BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)
Raspunsuri - Pagina 10
ella28 spune:
Ce veste frumoasa !!! Cata , ma bucur ca te stiu acum implinita, stiu ca a fost greu dar ai reusit!
Sa te bucuri de minunea ta.
Rock ai iesit la lumina! Iti scriu si aici: ma bucur mult si sper sa ai o fetita la fel de frumoasa ca tine. Tin pumnii sa fie bine!
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
Rock68 spune:
Draga mea ella28
Tu esti ingerul meu pazitor care mi-ai purtat noroc in tot ce-am intreprins anul asta
Dupa cum imi promisesem, m-am anturat cu voi aici din momentul in care am avut prima confirmare.
Acum astept cu sufletul la gura echo de saptamana viitoare ca sa-mi vad copilasul (sau copilasii...)
Sper sa te incarci cu foarte multa energie pozitiva in aceasta vacanta ca-mi trebuie companie la plimbat caruciorul in parc
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rock68 Multumesc frumos de urari Ingeras26a Fetitza ta e blondutza? Stiu ca prima data cand am fost la clinica era cineva cu un bebe blond tare dragalash si ma gandeam ce frumos ca mama lui vrea sa-i faca un fratzior sau o surioara |
ha:) nuu, fetitza mea e brunetzica, seamana cu tati 100% in afara de pasa.
Eu nu am luat-o cu mine la clinica:)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
bytzi spune:
Catalina ,bravo!!!!felicitari!!!!!multa sanatate!
Anastasia ,bine ai venit pe lume,sa fii sanatoasa si sa o faci pe mami cea mai fericita din lume!!
(cu o asa veste nu mai puteam sta in birlog)
petronela_99 spune:
Buna,
Sunt noua pe acest subiect si sunt interesata sa aflu mai multe informatii privind experienta voastra prinvind aceasta clinica.
Imi este greu sa incep a depana experienta noastra, trecutul nostru.
Avem 6 ani de cand incercam sa avem ,macar, un copil, lucru care ne-a unit dar care ne-a adancit durerea in suflet.
Avem 2 inseminari duble-esuate in 2009 la Medlife, dr. Deliana Predoi plus 3 ani de stat prin Medlife facand diverse analize, tratament la sot, incercand sa descoperim o cauza, un motiv.....ceva!
Cauza principala este azoospermia la sot. A facut in Feb 2010 operatia de varicocel, care se accentuase si care se considera ca ar putea fi o cauza....dar.....
Intre timp am reusit sa facem rost de 3000 de euro pentru a incerca un FIV, doar ca suntem asa de confuzi in privinta clinicii, a dr la care ar trebui sa ajungem a.i. sa avem sanse mai mare de reusita. Suntem constienti ca alta sansa financiara nu mai avem ( in situatia in care platim si acum rata la banca pentru cele doua inseminari de anul trecut si ani de analize).
Am citit despre aceasta clinica si incerc sa gasesc un dr de care sa ne agatam,care sa ne ajute sau care va ajutat pe voi.
In septembrie am vrea sa facem FIV-ul dar...nu stim cu cine, unde....daca ne ajung banii....sunt asa de multe intrebari !?!
Suntem obositi psihic si fizic insa cu speranta in suflet ca mai aveam aceasta sansa si sper ca bunul D-zeu sa ne ajute.
Ca sa nu mai spun ca visam sa avem gemeni! Ce vise....
MUltumesc anticipat pentru raspunsurile voastre .
Petronela
gabriella1 spune:
deci nu ma pot abtine ...si printre lacrimi de bucurie , strig
FELICITARI CATALINA !!!
SA-TI TRAIASCA PRINTESA !!!!!!!!!!!!!
Gabriela
22 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
goggy spune:
Buna, petronela si bine ai venit!
Imi pare rau pentru cele doua nereusite si pentru ca va chinuiti de atatia ani, insa nu inteleg de ce ati facut 3 ani de investigatii cand sotul are azoospermie, deci este destul de clara cauza. Inseminarile le-ati facut cu sperma lui? Sa inteleg ca ati recurs la punctie testiculara?
Legat de clinica, nu iti pot spune decat ca, in opinia mea, este cea mai buna varianta pe care o poti alege. Eu am 5 inseminari si 4 Fiv-uri la activ ( ultimul fiv este facut la Biogenesis ), facute atat in tara, cat si in strainatate si iti spun din tot sufletul ca nimic din ce am incercat nu se poate compara cu Biogenesis.
In ceea ce priveste medicul, eu am facut fiv-ul cu dr Diakoumakos, respectiv, grecul. Este un om extraordinar, un foarte bun profesionist si un dr cu o experienta de o viata in materie de fiv, in comparatie cu alti medici de la noi care s-au apucat de fertilizari acum 1-2 ani.
In privinta dr Poiana nu pot sa ma pronunt, deoarece nu am avut tangente cu el.
Sfatul meu ar fi sa va faceti o programare, sa il cunoasteti, sa auziti si parerea lui, dupa care sa luati o decizie.
Atat eu, cat si fetele suntem bucuroase sa-ti dam toate informatiile de care ai nevoie, insa nimic nu cred ca se compara cu experienta personala.
Mult succes si te mai asteptam cu vesti.
26+ cu
education spune:
FELICITARI CATALINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE LA AMANDOUA
PS:blue]Pysypisi[/blue].......?
taty_ana spune:
desi am felicitat-o pe cata printr-un sms nu ma pot abtine sa n-o felicit si aici,subiect care l-a facut cata dupa ce-am ramas gravi la biogenesis,unele fete poate ma mai tin minte....
Cata iti multumesc din nou si-ti voi multumi toata viata ca m-ai indrumat la acesti dr minunati si acum imi tin comoara in brate care se uita la mine,imi zambeste,gangureste si-mi umple viata de fericirea de a fi mama
Sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa,mancacioasa si sa aiba parte in viata numai de bucurii!!!
Iar tu proaspata mamica esti dovada vie ca SE POATE!!!FELICITARI!!!
catalina2307 spune:
Rock - sarcina usoara si la termen, esti deja in lista cu gravidute.
Petronela - bine ai venit si sedere cat mai scurta. Din pacate este o decizie pe care trebuie sa o iei tu singura. Cele ce au reusit iti vor spune ca este alegerea cea mai buna....o parte din cele care nu au reusit iti vor spune sa te mai gandesti. Mergi pt o discutie, cunoste-i pe medici si decizia ia-o tu singura. Bafta multa!
Si acum despre noi.....Am ajuns acasa, sunt extrem de fericita si de obosita.
Anastasia este o comoara de copil, frumoasa (spuse cioara), delicata, perfecta. A fost o sarcina obtinuta prin FET, o sarcina despre care mi-a fost teama sa vorbesc pana in momentul acesta.
Dupa toate necazurile prin care am trecut pot spune un singur lucru. Daca nu s-ar fi intamplat asa , acum nu as fi avut aceasta minunatie de fetita. De aceea ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru minunea mea.
Am nascut la Filantropia, cu Dr. Peltecu, un om si un medic de exceptie. Spitalul ireprosabil , la fel si personalul.
Va pup , va multumesc din suflet pt urari si promit sa va raman alaturi. Daca va pot ajuta ce vreo informatie....o fac cu drag.