Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 19
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Eu am cerut parola si nu am primit-o inca. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
lucia, ai PM.
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Ia sa vedem, cine ma ajuta sa umplem repede pagina asta? Sa pot face capitol nou...
Nik0le spune:
Ca sa nu fiu off topic, va spun despre Irina: doarme. Eu nu stiu cum la primul copil nu reuseam s-o culc inainte de 10-11, Irina la 8 doarme mereu. Poate tine si de copil, stiu si eu... Abia astept sa inceapa asta mare gradi, poate s-o culca si ea pe la o ora mai decenta gen 9, ca acum mai devreme de 10 jumate nu adoarme niciodata.
Nik0le spune:
citat din mesajul lui lucia2000 saru'mana pt PM Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Nik0le spune:
Azi dimineata la 8 jumate eram deja in parc cu Irina. Aer racoros (nu indraznesc sa spun "curat"), alergatori de toate varstele, carucioare putine, caini vagabonzi (cam multi). Oricum, una peste alta a fost mai placut decat de obicei, pe la 10 deja devenise suparatoare caldura.
mamidepuiuti spune:
il astept pe alex sa se trezeasca sa-i fac dushuletul...curioasa sunt cand ne-om culca in seara asta
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
Nik0le spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti il astept pe alex sa se trezeasca sa-i fac dushuletul...curioasa sunt cand ne-om culca in seara asta mami de Radu si Alex asa creste Alex |
MP, poate s-o fi culcat de noapte? Zic si eu... El de obicei la ce ora se culca?