Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mesaj de la bumblebee, mie mi s-a facut pielea ca de gaina cand l-am citit
"M-a atins Dumnezeu... in viata mea nu am simtit asa ceva! Mi-am vazut comoara, sunt coplesita, sunt cea mai fericita!"

cristina_serban, nastere usoara! Eu cautam disperata prin spital un calculator conectat la Internet dar nu am avut noroc.

racusor, cam in asta consta "meseria" de mama, dedicata 100% copilului. Cand o sa mai creasca la fel nu o sa poti merge in tihna la baie ca vine dupa tine

mirela, eu tin pumnii sa fie de bine rezultatul, nu ma pricep chiar deloc. Aoleo, ai grija .

Dragaica, deja le cauti rochii nurorilor? Creatza, suntem gand la gand vad

aelita, sa-ti fie de bine vacanta! arissa a uitat sa-si schimbe semnatura, a nascut aproape de 40-41 de sapt. daca nu ma insel, se internase pt inducere.

nela, vesti!

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna burtici, mamici si delfinasi. Am venit si noi de la eco, vestile sunt imbucuratoare, bebe are 2700 gr, totul este in grafic, placenta este un pic imbatranita, grad.2/3. Operatia programata pe 14 august,deci maine cand intru oficial in luna a9a o sa schimb semnatura deja in zile.
De bucurie am plecat cu sotul la o prajiturica si Mycya am gasit amandine. Am papat una si mi-am cumparat apoi si un ecler cu frisca.
Nu stiu ce s-a intamplat azi in delfinariu, citesc si revin. Se pare ca a nascut Bumblebee?

35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Felicitari, suntem pe aceeasi linie, Sebi are 2730kg si ambele placente au grad 3.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 16 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Dragaica, deja le cauti rochii nurorilor? Creatza, suntem gand la gand vad

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Fetelor nu va intreceti cu gluma

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 16 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

de o ora tot citesc aici, nu m-am incumetat sa scriu fara sa aflu ultimele vesti
deci:

FELICITARI ALINA!!!!!
BINE AI VENIT BEBE ANDREI!!!!

mamico recuperare rapida, mult laptic si fericire cat cuprinde alaturi de puiul tau cel mult asteptat

cate emotii am de cand am citit mesajul ei abia astept sa trec si eu prin asa ceva

Nela felicitari pentru vesti
chiar ma bucur ca ai gasit amandina,asa tiai facut si pofta.mai urmeaza sa tio faci pe cea cu porumbul fiert si gatala mine acu e pe aragaz oala cu porumb.in fiecare zi cica imi este pofta

Mirela off mami prin ce treci chiar imi pare rau ca te simti asa rau,sa dea Dumnezeu sa iti treaca repede starile astea si sa fiti sanatosi si bine cu totii

Aelita bine ai revenit sa ne povestesti cum a fost cu burtica la mare

Dragaica eu am avut nunta anul trecut si inca ma uit pe internet dupa rochiial meu ma tot intreaba daca vreau sa ma mai marit de tot caut. cand ajung acasa abia astept sa mai probez rochita sa vad cum imi mai vineasa poate imi trece pofta de cautat rochii pe net

Mya tinem pumnii sa vina bebele cat mai repede

asa si acum sa va spun si eu vestile care sunt bune, bineinteles in limita ca problema cu rinichiul drept tot continua dar am speranta si incredere in Dumnezeu ca se va face bine dupa nastere.
bebelina mea are 2800gr am ramas putin surprinsa de diferenta asta mare fata de vinerea trecuta si am intrebat daca este posibil si mia explicat ca vinerea trecuta nu a putut masura la fel de bine ca acum capul din cauza pozitiei si de aici diferenta.oricum a spus ca a luat bine in greutate, lichidul este in cantitate mai mare fata de sapt trecuta deci se vede ca am facut mai mult repaus.i-am spus de sagetutele care ma trec prin vagin cateodata de ma lasa fara aer si a spus ca se scurteaza colul, nu la controlat ca a spus ca nu mai conteaza de acum ca am aproape 38 de saptamani.
de acum mai avem intalnire iar sapt viitoare.sper sa ia in greutate la fel de bine si sa primim vesti si mai bune.
va multumesc de incurajari

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

De la caldura asta infernala m-am umplut de bubite pe fese si pe picioare....Sunt disperata caci nu stiu ce sa fac cu ele....Cred ca sunt de la transpiratie si de la faptul ca nu pot sta decat in fund sau pe o parte si nu se aeriseste pielea....Voi aveti asa ceva? Cu ce va dati?.....

Iuliana 38+ cu minune Tudor Constantin

AMR -1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

nela , mycya felicitari pt vestile bune de la eco!
baby eu nu am bubite dar ai putea sa incerci sa-ti dai cu putin bepanten sau sudocrem, depinde ce ai luat tu pt bebe.

37+ cu un invingator David Gabriel
AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RACUSOR pupici pt Andreiut!

SHERI ma bucur ca sunt bine fetele !! si fara colici,asta e visss !!!

NELA bravo pt rezultatele bune la ecografie !2700 e bineee !

Citat:
Mesaj de la bumblebee, mie mi s-a facut pielea ca de gaina cand l-am citit
"M-a atins Dumnezeu... in viata mea nu am simtit asa ceva! Mi-am vazut comoara, sunt coplesita, sunt cea mai fericita!"
Foarte frumos !!!

BABY-INCEARCA SA ITI DAI CU PUDRA DE BEBEI,pt bubitele de transpiratie.si pe unde se mai "freaca" pielea.si decat dezbracat,ca atunci "curge" transpiratie pe picioare,mai bine ceva subtirel dar neaparat de bumbac,"pliurile" sa fie acoperite de bumbac,sau pune comprese daca stai pe loc,sa nu mai frece piele pe piele .

CREATA,GIORGIA,RODICA,CRISSY,MICYA,vacanta ,nu cine stie ce,dar linistita,nisip mult,soare,cald...ca acasa nicaieri nu e mai bine !! stau cu aerul pe mine de cand am venit .
am sa pun si poze .

RODICA,in fiecare zi ma gandeam ca te sun,apoi ma uitam la ceas,ma gandeam daca exact atunci dormi langa printzelina si te trezesc?daca abia ai atipit si tu un pic langa ea..si tot nu gaseam momentul sa te deranjez.
am fost in La Manga,langa Cartagena.nu prea mi-a placut,dar asta e..Daca nasc mai devreme,poate mai dam o fuga in alta parte ,cu copil cu tot,pana in septembrie daca mai e cald.Ca am ramas "nesatisfacuta".sau daca nasc tarziu,poate inainte cateva zile...desi mi-e greu rau sa fac si sa desfac iar bagaje...asta e cel mai rau.
o sa stau cu geamantanele mult si bine,abia am desfacut unul.
din patru.
cu burta,nici o problema,tot ca si acasa,greu de dus dupa mine,dar acolo stateam muuult in apa ,in fund,si apoi sub umbrela ,copiii au fost cuminti,nu au alergat ,apa f mica pt ei ,nu era nevoie sa stai cu ei in apa,se jucau mult cu nisip,nu a fost nici soare rau,si oricum stateam 2-3 ore dimineata,apoi mancam si dormeam 2-3 ore toti,si mai ieseam la piscina de la 20 la 21 seara,la umbra.suntem tot albi,doar pe fii-mea a prins-o soarele,nu stiu cui ii seamana la piele ca e mai neagra ca noi.

36+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bumblebee felicitsri mamico!!!

sa va bucurati de fiecare clipa!!!
Leti a supt azi o ora!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor am cazut iar
m am taiat si la mana ca am cazut pe o vaza ce era dupa usa
astept sotu si ma duc la spital sa fac o eco
mi e tare frica
bine ca nu am cazut pe burta

+12bis cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Mirela,mergi la ec,dar pana atunci nu te speria,nu te panica ! eu am cazut in ambele sarcini,la prima rau ,pe spate ,cu scaun cu tot,bebeii sunt protejati ,dar oricum ai grija de tine,stai cuminte in pat pana vine sotul!

36+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput