BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna potkyta
pai daca faci fet inseamna ca mai ai puiuti congelati...
eu am facut fiv la giulesti si acolo fet este 300 euro...in alta parte nu stiu..dar cu siguranta fiacare fata ce va citi iti va raspunde
bafta multa si sa dea Dumnezeu sa reusesti

Citat:
citat din mesajul lui potkyta

Buna fetelor,
Ne-am hotarat si noi pentru octombrie cel mai probabil. Am o intrebare daca ma puteti ajuta: cam la cat se ridica costul medicamentelor pentru fet? Ca psihic suntem pregatiti, dar mai este si aspecul financiar. Am ramas cu o gaura considerabila in buget dupa fiv-ul din iunie si vrem sa stim la ce sa ne asteptam.Multumesc anticipat.

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns potkyta spune:

Multumesc Angie si sarcina usoara iti doresc! Asa este, mai avem 7 puiuti care-si asteapta soarta . fet-ul la biogenesis costa 6300 ron, dar la asta se adauga si medicatia necesara pregatirii. Eventual o sa revin la clinica cu un telefon prin august sa ne spuna cam cat ne-ar costa medicamentele. Pana atunci poate imi raspund fetele care au facut fet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui potkyta

Buna fetelor,
cam la cat se ridica costul medicamentelor pentru fet?

Costurile nu sunt f mari. Este dipherelinul(perioada de inhibare) la care se adauga cycloproginova in functie de cum reactioneaza endometrul tau.(de la 3 la 8-9 tablete/zi). Cam asta este medicatia pt FET.

Mergi la inceput

potkytasa dea Dumnezeu sa reusesti
ma bucur ca ai 7 puiuti..e o super sansa
eu am avut doar 3 si cu putine fragmentatii..si uite ca unul a fost supravietuitor..asa ca ai incredere in sansa ta
bafta multa

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns potkyta spune:

Catalina, multumesc, m-am mai linistit ca totusi costurile nu sunt asa mari. Ma ingrijoreaza putin doar faptul ca dipherelinul este injectabil. Credeam ca am scapat de ace...
Angie, multumesc pentru urari, sa fie intr-un ceas bun si sa dea Dumnezeu sa reuseasca toate fetele!

Mergi la inceput

potkyta tin pumnii

Angie+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor, ce liniste pe aici....
Hmm toate sunteti in concedii?
eu abia am revenit din concediu, a fost asa frumos, mai ales ultima parte cind am fost pe Transfagarasan, ceva de vis, greu de uitat.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

si

nu ma pot abtine.Se apropie o zi mare!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rock68 spune:

Salutare:-)
Ma bag si eu in seama, pana acum v-am citit din umbra...
Dar sunt atat de bucuroasa de ce mi s-a intamplat, ca vreau sa impartasesc asta cu voi.
Am facut primul ICSI din viata mea cu Dr D. in iulie anul asta (ET pe 25 iulie 2010).
Prima Beta HCG pe 5 august = 131, a doua pe 7 august = 296 iar cea de azi 689. Cred ca sunt cat se poate de insarcinata:-)))
Abia astept prima ecografie peste 2 saptamani cand sper sa vad unul sau doi copilasi:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fiind 10 august, am si eu dezlegare sa pun o galerie secreta

Nastere usoara iubita mea, refacere rapida si bbAnastasia sa fie sanatoasa si sa ia primul 10 din viata ei
Doamne ajuta !

Azi este o zi extraordinara pt una din fetele de aici, de la acest subiect, de multe ori acuzata pe nedrept ca ar tine partea medicilor din diferite motive.
SI cum sa nu tina partea acestui colectiv, cand dupa ani lungi de suferinta si pierderi, azi, isi implineste visul si devine mamica
Astept vestile de la ora 7,00 de la fetele din Bucuresti si sa strig in gura mare ca "ai reusiiit, mamico"

Imi cer scuze, sunt extrem de emotionata

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput