Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
Nik0le spune:
plateea, MP, miremia, diplomatia este numele meu mic. Si-s modesta de dau p-afara.
de Isabela si Irina (01.02.2010)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le plateea, MP, miremia, diplomatia este numele meu mic. Si-s modesta de dau p-afara. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Am observat,,,,si sunt chiar invidioasa.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Nik0le plateea, MP, miremia, diplomatia este numele meu mic. Si-s modesta de dau p-afara. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
frumos nume
acum,sincer vb,si eu sunt impaciuitoare de felul meu,nu-mi plac situatiile tensionate si tensionante,dar cateodata rabufnesc...rar si amar
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
Nik0le spune:
miremia, MP
Nu cred ca v-am mai spus, dar toate imi sunteti foarte dragi si ma simt foarte bine cu voi! Sper sa depasim toate prognozele pesimiste si sa fim impreuna (chiar si virtual) si peste multi ani!
al3csa, multumim de tratatie, eu ma indop din ea si acum. Ahhh, ce-as mai manca niste tort sau macar niste cioco, dar tre' sa tin regim, inca nu mi-am revenit de tot.
happyella spune:
ufff, ce-am mai alergat sa va prind...
nikole, eu sunt de acord cu tot ce s-a propus... btw mi-a facut mare placere sa ne vedem azi in parc
multumesc fetelor care au sters albumele de pe webshots, eu nu mai stiam contul
imi pare rau sa aud vesti triste de la bea si dandanag
(scuze daca am scris gresit)... multa sanatate va doresc si sa depasiti cu brio aceasta perioada
fericita de buburuza Andreea Maria
Nik0le spune:
happyella, si mie mi-a facut mare placere sa ne vedem! Ce fata mare ai! Si ce frumoasa!
Am uitat sa va spun ca... incredibil, am uitat ce vroiam sa va spun. Tre' s-o las mai moale cu bautura, ca nu mai tine...
Nik0le spune:
Pana-mi amintesc ce vroiam sa zic, va las sa va uitati la un filmulet care mie-mi place tare mult (si Isabelei ):
http://www.youtube.com/watch?v=IAhsmeQiml8
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Nik0le happyella, si mie mi-a facut mare placere sa ne vedem! Ce fata mare ai! Si ce frumoasa! Am uitat sa va spun ca... incredibil, am uitat ce vroiam sa va spun. Tre' s-o las mai moale cu bautura, ca nu mai tine... de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Bautura virtuala banuiesc.
Adevarul e ca de la atata cinste pe forum...
Aproape in fiecare zi sarbatorim un pufulete, chiar mai multi intr-o singura zi.
lucia2000 spune:
Teo a cazut frant de oboseala dupa aprox 30 min de inot.
Iar eu profit si stau pe net
Imi doresc tare mult un set de decorat Wilton si cum in Romania nu gasesc ma chinui sa licitez pe e-bay.
Poate, poate prin si eu unul la un pret rezonabil.
Despre diversificare din experienta proprie nu stiu ce sa va spun ca noi inca nu am inceput.
Pediatrul vine sapt viit din concediu si o sa discutam atunci.
Nik0le spune:
lucia, somn usor micutului inotator!
Intre timp, mi-am amintit: vroiam sa zic de parola noua, am impresia ca au mai cerut-o si alte fete si nu mai stiu cine a primit-o si cine nu. Rog sa cine nu o are inca sa spuna. Multumesc!