Aspirante optimiste > 20 ani(542)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
daaaaaaaaaaaaaaaa
maine e ultima zi din sapt 17
de marti incepe sapt 18
Doamne..nici nu stiu cand a trecut timpu.
chiar vb cu al meu asera k peste 2 sapt deja sunt la jumatatea sarcinii.
maine poimaine va sun din spital k am nascut
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Chiar c-a trecut timpu', parca zilele trecute ne dadeai vestea cea mare! Da' vad ca nu schimbi si culoarea caruciorului, astepti confirmarea?
in devenire
bebelu86 spune:
pai merg pe mana medicului meu
oricum pe 6august aflam sigur ce e...asta dc va sta cracanat.
dar sunt sigura k e baietel.nu stiu de ce
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Hai ca nu mai e mult pana pe 6! Eu voi fi in concediu atunci, sper sa tin minte sa intru sa vad vestile! Citesc acum pe la paginile de FIV, ma ia durerea de cap...
in devenire
bebelu86 spune:
te sun si te tin la curent.
hai nu te mai gandi la asta acu k poate nu va mai fi nevoie
si te uiti si te framanti degeaba.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Si eu tot zic ca poate nu mai e nevoie, dar tot degeaba. Luna asta o ratam din cauza histeroscopiei, asa ca... Si daca FIV ar fi singura solutie, adica toti medicii imi zic la fel, nu stiu unde sa ma duc sa-l fac... costa ff mult peste tot
in devenire
dana_r spune:
buna seara, fetele!
citind pe diagonala, n-am retinut prea multe...dar e tare reconfortant cand deschid calcul sa vad fete care trec prin ce trec si eu. mi-ar placea sa ne intalnim si la o poveste la o cafea, dar eu sunt din ms si drumul e cam lung :)
walkiria, cel mai bine e sa intrebi doctorul, eu de cand m-am hotarat ca vreau bebe, intreb de toate medicamentele prescrise, si daca nu-mi explica clar, nu le iau. si gata. dar la tine e cam musai, asa ca intreaba-l.
eu am aut ieri vreo 2 firicele rozalii, azi nimic, secretie f putina, temp 36.7 (iar nu m-am putut abtine)
si cam atat. tot incerc sa ma gandesc la altceva, numai la bebe nu, de ex acuma fac o traducere foarte plicticoasa in limbajul de lemn al ministerului justitiei, care trebuia sa fie gata vineri, dar lenea e coana mare
si in seara asta trag tare sa termin. si ma mai uit si pe forum din cand in cand, poate trece timpul mai repede
pe toate
http://lt1f.lilypie.com/Ljz7p3.png?Ede0oKS9
bebelu86 spune:
Cami ia aminte de la DIDI si nu mai amana vizita la un medic calumea,
fa-ti toate analizele si vezi ce se intampla
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII