PCOS (18)
Raspunsuri - Pagina 16
ink@ spune:
Buna dimineata!
Am o nelamurire: se poate sa intarzie menstruatia si sa nu fie sarcina desi a existat o ovulatie confirmata de doctor?Asta e situatia mea actuala. Va pup
emilia.m spune:
Eu cred ca da. Totusi ai facut mai mult de un test de sarcina?
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
redramy spune:
Draga ALINAOPREAmultumesc din suflet pt raspuns!
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu discutia off topic depre FIV.
Stii cumva cand se preconizeaza a se dechide Giulestiul?
Imi pare tare rau de sarcina ta pierduta la 19 saptamini! Si imi pare rau si pt blastocistii tai pierduti! Asta e lectie de tinut minte pt cine va face FIV.
Am citit ca ai facut inseminari,tot cu profu'la Giulesti? Cu stimulare? Nu s-a prins nimic?
Sotul tau e ok?
Iarasi am pus multe intrebari!
pe toata lumea! Sanatate!
ink@ spune:
inca nu am facut test ca nu vreau sa fie dezamagire. deci eu am un ciclu de 35 de zile cu ovulatie in ziua 21 de cand iau metformin. luna asta in ziua 17 am avut niste scurgeri maronii. m am dus la ginecolog si mi a m facut niste analize si am eliminat probabilitatea de raceala sau infectie si mi a zis ca a fost de la ovulatie. asta inseamna ca am avut ovulatie mai devreme, deci daca nu ar fi sarcina ar fi trebuit pana acum sa apara menstruatia. mi am luat si temperatura bazala si este de 36.6, adica in cazul meu crescuta. e prea devreme de test?azi ar fi a 35 a zi a ciclului menstrual
emilia.m spune:
Eu am frecvent scurgeri maronii. Niciodata nu mi-a zis ginecologul ca ar fi ovulatie. E lipsa progesteronului de vina, din cate am inteles.
N-a fost nicodata cazul de sarcina, din pacate
Dar poate ai tu mai mult noroc, poate organismul tau e altfel decat al meu. Hai, fa-ti curaj si fa un test si spune-ne si noua cum e.
ink@ spune:
la ecograf s a vazut un folicul postovulator de asta a spus ca se poate sa fi fost de la ovulatie
emilia.m spune:
Am inteles. In cazul asta ai toate sansele. Tin pumnii sa fie cu ochisori!
redramy spune:
Draga ink@
Cand ai fost la ginecolog ti-ai facut o ecografie sau cum si-a dat seama ginecologul ca a fost ovulatie?
Eu cred ca ar trebui sa faci un test, nu cred ca e prea devreme, daca ai ovulat in ziua 17, iar acum esti in ziua 35, ai deja o intarziere de 4 zile. Faza luteala are in general 14 zile, si nu prea variaza, cea care variaza e faza foliculara. Deci curaj! Si sa ne anunti ca ai 2 liniute!
Bafta multa!
emilia.m spune:
Fetelor... are vreuna dintre voi test de ovulatie Fertile focus?
E bun de ceva?
www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=test_Fertile_Focus" target="_blank">http://www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=test_Fertile_Focus
Masoara estrogenul din saliva care precede fluctuatiile LH, dar oare la noi, fetele cu PCOS, e relevant?...