Aspirante optimiste > 20 ani(542)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

didi, sunt z18. sper sa nu fie vreun ciclu anovulator, nu stiu sa mai fi avut, dar ma tem de orice...
tu esti din bucuresti? eu aici merg la un dr foarte bun, tare laudat de multe cunostinte, daca vrei iti dau nr de tel si tot, si cami mi-a dat nr de tel al dr ei, tot din tg. mures si el. nu as putea sa-ti spun costuriel, ca nu stiu ce analize se fac, dar la dr meu, o consultatie e 200 ron, destul de mult, pe langa asta si analizele inca vreo 100 ron, cam atata dau la analizele anuale, cu papanicolau si tot restu. dar acum cateva luni cand m-a tinut sub obs pt ovulatie si am fost de mai multe ori, m-a taxat pt o singura consultatie, e de treaba omul.
eu sunt optimista de felul meu si cred ca toate se vor rezolva pentru fiecare dintre noi.

http://lt1f.lilypie.com/hfBCp3.png?9qHPyUqV

Mergi la inceput

cosminutza, nu am grafic pe calc, si pe ala pe hartie mi-e lene sa-l completez, ca dupa ce imi iau tb adorm la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Da le-am savurat din plin,mai ales ca am lucrat la proiectul bebe cu drag si sporSi la noi s-a stricat vremea dar e bine ca e racoare.Oricum se anunta ploi pana miercuri asa ca pana mergi in concediu isi revine vremea.Cand ma gandesc ca maine ma duc la sapa ma apuca plansulAsta e mai trebuie sa si muncim

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

clar vin cu poze de la nunta.
altfel nu se poate
cred k atunci o sa fac cele mai multe poze
k mereu luam aparatu si zic sa facem poze.
si dupa imi piere chefu, sau uitam k e in geanta si ne trezim aksa k nu am facut nici o poza...din nou

os a pun 2 poze de duminca de la botez.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Dana poti sa-ti faci pe fertilityfriend cont,iti notezi TB-ul si iti face el grafic

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

mersi, cosmintza, chiar acuma am intrat pe al tau sa vad care e smecheria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cosmi, asta da concediu la voi, asteptam rezultatele! Si aici s-a mai racorit si e asa bineeeee!
Dana, sunt din Buc si merg la dr Albu la medlife. Am colindat destul de multi pana acum, mi-a placut si ce-am citit despre el pe-aici, o sa merg in continuare la el. El mi-a zis de FIV si vreau sa mai verific treaba asta sa vad daca zic toti la fel. Ca si-asa n-am deocamdata bani sa-l fac, pot sa ma mai plimb pe la cativa!
Ralu, noi vrem poze inca de cand iei rochia, ca sa nu te iei cu dansurile si sa uiti!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

maine mergem sa vdm ce rochii gasim
sper sa gasesc ce vreau

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Da as vrea sa aiba si ceva rezultate,insa deocamdata se pare ca nu am ovulat,azi mi-a crescut TB-ul.Sa vad maine daca se mentine crescut
Dana daca nu te descurci spune si te ajut

Mergi la inceput

Bebelu sper sa gasesti rochita portivita

Mergi la inceput