Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna burticute si mamici,

Ce frumos mesajul lui Bumbelbee exact asa ma simteam si eu dupa ce am nascut-o pe buburuza mea.

Felicitari proaspeteleor mamici, Multa santate si laptic, recuperare rapida si bebelusi sanatosi

BTZ recuperare rapida si sa ajungeti acasa cat mai curand [pup

Creata eu il astept pe al meu sot sa se decida cu numele de 9 luni. Inca nu e hotarat. Am decis sa aleaga el numele si sa ma lase sa botez in religia mea. Inca nu e hotarat

Otilia ma bucur ca in sfarsit esti si tu acasa. Odihneste-te daca te lasa printesele. Eu azi am dormit cu mandra mea 3 ore la pr4anz, nici nu imi venea sa cred ca am dormit atat

Mirela2 sunt sigura ca va fi totul bine. Bebeii tai sunt speciali. Stiu ca nu ajuta dar ca sa te simti mai bine eu am cazut de 2 ori, o data pe scari destul de nasol la inceputul sarcinii si o data dupa 3 luni m-am dus cu totul pe burta. Din fericire totul a fost bine

aelita foarte frumoasa burtica la mare si eu am scos-o pe a mea si ce bine a fost in apa, wow am iesit fresh din apa. Mi-a fost frica de infectii urinare dar am riscat ca sunt pe ultima suta de metri.

La noi nu sunt semne de nastere, contractii razlete, dureri de spate in rest nimic. Vise erotice la greu am doar chef de sex dar sa nu ma misc eu prea mult

Va si noapte buna

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 3 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya dupa cum am vazut cu toate masuratorile astea de multe ori is gresite si abia cand nastem vom sti cat vor abea bebeii.pana atunci tre sa stam linistite si sa le facem zilele cat mai placute cat mai stau in burtica

Asta voiam sa spun si eu,ca deseori una iese la eco-sunt de fapt calcule foooarte aproximative ale greutatii,in fct de pozitia copilului,de lungimea diferitor oase,etc si nu prea se potrivesc cu greutatea efectiva de la nastere.Atat timp cat analizele mamei sunt ok,bebe e si el ok la eco (ritmul cardiac si faptul ca se dezvolta),eu nu-mi fac mari griji ca n-ar fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, super burtica ce am vazut-o la mare! nu m-ai fi deranjat la nici o ora, eu tot pasare de noapte am ramas... si ziua rar ca dorm, patul nu-i prieten cu mine . eu la fel ma gandeam ca esti in vacanta, sa te relaxezi... sau pur si simplu sa dormi la umbra!

crispro, vezi ca nu e asa de greu... si cu mama pe-aproape, ai mai mult timp ptr bb Vladut

sa vedem cine e la rand... gata, nu mai face nimeni listute?!

azi am iesit la cumparaturi... si catre seara imi las sotul cu amandoua minunile mele la o terasa de peste drum de un magazin de haine care-mi place si unde n-am mai fost dinainte de a naste cu o zi. ii spun ca are suzeta si biberonul in geanta, in caz de forta majora pune praful peste apa calduta si ii da sa pape la Isa, iar daca plange sa mi-o aduca cu caaruciorul in magazin. trece o juma de ora si-mi suna telefonul!!! eu in cabina de proba cu o gramada de haine marimea M/L ca S/M nu ma incap ma chinuiam sa indes un morman de servetele in sutien ca la primul semnal ca ma dezbrac, titi au crezut ca e ora de papa si au facut ce stiu ele acum mai bine sa faca!!! tati al meu suna in disperare ca Isa plange tare (ceea ce n-a mai facut pana acuma) chiar daca a luat-o in brate si i-a dat si sa pape , se pregatea s-o puna in masina s-o duca la o plimbare, poate se linisteste... asa ca, doar cu jumate hainele probate (si foarte dezamagita de cum imi vin...) am iesit din magazin! Isa mea toata s-a luminat la fata cand mi-a auzit vocea, asa ca am luat-o catre casa si nu m-am mai putut dezlipi de ea toata seara, cum o lasam din brate cum maraia. scumpa de ea, mi-a simtit lipsa!!! acum a papat si doarmeee

iar eu ma uit cu dor la oala cu porumb fiert (mi-a adus nasa ieri si azi l-am fiert), ma tot gandesc sa mananc unul de pofta sa vad ce si cum maine... sau sa mananc mai multi si in noaptea asta avem un biberon de la pompita si cu unul de formula, poate fentam... hm, pana sa ma hotarasc poate nu mai vreau deloc...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

bamboleta, ai pus ieri un link si am tot vrut sa-ti raspund, ti se face pielea gaina cand te gandesti la chestiile astea cu pedofilii... si repede mi-am verificat albumele!!! nimic, m-am linistit! dar azi vad ca am si eu un ¨fan¨ pe care l-am blocat rapid, ca nu vreau sa-mi sterg albumele... ptr cine a ratat link-ul, aici

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Alinuta, sa fie sanatoasa voastra, sa aibe o viata frumoasa si sa va aduca multe bucurii!

M-am adunat si eu de prin plimbari. De dimineata am simtit niscaiva dureri de o bagasem pe maneca. Dar am rezistat la o tura de 3 ore de plimbare, am venit acasa, am mancat, am dormit bustean 2 ore cu Elisa si iar plimbare in oras 3 ore ca a fost frumos afara si trebuia sa scot fetele.

Stefania, chiar ma gandeam la tine in port, am tot vazut feriboturi si cred ca unul mergea in Danemarca.
Sa vezi ce delfinasi grasani facem daca ne facem obicei si dormim la pranz. Eu stiu ca odihna e sfanta in ceea ce priveste greutatea lor.
Carmen, bravo! Tu esti perseverenta, vei reusi sigurr sa alaptezi ceva vreme.
Gabitza, sper ca ai primit vesti bune!
Aelita, asa, super ca ai mers cu copii la mare. Eu una sunt multumita de mine ca reusesc sa le fac program de distractie si astfel nu resimt ei sarcina mea.
Puiutz, s-a intors bb, te pregatesti de nastere normala?
Rodyka, eu zic sa mannci cat poftesti sa o inveti de mica cu ce-ti place tie. Eu vorbesc care tocmai am bagat azi salata verde cu somon/ton, porumb si lamaie.
Cred ca-s cea mai insensibila pe aici . In alaptare am mancat orice, dar absolut orice.

Ziceati de cafea. M-am lasat de cafea cu un an inainte sa o cincepem pe Ana, in sarcina n-am baut deloc, un an de zile am alaptat si iar nu am baut. Si Ana a fost dintotdeauna un copil agitat.
Concluzia mea, m-am chinuit degeaba 3 ani fara cafea.
La Elisa am renuntat cand am aflat de sarcina dar cum tensiunea a coborat la 9/5 doctorul mi-a zis sa-mi reiau bunul obicei si de atunci nici ca am mai facut pauza, chiat ca am alaptat sau in sarcina acum. Iar Elisa e mult mai cuminte decat Ana.
Sa o vad pe Iulia

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

printre atatia delfinasi, s-a nascut si www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul nostru virtual . multumim

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Se pare ca Raul are alte planuri decat dr...Tocmai mi s-au rupt membranele si am si contractii dureroase
Ma duc la maternitate, si o sa vedem cum nastem azi
LA MULTI ANI RACUSOR SI NELA!!!!. Multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca
Va pup si sa-mi tineti pumnii

Paula, 39+ cu ,
AMR 1 zi
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Rodyka, eu zic sa mannci cat poftesti sa o inveti de mica cu ce-ti place tie. Eu vorbesc care tocmai am bagat azi salata verde cu somon/ton, porumb si lamaie.
Cred ca-s cea mai insensibila pe aici . In alaptare am mancat orice, dar absolut orice.

pai asta am facut si eu in sarcina, toate combinatiile imposibile! nici tu dureri de stomac, nici arsuri, nici constipare... si acum, tocmai mancam al treilea... , m-ai prins asupra faptului

gata, la culcare... noapte buna, delfinariu!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

multumesc de raspunsuri...Am cumparat bpanthene si o pudra mentolata..acum sa vad cat de mult ma ajuta.....Abea astept sa nasc sa pot dormi si eu pe burta...sa se mai aeriseasca si dosul meu...cu bubite

Iuliana 38+ cu minune Tudor Constantin

AMR -1

Mergi la inceput

PAULAAAA, si era sa merg la culcare fara sa las motate de serviciu...

HAI PAULA

la multi ani, racusor!!! indiferent daca reusesti sa te "faci frumoasa" azi, ptr noi esti oricum FRUMOASA sufleteste

la multi ani, nela_dilea! multe zile fericite!!!

si LA MULTE LUNITE, sa-si bucure parintii delfinasii Maria Antonia de giorgia, Larisa Ioana de ochidut si Filip de eladea!!! cu intarziere de 2 ore, LA MULTI ANI delfinasului Matei Alexandru de tanti

ce repede a trecut o luna...

_

Mergi la inceput