Aspirante optimiste > 20 ani(542)
Raspunsuri - Pagina 14
didi32 spune:
La Albu fac la medlife, a zis ca si endometru arata destul de ciudat si vrea sa se uite atent. Trebuie sa spun ca m-a surprins placut Albu ca ne-a recunoscut si si-a amintit ca ne-a dat sa facem analize, fara sa se uite in fisa, pt c-o luasem eu data trecuta din greseala. A cautat ce-a cautat dupa ea si cand ne-am uitat prin hartoagele mele era acolo!
in devenire
camcris spune:
didi la unguri cica este mai ieftin si ai garantia mai mare de reusita asa am auzit, sper sa nu mai fie nevoi sa ajungi la fiv poate reusesti mai simplu cu IA
chiar i-mi zicea sotul azi daca merg la dr. Albu si i-mi da vreo veste ca am cine stie ce probleme si nu pot sa raman gravi atunci ce facem?
pe el l-au apucat grijile inainte sa merg la dr.
camcris spune:
bebelu merg sigur cerd ca in septem ca in august este nunta cumnatei si trebuie musai sa mergem si bani de drum ca este in bacau bani de cadou, meniu, ea a dat la noi la masa foarte multi bani asa ca nu putem sa nu dam
tu cand vei fii nasica ca mi-am adus aminte, ai cumparat rochie sau ai vazut ceva?
didi32 spune:
Cami, macar stii ce ai si tratezi. Daca stai asa tot nu rezolvi nimic. Si tu incerci de mult, ca si mine, si eu in tot acest timp m-am plimbat pe la toti medicii de renume si-am dat o caruta de bani pe analize, ecografii, etc. si toate ieseau bine, mai putin chistul ala. Si iata ca acel chist era de fapt semnul ca am endometrioza si de fapt lucrurile nu stau asa bine. Nu te supara pe mine, fa-ti o programare, esti mai importanta decat toate nuntile! Nu zic musai la Albu, poate gasesti lucruri mai bune despre altul, dar nu mai amana!
Dana, ce zi esti?
in devenire
bebelu86 spune:
cami nu am gasit inca nimic
adica sunt rochii o groaza dar nimic pe placu meu
si mai alesk nu iau nimic pana nu vad cum arat atunci
mai sunt totusi 4 sapt.
deci se pot schimba multe.
ma bate gandu totusi sa imi pun ceva mulat si cu crapatura pe picior
ce ziceti???
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+
858 SMS PT COPII
cos_minutza spune:
Buna seara dragutzelor!!!
Imi place sa gasesc multe pagini de citit
Dana sa stii ca si mie mi-ar placea sa fie macar cineva din Oradea...Daca ti-ai luat Tb-ul continua cu el,macar asa afli daca ovulezi sau nu.Ai grafic?Daca da pune link sa aruncam si noi un ochi pe el
Didi ma bucur sa citesc ca ai gasit un medic care iti place si se ocupa de pacientele lui,conteaza foarte mult
Bibitica nu te-am uitat dragutza!distractie placuta la munte si te asteptam cu drag oricand ai timp
Bebelu sa stii ca trece timpulMaine poimaine iti tii minunea in brate
Camcris
la toate lumea!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Bebelu pai o sa fii o nasica gravidutza super sexi
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Cosmiiiii, ce faci draguto? Ai savurat bine ultimele zile de concediu? Pe-aici s-a stricat vremea cand voiam sa mergem si noi la plaja. Dar mai avem doar pana joi si luam si noi concediu
in devenire
cos_minutza spune:
Anaxena,La multi ani multa sanatate si fericire!Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!!!