fetele,pe care intereseaza la dezmir sunt:
0,80lei kg de vinete
3,5 lei/kg ardei kapia
1 leu/kg lebenita
2-3-4 lei/kg conopida
2,5 lei/kg prune
1,5 lei/kg castraveti
Cica in piata mare de la hala vand dupa ce au cumparat de la agro din dezmir
la toate
turqoise spune:
Uratica sunt cu sufletul alaturi de tine, multa sanatate, curaj pentru a continua lupta Si incredere ca intro zi vei invinge
turqoise spune:
Uratica sunt cu sufletul alaturi de tine, multa sanatate, curaj pentru a continua lupta Si incredere ca intro zi vei invinge
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
O cu frisca si o dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=OT8zvmQt-mU
http://www.youtube.com/watch?v=T7zAn8SW2Dc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=FRuPOk7olg8&feature=related
O zi minunata!
georgetani spune:
Un salut cu drag de la pentru fetele mele dragi, nu am mai scris deoarece momentan nu mai am ce si am hatarat sa-mi acord o pauza...pentru a ma reface fizic si psihic dar....uite ca a reusit Uratica noastra sa ma faca sa reapar pentru a o certa,a o , incuraja,sustine...
Cum e posibil ca cea mai PUTERNICA,CURAJOASA,INCREZATOARE dintre noi sa spuna ca.... draga mea ,DUMNEZEU ti-a zambit(prin acest semn) ceea ce inseamna foarte mult si ti-a demonstrat impotriva tuturor diagnosticelor date de medici ca este posibil ,asa ca acum de tine depinde daca iti va rade - incearca sa te mai relaxezi un pic, sa mai ai grija de sufletelul tau si eu sunt sigura ca DUMNEZEU ITI VA RADE si umple sufletul de bucurie. Sunteti o pereche minunata cu o familie frumoasa si cu siguranta DD va va binecuvanta
Recunosc ca citind ce ai scris am plans si eu alaturi de tine dar apoi mi-am dat seama ca de fapt DD ti-a aratat astfel ca e posibil asa ca draga mea Uratica frumoasa ia din aceasta poveste doar ce e pozitiv si mergi mai departe - daca a licarit o raza de soare cu siguranta va straluci tot soarele intr-o buna zi
georgetani spune:
Dragele mele sa stiti ca am citit tot timpul ce ati scris voi dar nu am putut sa intru sa mai scriu ..., asa ca as vrea acum sa o felicit din toata inima pe Alinuta - sarcina usoara , la termen si cu un bebit sanatos, iar celorlalte va doresc din suflet sa vi se indeplineasca dorinta cat mai repede deoarece toate meritati si sunteti deosebite
cristina3343 spune:
Georgi si tu esti extraordinara.
Bine ai revenit!!
Multumim de apreciere
E oricum un forum extraordinar,la toate
Fetele,eu iar nu pot veni saptamana asta la intalnire,trebuie sa ma duc miercuri la inmormantare,i-a murit celei mai bune prietene ale mele cineva foarte drag si imi iau liber maine si miercuri de la servici;sigur nu-i va conveni sefei de-aia nu pot veni la intalnire chiar in nici o zi ca zilele in care ma duc la servici raman peste program sa-mi termin treaba;poate in weekend as putea;imi pare tare rau.
Mai tinem legatura,la toate