| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 Eu am cerut parola si nu am primit-o inca. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
de
Isabela si
Irina (01.02.2010)
Ia sa vedem, cine ma ajuta sa umplem repede pagina asta? Sa pot face capitol nou...
de
Isabela si
Irina (01.02.2010)
Ca sa nu fiu off topic, va spun despre Irina: doarme.
Eu nu stiu cum la primul copil nu reuseam s-o culc inainte de 10-11, Irina la 8 doarme mereu. Poate tine si de copil, stiu si eu... Abia astept sa inceapa asta mare gradi, poate s-o culca si ea pe la o ora mai decenta gen 9, ca acum mai devreme de 10 jumate nu adoarme niciodata.
de
Isabela si
Irina (01.02.2010)
| citat din mesajul lui lucia2000 saru'mana pt PM Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |

de
Isabela si
Irina (01.02.2010)
Azi dimineata la 8 jumate eram deja in parc cu Irina. Aer racoros (nu indraznesc sa spun "curat"), alergatori de toate varstele, carucioare putine, caini vagabonzi (cam multi). Oricum, una peste alta a fost mai placut decat de obicei, pe la 10 deja devenise suparatoare caldura.
de
Isabela si
Irina (01.02.2010)
il astept pe alex sa se trezeasca sa-i fac dushuletul...curioasa sunt cand ne-om culca in seara asta 
mami de
Radu si
Alex
asa creste Alex
| citat din mesajul lui mamidepuiuti il astept pe alex sa se trezeasca sa-i fac dushuletul...curioasa sunt cand ne-om culca in seara asta ![]() mami de Radu si Alex asa creste Alex |
de
Isabela si
Irina (01.02.2010)