Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

mirela, draga... Cand aud prin cate treci... Ar trebui sa ai pe cineva mereu langa tine pana pe la jumatatea sarcinii. Mama ta nu poate sa vina?

Noi suntem bine, parca nu mai e asa greu... Bebelu e cuminte, doarme mai mereu. Azi nu ne-am plans de colici, iar azi noapte s-a trezit doar de 2 ori. Am papat si am adormit la loc. Papam numai san, fara completare. Are mami lapte mdinj belsug. Acum is stresata ca va trebui sa ma mulg, sa nu fac mastita... Am sanii ca pietrele, ca abia astept sa se trezeasca puiul, sa mai pape... Sunt durerosi sanii, dar oarecum cred ca e normal in primele saptamani... Nasol e ca nu pot sta in fund, mananc in picioare... Inca ma doare cusatura...Mai un pic si trece... Am fost azi la Cluj, la vaccin BCG, a dormit piticul de numa, vreo 4 ore... De abia l-am trezit sa pape...

Nu prea am timp sa citesc, desi nu stiu ce fac, ca mama e cu mancarea, curatenia, eu decat cu bebe... Dar am mai avut musafiri, toata lumea sa il vada pe bebe... Ma streseaza treaba asta...

Eu nu indraznesc sa ma uit la rochii, am pus 25 kg in sarcina, am dat jos 8... Mai am mult de munca... Deocamdata nu fac nimic in sensul asta, ca e important sa mananc sanatos, sa ma hidratez, sa ma refac. Am timp de cura mai tarziu...

Cafeluta eu beau dimineata un 3 in1 , deci nu foarte tare. Noua la maternitate ne-a zis ca putem bea o cafea, doua, slabe, pe zi, ca nu are nimic...

Bumblebee, felicitari mamico! Bine ai venit, Victor Andrei! Sa va dea DD sanatate si refacere rapida.

Va pup pe toate, mai intru cand am timp, promit sa fie maim des...

Apropo, azi l-am dus pe bebe la Cluj, l-am imbracat frumos, cu palarioara, cu costumas cu girafa. Am zis ca ii fac poze... Dar dimineata eram in intarziere, nu am mai apucat, iar la intoarcere era flamand, ii era cald, asa ca l-am schimbat rapid si i-am dat papa. Ramane pe altadata sedinta foto...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor am cazut iar
m am taiat si la mana ca am cazut pe o vaza ce era dupa usa
astept sotu si ma duc la spital sa fac o eco
mi e tare frica
bine ca nu am cazut pe burta

+12bis cu si

Offf, mergi la doctor repede.
Sa ne tii la curent

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 16 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Mirela sa dea Domnul sa fie totul bine.pronbabil e si din cauza caldurii si ca nu poti papa mai nimic.

Creatzza

Nela c mai faci ai fugit la nani? sa imi mai spui si mie ce ai mai facut de papa ca nu mai am idee.eu sa nu raman nemancata asta seara am pus pulpite la cuptor cu legume, dar maine nu mai stiu ce sa mai fac

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Felicitari Bumblebee! Sa-ti traiasca printisorul, sa te bucuri de el! M-a emotionat mesajul tau de incarcat de fericire!

Aelita bine ai venit, ii povesteam logodnicului meu (stii ca m-am logodit cat timp tu te-ai distrat) ca uite graviduta din Spania e la mare; si ce sa vezi, ai fost in La Manga, aproape de Cartagena unde am studiat eu, mi-ai trezit amintiri

Racusor sa treaca repede fonfaiala lui Andreiut!

Eu maine merg la maternitate pentru monitorizare la CTG!
Noapte buna!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Alina felicitari sa te bucuri de bebe, sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Crispo chiar ma gandeam la tine.ma bucur ca bebe e cumintel si neplangacios sí ca ai lapte din belsug, vezi de ce te temeai si tu ai scapat, acum sper sa fiu si eu norocoasa sa am laptic si sa ma descurc cu bebi.

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mirela, sa vii cu vesti bune de la eco! Ai mare grija, caldurile astea si starea ta nu se impaca bine deloc! Mult noroc, sa nu mai ai parte de lesinuri!

Si sa treaca mai repede perioada de greturi!

Carmen, felicitari pentru Leti!

Nela, Mycya, felicitari pentru vestile bune de la eco! Ce ma bucur ca bebeii vostri sunt grasuti! Sper sa aflu si eu vesti mai bune despre greutatea lui bebe la eco!

Aelita, bine ati venit din vacanta! Ce bine ca te-ai relaxat, te pregatesti pentru ce urmeaza

Sheri, bravo pentru bebelinele tale cuminti! Sa dea Domnul sa fie mereu cuminti si sanatoase!

Crispro, ce baiat cuminte ai! Si ce bine ca ai laptic! Sa dea DD sa pape bebe bine si sa nu ai probleme cu sanii!

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eu am parte zilnic de multe contractii BH, dar azi dupa-amiaza, stand in pat, odata cu contractia a venit si o durere cumplita in partea dreapta jos, sub burtica, care mi-a cuprins si fesa dreapta si tot piciorul, de m-a lasat fara grai! Si m-a tinut cateva minute!

Ma gandeasc ca la travaliu o fi si mai rau

Doamne ajuta!!!

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Puiutz bebelina mea nu e grasuna deloc e micuta dar a spus ca deodata ce e in grafic si creste de la saptamana la saptaman e bine.sunt sigura ca vei primi vesti si mai bune.oricum mult repaus cica e important ca asa burtica sta relaxata si lasa sangele sa ajunga mai repede la bebe si asa se hraneste cum trebuie.deci multa odihna trebuie

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIRELA ,cum mai esti?

MAURICE-stiu ca ziceai ca ai studiat pe aici,dar nu mai tineam inte de Cartagena.cum e acolo?nu am avut timp sa ajung,eu balena esuata,cu doi copii,pt mine e greeeeu la mare,abia ma miscam la apa dimineata,ca seara doar la piscina ...m-am intalnit cu o fata tot de pe net,de la odiseea Sofiei,care sta pe acolo,si zicea sa mergem in Cartagena,dar nu aveam cand,noi dormeam ca porcii la pranz pana pe la 6 seara,cand sa mai ajungi?am pierdut mult?am zis ca vin acaa si caut pe net despre Cartagena ca nici atat nu am avut timp inainte..
Felicitari pt logodna,sa va fie de bine,sa fiti fericiti !!!

CRISPO ma bucur ca e ceva mai bine,sper sa treaca repede durerea si sa te poti aseza,si sa se regleze si sanii.

PUIUT-

36+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput