Aspirante optimiste > 20 ani(542)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

didi32 de ce iti da indicatii de fiv sau ia, daca nici trompele nu le-a verificat?
Mai intai fa histerosalpingografia si, daca e ceva, faci laparoscopie si abia dupa aceea daca constata ca e ceva care nu se pote rezolva la operatie incerci fiv.
Eu sunt patita.
Am facut 2 dosare de analize, mai ales hprmonale. Bani aruncati pe geam, sa nu mai vorbim de bani impinsi pe la atatia doctori. Multi te indeamna la ia si fiv doar ca sa faca bani. Verifica de 10 ori daca e necesar sau nu sa ajungi pana acolo.
E parerea mea de om patit.
Eu am refuzat categoric fiv-ul si bine am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Camcris cauta in capitolul trecut ca a specificat Cami in care Eforie sta.Daca am retinut eu bine Nord,dar mai bine cauta
Didi poae face DD o minune si nu trebuie sa ajungeti la FIV
Mamutz si tuturor fetelor multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Walkiria mie mi-a facut tetanos cind am ajuns in martie la medicul de familie si am spus ca vreau un set de analize la singe pt ca vreau sa ramin graviduta.Nu mi-a spus sa nu incerc in luna aia sau altceva.Daca ai indoieli eu zic sa suni la ginecologul tau si sa intrebi.
Lia73sper ca prestezi,dupa cum imi aduc eu aminte tu esti cu 2 zile inaintea mea la ovulatie.
Pupici pe burticute pt cele ce au reusit si nu au uitat de aspirante si mai intra pe aici.
Pt aspirante muuulta nu lasati stresul sa schimbe relatiile dintre voi si sotii vostri.Rabdare si
Va pup pe toate, multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ANAXENA!!! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de sarcina si sa ai parte de tot ce e mai frumos

Cami_Antonia sta in eforie nord din cate am retinut eu.

Cami mai ai putin si plecati la mare. poate va intoarceti 3.

walkiria imi pare rau k ai reusit sa te tai si a trebuit sa faci injectii. cel mai bine intreaba medicu si vezi ce iti zice.

DIdi Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie nici de IA nici de FIV si sa vina bb singur dupa ce hai hsg marti

Cosmi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

buna!
cu rusine ma prezint si eu...dupa mult timp in care am chiulit.
am fost la munte, la practica si maine iar la munte...
din cand in cand am venit sa mai vad ce faceti dar ieseam repede...in seara asta am zis ca mai bine ar fi sa ma prezint ca sa nu credeti ca am murit sau sa ma uitati de tot
in ceea ce ma priveste...s-ar putea sa ne mearga mai bine de acum incolo...acum pot sa visez mai mult la dar bine ca am fost atat de ocupata ca sa nu sufar prea mult
Andreea, draga mea, m-am bucurat enorm cand am vazut ca ai ramas graviduta, dar de vreo 2 ori am vazut ca iti era si rau...sper sa-ti fie cat mai bine de acum. Felicitari!
Bebelu pt tine si bebe...ma bucur ca te-am revazut in pozele noi
Maine plec cu parintii la munte..asa ca va doresc zile frumoase si mai putin caniculare ...pana ma intorc
va pup cu drag

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu chiar ma intrebam ca nu ai mai intrat azi, ce ai mai facut?
didi dr.pleaca in concediu si se intoarce abia in septembrie? cat costa hsg ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bibitica20 distractie placuta la munte, vezi cand te intorci sa nu mai tragi chiulul si sa intri mai des pe la noi
sa stii ca nu te-am uitat
mai fetelor daca si voi aveti asa o stare de nimic va inteleg de ce nu mai intrati
cami hai ca te-am dat disparuta azi, ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Mamutz, din pacate cam au dreptate in cazul meu. Am facut si histero anul trecut si laparoscopie, rezultatul fiind endometrioza in stadiu avansat. De fapt, asta e motivul pt care nu raman. Laparo am facut in decembrie si se pare ca aderentele s-au refacut, de-aceea vor sa vada trompele din nou. Marti sunt programata pt histeroscopie.
Cosmi, esti o draguta ca de obicei, multi din partea mea!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cami, e vorba de dr grec, care vine cam o data pe luna si probabil august e luna de concediu. La medlife histero costa 650 daca nu sunt complicatii, gen sa gaseasca diversi polipi, etc.
Ralu, Bibitica

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bibitica nu te-am uitat stai linistita.
stiam k esti cu practica.
multi

cami am fost plecata prin oras de dim pana pe la 4 si dupa am stat si am lenevit in pat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput