BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaele spune:
Am facut o pauza mare pe forum dar nu ma pot aptine sa nu intru sa fac galeriei unei fete dragi mie
Nastere usoara si refacere grabnica .
Bebelina sa fie sanatoasa.
Dumezeu iubeste oameni buni azi se mai indeplineste un vis mult dorit si asteptat azi visul devine realitate.
Te pup si te imbratisez cu drag fata draga.
Puisori dragalasi
misa_21 spune:
mamagiuliei,mi-au dat lacrimile cind am citit postarea ta.Sunt atit de emotionata,abia astept vesti.
Ia uite cine a scos nasul!!!!mihaele,ce mai faci?Chiar m-am gindit la tine acu intr-o zi cind am dat peste nr. tau de telefonfata sufletista!
Haideti fetelor cu vestea cea mare!!!!!!!!!!
goldi spune:
Sa fiti fericite, dragelor si Dumnezeu sa va ocoteasca mereu !
Mihaele, imi pare bine sa te "vad" . Ai fost atat de discreta in ultima perioada, mereu m-am intrebat ce mai faci, dar nu am vrut sa te deranjez.
Ei, uite cum micuta Anastasia ne scoate de prin cotloane
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mihaele spune:
misa,goldi va pup fete dragi eu amluat o pauza mare si de pe forum si fiv nu am mai facut nimic.Vam urmarit din umbra pas cu pas.
Va pup si va imbratisez cu drag.
Asteptam vesti
Puisori dragalasi
adrianaady spune:
Azi se implineste un vis, cel mai mare vis al unei femei extraordinare. Asteptam vesti despre frumoasa si puternica Anastasia , fie ca ea si mamica ei sa fie sanatoase si fericite.
Va pup dragele mele
mami_vreau spune:
Multi pupici si din partea mea! Nastere usoara, refacere rapida si multa sanatate!
Esti dovada vie ca incercarile, greutatile si toate piedicile pe care le-ai intalnit in drumul tau pot fi inlaturate... Esti o invingatoare!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rock68 Salutare:-) Ma bag si eu in seama, pana acum v-am citit din umbra... Dar sunt atat de bucuroasa de ce mi s-a intamplat, ca vreau sa impartasesc asta cu voi. Am facut primul ICSI din viata mea cu Dr D. in iulie anul asta (ET pe 25 iulie 2010). Prima Beta HCG pe 5 august = 131, a doua pe 7 august = 296 iar cea de azi 689. Cred ca sunt cat se poate de insarcinata:-))) Abia astept prima ecografie peste 2 saptamani cand sper sa vad unul sau doi copilasi:-) |
Rock,felicitari si sa fie bine pina la capat.Ai fost putin eclipsata de un supereveniment,dar fiecare fata s-a bucurat sigur de reusita ta.
angieangie spune:
rock 68 felicitarisarcina usoara si la termenbafta la echo
Angie+15
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
luca2008 spune:
Rock 68 felicitari , sarcina usoara si la termen!!!Sunt cu gandul la tine fata draga .
Un buchet mare de flori pentru mamica invingatoare si puiul ei drag.