BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)
Raspunsuri - Pagina 8
pisic77 spune:
Ete ca ne-ai scos la aer pe toate. Nastere usoara si refacere rapida.
Anastasiei ii doresc sa fie la fel de perseverenta ca si tine, sa nu renunte niciodata, pentru ca mamica ei a aratat tuturor ca se poate.
Sa veniti repede acasa
Rock68 spune:
Va multumesc din suflet:-)
Chiar sunt fericita, parca nu-mi vine sa cred ca in sfarsit am reusit sa raman insarcinata dupa ani multi de asteptare.
Sunt convinsa ca prietena care m-a indrumat catre aceasta clinica mi-a purtat noroc.
Despre intreaga echipa de la Biogenesis ce sa mai spun, sunt niste persoane deosebite. Nicaieri nu m-am simtit mai respectata, mai pretuita si mai ingrijita ca aici. Deabia astept sa-i imbratisez pe toti cand vor veni din concediu.
Iar voi pareti o adevarata familie, sunteti gata oricand sa acordati suport chiar daca treceti prin momente dificile, e intr-adevar un real ajutor pentru toate care s-au decis sa faca acest demers.
goggy spune:
Dragelor, astazi la 9.25 s-a nascut Anastasia, fetita Catalinei, o minunatie de copil de 2800 kg si cu o personalitate puternica, la fel ca mama ei .
Toata lumea se simte bine, boceste si sarbatoreste
26+ cu
mihaele spune:
Bine ai venit Anastasia!!!!!!!! .
Catalina sa va traiasca minunea sa va bucurati de ea va pup si va imbratisez cu darg .
Goggy pup fata sarcina usoara si la termen
Puisori dragalasi
adrianaady spune:
Acum citeam smsul de la Catalina si uite ca vine si Goggy cu vestea cea buna.
Felicitari din tot sufletul draga mea Catalina, sa va traiasca minunea mica, sa fiti fericiti si sanatosi, sa va bucurati de ea !
Doamne cit de fericita sunt, meriti aceasta fericire din plin!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Dragelor, astazi la 9.25 s-a nascut Anastasia, fetita Catalinei, o minunatie de copil de 2800 kg si cu o personalitate puternica, la fel ca mama ei . Toata lumea se simte bine, boceste si sarbatoreste 26+ cu MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Daaaa, AI REUSIIIT MAMICO SI TI-AM ZIS DIN DECEMBRIE CA DAI DE BAUT in vara asta
Catalina, refacere rapida, mult laptic si bbANASTASIA sa fie o somnoroasa, necolicioasa, papacioasa si sanatoasa-tun
Sa aveti parte de tot binele din lume
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Rock68 spune:
Bine ai venit pe lume Anastasia!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de noroc si zile senine
Iar tie Catalina, sa te bucuri de ea si sa fii sanatosa
szivarvany spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155025
nu ma pot abtine, sunt atat de foarte fericita pt Catalina, ca a castigat lupta
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
misa_21 spune:
Felicitari din inima Catalinei si bun venit pe lume micuta Anastasia.
Multumim goggy si sarcina usoara in continuare,
mada23 spune:
Cata felicitariiiiiiiiiiiiiii din suflet, ma bucur tare mult, Anastasia bine ai venit
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota