Aspirante optimiste > 20 ani(542)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce fac fetele?
camy_pus tu esti din Brasov?? ca si eu sunt.

toate fetele.

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

camy, mersi mult de nr, l-am notat, bagat la bibilica :)
cosminutza, cred ca azi sau maine ar trebui sa fie, TB am luat si tot 36.6 de cateva zile bune (asta desi ziceam ca nu mai iau, ca las natura sa faca ce-o vrea). secretia mi se pare tot mai mare, am mai ovulat eu tarziu (adica z16-17) dar poate luna asta bat recordul...
a , si azi iar am avut ceva fire rozalii in secretie. asa ca ma dau batuta. nu mai pricep nimic.
am fost la ai mei in vizita azi si am mancat ca spartii 2 feluri de mancare si 3 feluri de desert nu mai mananc 3 zile ca sa scap de remuscari
pup pe toate si noapte buna, cred

http://lt1f.lilypie.com/Ljz7p3.png?Ede0oKS9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

camy

cum e vremea la Brasov? la noi e insuportabil de cald

grele...ma omoara caldura...si pe Flavius...si mai si....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce fac fetele?
camy_pus tu esti din Brasov?? ca si eu sunt.

toate fetele.

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

da, sunt din Brasov!!!..stau in Racadau!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna dimineata fetelor!!!
As servi eu cafeluta, dar nush cum sa pun linkul a.i. sa dai clic direct pe cuvantul cafeluta...asa ca , las fetele mai experimentate.

Intrasem sa va intreb ceva ce ma framanta si am zis sa vad ce s-a mai discutat ieri...cam slabuta activitatea, se vede ca e vara....si am citit povestea lui Camy-pus...Doamne Camy ce am mai plans, din tot sufletul meu ii doresc sanatate multa lui Flavius si Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe micutul Darius...si tie sanatate multa sa poti ai grija de el!
Esti o mamica puternica, nush cum ai reusit sa treci peste asta, cred ca suferinta mai mare nu exista pe pamant.

Buun...acum sa va spun fetelor ca mi-a intrat o plasa de fier in mana, care m-a taiat destul de urat si a trebuit sa merg la urgente sa ma coasa si sa-mi faca antitetanos.
Mi-a spus sa mai fac 2 doze din 2 in 2 saptamani.
Acum sunt bulversata...oare o sa-l afecteze acest vaccin pe bebita daca o sa vrea (la Dumnezeu)sa vina luna asta? O sa trebuiasca sa fac vaccinul si inainte de ovulatie si inca o doza dupa ovulatie.
Sau sa ma protejez luna asta, pana termin de facut antitetanosul?
Stiu ca se face la femeile insarcinate care nu l-au facut in ultimii 10 ani, dar se face dupa saptamana 30 si din ce am citit eu pe net, cica in primul trimestru de sarcina nu e recomandat.

Please...sunt supi ca parca vad ca si luna asta o pierd....

Va pupic fetelor si sa aveti o duminica linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
poftiti la www.curierulnational.ro/poze-cnr/94526maxim.jpg" target="_blank">cafeluta

Mergi la inceput

walkiria eu zic sa te protejezi luna asta cel mai bine eviti
cami antonia astept PM unde locuiesti in care eforie?
ieri am cumarat creme pentru protesctie solara mai avem 5 zile si plecam la mare
ma rog la DD sa fie cald si frumos la mare
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Hellooo!!!

Camcris multumim de cafelutza!Sper din suflet sa prindeti timp frumos la mare
Dana Doamne ajuta si sa se prinda Tin pumni stransi!
Walkiria nu stiu ce sa-ti zic...cel mai bine intrebi medicul daca vaccinul ar afecta o eventuala sarcina
Camy_Pus

Va pe toate si va doresc o duminica placuta!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

cosmi tu sti unde sta camiantonia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna fetelor, mai e careva pe-aici?
Walkiria, mai bine intreaba medicul, nu stiu ce sa-ti zic...
Cami, Roxy, Cami_pus
Hai sa va spun c-am fost ieri iar la dr. dar n-am aflat mare lucru. Vrea sa mai fac o data analizele hormonale de Z3 ca erau cam vechi si sotul spermograma. Partea buna e ca a zis ca daca trompele sunt permeabile, ar merge si o IA inainte de FIV. Acum sa vedem, dr mai vine abia in septembrie. O sa facem analizele, fac marti si histeroscopie, si asta este. Problema e ca ne-am facut socotelile si n-o sa avem bani prea curand de FIV, deci avem timp de gandire...
ici pt toata gasca

in devenire

Mergi la inceput