FIV la Cluj 41

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele la toate si multam ptr sustinere!
deci..
"-sarcina oprita din evolutie la 3 saptamani
-eliminata pe cale naturala
-cauze - polip endometrial pozitionat in uter"
scurt si la obiect!nu??
nu stiu ce sa zic..inca nu imi explic cum am putut eu ramane insarcinata..mai ales ca aveam si prolactina marita!nici drul nu a stiut ce sa imi zica..insa a zis ca nu trebuie sa caut explicatii ptr ce s-a intamplat,ci sa merg mai departe cu investigatiile!pana in noiembrie cand imi fac histeroscopia ptr polip am timp sa ma linistesc!ai mei vin la sfarsitul lunii..asa ca..am o raza de lumina de care o sa ma tin si o sa profit la maxim!
in rest..acum am inteles toate fetele mele dragi ce au la activ cateva fivuri soldate cu esecuri!e adevarat deasemenea ca atunci cand zici ca nu mai poti..poti de zeci de mii de ori mai mult!acum simt si inteleg fiecare esec in parte!si da..iti trebuie mult curaj sa mergi mai departe!insa inainte de lectia de curaj noi toate am primit o alta lectie-sa mergem mereu inainte si sa nu privim in urma!sa nu ne dam batute ptr ca nu stim sa dam inapoi!m-a marcat ce s-a intamplat-mai ales ca nu gasesc nici o explicatie logica!insa..ce sa zic..ceea ce imi doresc e sa reusesc din nou-dar sa fie bine pana la capat!si voi reusi!la fel ca voi toate!
fetele mele dragi si aveti mare grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni,cristinuta,petru,tamy- si multumesc din suflet!
daca nu erati voi nu stiu ce ma faceam...
e greu-ff greu!mai ales ca grasului meu nu i-am zis nimic!ptr ce sa-i rup si lui sufletul?el munceste din greu si e asa incantat ca putem strange banutii de fiv..incat..nu am putut sa-i spun!si-a facut o listuta cu cati bani mai avem nevoie..nu stiu..ii multumesc lui Dzeu ca mi-a dat un astfel de sot!stie ca ma simt rau si are grija de mine..nu stie ce s-a intamplat dar simte ca e ceva cu mine!aseara am adormit plangand in bratele lui si nu a scos nici un cuvant!m-a lasat sa stau asa si nu m-a intrebat nimic!ce pot sa cer mai mult??
DZEU iti ia pe o parte si iti da pe alta!cu ce drept pot eu sa judec ce s-a intamplat?nici nu mai vreau explicatii!ptr ca imi dau seama ca nimic nu are logica in ceea ce priveste problema noastra!ce pot sa fac e sa astept si sa primesc atunci cand mi se va da de catre Cel de Sus!
scuze ca v-am inebunit de cap-dar simteam ca explodez!atatea ganduri se perinda in capul meu..ufffffff
sunt puternica???ei bine-acum mi-am dat seama ca nu sunt!!am sufletul facut bucati!sunt curajoasa??nici asta!ptr ca imi tremura inima in mine cand ma gandesc ca aceasta situatie se poate repeta!sunt tare????nu sunt!ptr ca tot ce mi s-a intamplat se rasfrange asupra voastra si a celor din jurul meu!imi dau seama ca sunt doar un simplu om.....nici mai mult nici mai putin..un simplu om cu inima frinta!sunt un om care fara voi alaturi nu inseamna nimic!voi sunteti forta mea!iar sotul meu e dorinta de a merge mai departe!
dar ce sa-i facem?trebuie sa mergem inainte!
va iubesc cu toata fiinta mea si va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Uratica, mi-au dat lacrimile! Imi pare foarte rau!

18+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Uratica si noi iti multumim ca existi,de multe ori ne sustii si tu moralul tocmai de-aia ca esti puternica,de fapt trebuie multumit tuturor fetelor ca fiecare vine cu o vorba buna si incurajatoare
Apropo uratica vreau sa-ti zic ca mi-am scris retetele tale din capitolele precedente prajitura"blana de maimuta",tortul caramelizat cu mere,etc.
Luna noiembrie nu e departe si va trece repede timpul,mai ales daca vin si ai tai la tine si atunci vei inlatura polipul si apoi va fi bine,ai sa vezi,poate nu va fi nevoie de nici un fiv si banutii stransi de tine si de sotior vor fi pentru bebelus.
Te pup si ai grija de tine pana treci peste tot ce ti s-a intamplat
Edennoa,fetele,eu pot si vineri,acuma ne intalnim cand stabiliti si voi.
Edennoa ar fi frumos sa poata veni toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

vineri eu pot la intilnire de la 7,30-8 seara, sper ca nu e prea tirziu

miercuri pot si de la 6,30

cristina, nu e grav, cred ca toti avem mutatii in diferite gene, numai nu stim

ac folic ia toata lumea concentratii de 0.4 mg pe zi (ce e in toate tabletele prenatale), singura chestie e ca eu iau de 5 mg pe zi (cam de 10 ori doza aia) se numeste acifol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

pentru mine e ok miercuri sau joi, vineri nu pot

Mergi la inceput

pt petruta
http://www.ivf.com/thrombophilia.html#testing

Mergi la inceput

Atunci ramane pe miercuri?

Mergi la inceput

eu ma inscriu la miercuri incepind cu 18.30
ziceti unde si cind exact si ma prezint

Mergi la inceput

Edennoa e foarte important acidul folic;uite ce am gasit eu despre el cand credeam ca-s gravida;si bagam la alimente ce-l contin;o luasem rau razna,imi ziceau si prietenii si sotul ca exagerez
Bine ca exista tratament chiar daca e de 10 ori mai mult
Si eu ma inscriu pe miercuri atunci la 18,30
Locatia unde vreti voi
Sorry nu ma lasa sa pun link-ul,dar daca dati cu google "vitaminele de la f la z"

Mergi la inceput