PCOS (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Vad ca exista pe site-ul asta tot soiul de teste, care mai de care. De unele am auzit frecvent, de altele n-am auzit niciodata pana acum

www.sanatatesexuala.ro/produse.php?categorie=9.8.teste%20pentru%20acasa" target="_blank">http://www.sanatatesexuala.ro/produse.php?categorie=9.8.teste%20pentru%20acasa
Cel pt glucoza din sange suna interesant...

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

emilia.m
Il am si eu pe Fertile Focus, l-am folosit vreo 3 luni in care nu a sesizat nimic (cei drept corect ca nu cred ca am avut ovulatie), apoi i s-a terminat bateria si nu am inlocuit-o. Ma cam plictisisem de el cei drept, ca nu imi arata nimic pozitiv!
Acum nu stiu ce sa zic, merita sa incerci...
Dar eu cred ca monitorizarea cea mai corecta si exacta a ovulatiei e cea ecografica.

Mergi la inceput

Sa stii ca l-as cumpara. Imi era sa nu arate mereu fals pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui redramy

Draga ALINAOPREAmultumesc din suflet pt raspuns!
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu discutia off topic depre FIV.
Stii cumva cand se preconizeaza a se dechide Giulestiul?
Imi pare tare rau de sarcina ta pierduta la 19 saptamini! Si imi pare rau si pt blastocistii tai pierduti! Asta e lectie de tinut minte pt cine va face FIV.
Am citit ca ai facut inseminari,tot cu profu'la Giulesti? Cu stimulare? Nu s-a prins nimic?
Sotul tau e ok?
Iarasi am pus multe intrebari!
pe toata lumea! Sanatate!
Redramy da am facut si IAS,una inainte de FIV la Medsana cu prof Ancar si inca 2 anul asta in iunie si iulie la Giulesti cu Prof.Marinescu.
Dupa ce ca eu sunt defecta toata,nici sotzulache nu sta f bine cu gigeii...are varicocel si oligoastenospermie moderata.
Referitor la spitalul Giulesti habar nu am cand se deschide,eu aflasem de pe forum ca incep programarile pe 6 si am sunat la d-na Geta,dar a zis sa mai sun pe 20,cu toate ca nu vroiam sa ma consulte d-nul profesor ci doar sa-mi zica ce analize sa mai fac...ca in oct as vrea sa fie gata dosarelul pt FIV.
Ink@ bafta,sa fie cu ochishori
Pupici tuturor !

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Alina, cam cat mai costa o inseminare? Dar un FIV?

Mergi la inceput

Draga Emilia,
La Giulesti o inseminare cu sotul 250Ron, o inseminare cu donator 450Ron, iar un FIV 1400 Euro, preturi fara analize si fara medicamente.
La clinicile particulare difera de la clinica la clinica. Pentru mai multe informatii despre inseminare, inclusiv preturi intra la topicul "INSEMINARE", iar despre FIV la topicul "FIV" de la sub-forumul Fertilizare in vitro (FIV).

Mergi la inceput

Multumesc redramy.
Eu ramasesem cu ideea ca FIV e undeva pe la 4000 euro si ma gandeam ca nu cred ca mi-as permite prea curand.

Mergi la inceput

Emilia,
Te ajunge cu totul un FIV la min. 2500 euro la Giulesti, iar la clinicile particulare 3000, 4000, 5000 ... euro, depinde de problemele pe care le ai si de clinica. Din cautarile mele cea mai accesibila clinica particulara pe FIV e Medlife, unde te ajunge in jur de 3000 euro. Eu m-am interesat exclusiv pe Bucuresti. Niste preturi bune la FIV mai sunt si in Ungaria, dar mai este si drumul si cazarea, si tot pe acolo te ajunge.
Eu sper sa ai succes si sa nu ajungi sa faci FIV!

Mergi la inceput

Of.. redramy.. si eu sper tot la fel, ca nu va fi cazul de FIV.
Tu ce mai faci? Ce pasi vei urma in perioada urmatoare?

Mergi la inceput

Draga Emilia,
Eu ma pregatisem sufleteste de un FIV la Giulesti, avand in vedere ca am mers la o doctorita de acolo (dr.Codreanu)de vreun an de zile si am facut cu ea si una dintre cele 2laparoscopii,dar din nefericire s-a intamplat nenorocirea aceea in august acolo si acum nu se stie cand se va redeschide spitalul.
Intre timp ca sa mai fac ceva, mi-am facut programare la un medic la Medlife (dr.Albu), pe 23 septembrie. As vrea sa mai aflu si o a doua parere, daca ar trebui sa fac FIV sau as mai avea si alte sanse. Oricum simt cum trece timpul pe langa mine, in ianuarie fac 32 de ani si eu nu am inca un copil. Basca astazi implinesc 5 ani de cand m-am casatorit si tot atat de cand ma chinui sa fac un copil.
Dar sa ies din butoiul cu melancolie si sa sper! Speranta moare ultima (si cum spunea un prieten de-al meu "si noi odata cu ea")!
Oricum eu i-au ca tratament continuu metformin (1500 mg/zi), duphaston ca sa induc menstruatia, la vreo 40 zile (asta sperand ca intre timp voi ovula vreodata in acele zile) cate 2/zi timp de 10 zile si Liv52 sa-mi ajute ficatul.
Cam atat cu mine deocamdata!
toate fetele!

Mergi la inceput