BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)
Raspunsuri - Pagina 9
tamaryllis spune:
Bravo, felicitari, Catalina! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa!
Sunt aici, astept pozici si impresii!
18+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
mami_vreau spune:
Felicitari, Catalina!!!!
Bun venit, Anastasia!!!!
Daaaaaa.... Asteptam poze!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
ingeras26a spune:
Cata, nu va doresc decat sa fiti amandoua sanatoase si fericite, iubite si cu un dram de noroc! Tu stii asta.
Pup mult, Cata!
Rock, sarcina usoara si sa fiti sanatosi! Felicitari!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
Rock68 spune:
Multumesc frumos de urari Ingeras26a
Fetitza ta e blondutza? Stiu ca prima data cand am fost la clinica era cineva cu un bebe blond tare dragalash si ma gandeam ce frumos ca mama lui vrea sa-i faca un fratzior sau o surioara
luca2008 spune:
Cata drag , ai reusit ! Esti mamica! Felicitari din suflet!
Anastasia , bine ai venit pe lume!!! Sanatate , noroc si iubire!!
Mami sa te refaci repede!
lalala13 spune:
Chiar eram curioasa cand se va anunta!
SA fiti sanatoase draga Catalina!
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
ALINAOPREA spune:
Felicitari din suflet Catalina si bine ai venit pe lume bb Anastasia.
Eu una nici nu stiam ca esti gravi...ori ai tinut secret ori m-am tampit eu de tot.
Nici nu-ti inchipui cata speranta i-mi da aceasta veste mie si altor fete care asteptam de mult un bb.
Asa cum bine spuneai tu odata : perseverenta e secretul pt. a reusi sa invingem infertilitatea.....acum esti cel mai bun exemplu.
Te pup cu drag !
Alina in asteptarea unei minuni de