Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Puiutz bebelina mea nu e grasuna deloc e micuta dar a spus ca deodata ce e in grafic si creste de la saptamana la saptaman e bine.sunt sigura ca vei primi vesti si mai bune.oricum mult repaus cica e important ca asa burtica sta relaxata si lasa sangele sa ajunga mai repede la bebe si asa se hraneste cum trebuie.deci multa odihna trebuie

Bianca 37 + Andra Maria

Pai inseamna ca al meu bebe este foarte slabut

La 35s 2zile avea doar 2200-2300 gr.

Offf, sunt cu sufletul la gura pana maine la eco!

Si sa stii ca ma odihnesc destul de mult... doar azi am stat toata ziua la birou, dovada sunt picioarele mele umflate ca de elefant, cum spunea cineva aici, nu mai tin minte cine, scuze

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

si POZE

Am stat in final cu burta la aer,ca imi luasem costumul ASTA,dar am murit de cald in el,mi se facea rau cum ma uscam simteam ca ma sufoc in el,era bine doar cat era ud.asa ca am renuntat si am stat cu burta asa,ca o balena.

36+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

aelita bine ai revenit! Ce mi-e dor si mie de balacealaaa

nela, mycya ce vesti bune

crissy multumim pt mesaj, ce frumos si emotionant!

baby poate spirt sau pasta de apa (e mentolata si mai atenueaza mancarimile). Si eu transpir mult.. fac 2-3 dusuri pe zi

carmen ati facut progrese

mirela si eu am cazut de 2 ori in sarcina.. o data pe la 9 saptamani si o data pe 25 Am luat no spa preventiv dupa cazaturi .. eu nu am mers la eco.

crispro ce nroroc ca e cumintel bb..

maurice asteptam vesti bune maine

La mine nici un semn, nicio contractie dureroasa, nimic. Am simtit un pic de durere surda ca la menstr. de dimineata.
Azi am fost la eco la dr. care ii tine locul dr. mele. E tare draguta, a zis ca vine la nastere daca e in oras. In weekend pleaca la Bacau la parintii ei si daca nasc atunci ma recomanda unui medic de garda in care are incredere. Daca nu e nici unul bun, atunci vine ea ca face 2 ore. Am intrebat detalii despre cezariana, m-am mai linistit si eu, si m-am obisnuit cu ideea.
Bebelina tot cu greutatea spre limita inferioara dar in limita normalului, cocheta tare, cu 2 randuri de margele (dubla circulara - dr. crede ca de asta nu s-a intors), scumpica foc (nu mi s-a mai parut ca are nasul mare , falcoasa). Avea un picior intins spre fatza si unul flectat, funduletul jos. Avea o mana si un picior la fatza

Azi ne-a ajuns si www.ikea.ro/ro/Produse/0/7339/0/GULLIVER.htm" target="_blank">patutul, insa nu l-am montat inca. Are timp sotul cat stau eu 5 zile in spital

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

AMR 1+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MICHELLE ce bine ca ti-ai vazut bebelina asa clar !! eu nu prea intelegeam mare lucru nici la ultima ecografie ,la 34 s ,si alta ecografie nu se mai face aici ,de acum incolo se asteapta nasterea ,si la 40 s se face monitorizarea,fara eco.sa vezi ce nasuc mic o sa aiba !!! asa pare acolo prin lichidul care mareste,dar o sa fie un nas de o sa te miri de el ce mic e,ai sa vezi !

36+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz bebelina mea la 35 de saptamani avea 2300gr deci la fel ca si la tine.cel mai mult a luat in greutate acum intr-o saptamana dupa ce mia zis doctorita sa fac mai mult repaus si sa beau multa apa.saptamana asta la fel am de gand si sunt curioasa saptamana viitoare cat o sa aiba.mia zis sa nu imi fac griji oricum ar fi ca dupa poate recupera mai bine ca un bebe care e nascut cu greutate mai mare si important e sa fie sanatos ca dupa ii vom hrani noi si vor creste.

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

PUIUTZ nu mai deranjat absolut deloc.
Referitor la mesajul tau de pe Pm am incercat sa-ti raspund dar am esuat nu pot trimite mesaje/ scuze.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:

Puyutz bebelina mea la 35 de saptamani avea 2300gr deci la fel ca si la tine.
Bianca 37 + Andra Maria
Sa va mai zic cat avea la mine azi la 38 sapt si 4 zile? 2500 +/- 3000g
Nici eu, nici dr. nu suntem ingrijorati. Din motivul asta nici nu as programa cezariana.. as lasa bebelina sa mai dospeasca nitel

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

AMR 1+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aelita bine ai revenit!! ce pofta de balaceala am si eu, dar nu la Marea Neagra dar totusi poate in septembrie prindem un weekend

Carmen ce ma bucur!! inseamna ca usor usor o sa se deprinda cu sanul! sa vezi ca o sa ii placa si cum tu ai laptic, o sa fie bine

am vorbit azi cu larisa, era bine, bebe cu ea in camera. mormaia pe acolo intreba de voi, cine a mai nascut, asa ca am pus-o la curent

mie imi e asa drag Andrei! i-am facut baita (a reusit sa faca cacuta si era foarte linistit), a dormit bine la plimbare ca era mai racorica, si papase bine...i-am dat cateva pastilute de oscilo (cam greu ca dormea pe el si nu deschidea gurita ), picaturile de desfundat nasucul, dar si de burtica...

si l-am imbracat in salopetica in seara asta..una de nou nascut care ii vine asa de bine acum imi e asa drag de el i-am facut 2 pozici cu blitz desi stiu ca nu e prea bine dar prea era dragut acum asa imbracat...

a stat putin cu ochii pe pereti la desenele lui (il atrag ca sunt colorate) a papat cateva minutele si s-a culcat. sa vedem cand il razbeste foamea...cred ca facem noapte alba

si maine as vrea sa fiu in forma, sa imi fac baita si poate sa imi aranjez putin parul, daca gasesc cele necesare prin cutii , sa ajung la Biserica, sa cumpar ceva bun sa imi cinstesc sotul, ca de, fac 30 de ani de pregatit ceva nu se pune problema si nu mai stiu...aaa, as vrea sa merg sa imi cumpar ceva de imbracat

imi e asa o rusine, cum nu prea imi vin lucruri si cum sunt si cu ele in geamantane, cutii, imi e greu sa tot caut, ca nu am unde sa le intind...asa ca ma imbrac cateva zile tot la fel...si ma tot intalnesc cu mamici la plimbare...ce-or fi zicand de mine, ca nu am cu ce ma imbraca dar abia vinerea viitoare vine dulapul, trebuia saptamana asta

gata, fug la dusulet si poate daca am timp si pepene pana nu il razbeste foamea

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Michelle f bine ca nu iti faci griji, atat timp cat e in plus fata de data trecuta inseamna ca e bine.
mie mia zis de dinainte de a masura ca deodata ce creste si cu f putin nu conteaza ca e bine, e rau cand da inapoi ori stagneaza ca inseamna ca nu se hraneste bine din diferite motive.si dupa cum am vazut cu toate masuratorile astea de multe ori is gresite si abia cand nastem vom sti cat vor abea bebeii.pana atunci tre sa stam linistite si sa le facem zilele cat mai placute cat mai stau in burtica

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:

Puiutz bebelina mea nu e grasuna deloc e micuta dar a spus ca deodata ce e in grafic si creste de la saptamana la saptaman e bine.sunt sigura ca vei primi vesti si mai bune.oricum mult repaus cica e important ca asa burtica sta relaxata si lasa sangele sa ajunga mai repede la bebe si asa se hraneste cum trebuie.deci multa odihna trebuie

Bianca 37 + Andra Maria

Pai inseamna ca al meu bebe este foarte slabut

La 35s 2zile avea doar 2200-2300 gr.

Offf, sunt cu sufletul la gura pana maine la eco!

Si sa stii ca ma odihnesc destul de mult... doar azi am stat toata ziua la birou, dovada sunt picioarele mele umflate ca de elefant, cum spunea cineva aici, nu mai tin minte cine, scuze

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Nu te stresa, Felix are 2200kg si e in grafic

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 16 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput