Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cu riscul de a fi rautacioasa si nesuferita...
valiburu... despre diversificare discutam de 4 luni incoace.
si ca sa fiu scorpie de-a dreptul, desi nu am nici un drept, dar nu ma pot abtine...
""doriti un rezumat, sau versiunea pt printat a intregului DC???""

scuze, dar nu m-am putut abtine!!!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

si ca sa fiu scorpie de-a dreptul, desi nu am nici un drept, dar nu ma pot abtine...

I will survive...

Esti f rea !

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

danyelana... pai... aici ai voie sa ai 23. iti dau eu voie, si iti trimit si un ca sa afli ca varsta e ca pe care o simti nu cea din certificat!

miremia, MS... ma inclin voua, va salut, va anunt ca s-o trezit maraitorul de serviciu. il scot afara (unde sta de fapt, tot timpul in afara de cand doarme si mananca), altfel o iau cucu...

encore un dance...

I will survive...

Mergi la inceput

al3csa... multumesc... stii, am luat-o ca pe un compliment!

am ajuns la zi!

alexutzzza, nush daca am zis, dar have fun!

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Am intrat sa va multumesc din suflet pt urari .. chiar e o zi f importanta am facut jumatate de an ...
Asa ca va fac cinste care mai doreste care mai pofteste

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

I will survive...

las' ca io te inteleg perfect am avut aceeasi senzatie... ca ma si intreb de unde atata rautate pe noi 2? de la vaccinurile de azi?
pup pastaia sa treaca buba
io tot nu pricep si pace cum de so_acra nu te vede cum te vedem noi... la oftalmolog ai dus-o?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
io tot nu pricep si pace cum de so_acra nu te vede cum te vedem noi... la oftalmolog ai dus-o?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Rautacioase, rautacioase dar atat de spirituale.

PS: Eu ma straduiesc sa fiu diplomata, nu stiu cat imi si iese.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Ma pregatesc sa scot la aer una bucata copil. Suntem singure pana duminica (uraaaaaaaaaaaaaa!), avem liber sa ne facem de cap, sa dormim amandoua (ca tot vorbeam de asta) si sa facem curatenie impreuna. Asa ca maine o trezesc devreme si-o pun la smotru, ca cine nu munceste nu mananca!
De fapt, oricum o trezesc devreme. O pandesc sa-i pun punguta de pipi!
Nikole, nu renunta! Acum am vazut la ce te-ai gandit... Nu e o idee rea. Eu merg dupa turma. Cum ziceti voi e ok pentru mine. Meriti un vagon de pentru efort.
Azi Cristina a mancat spanac. De la borcanel, ca nu am gasit proaspat in piata, si m-am gandit sa incerc. Vorba Decenuelei: "moldoveanul tot moldovean ramane"... a stins tot. Zic asa ca mama e moldoveanca 100%, eu 50%, deci are si fi-mea ceva acolo...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
distractie placuta sa aveti!
sa-i fie de bine cristinei spanacul!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

plateea, esti FANTASTICA! Pai ce crezi ca io strig degeaba pe aici dupa tine mereu? Ce ma enervezi ca stai in capatul celalalt al tarii pe unde n-am absolut niciodata drum! Bafta mea ca Irina suge la san, asa n-am nici cea mai vaga idee cat mananca si n-am motive sa ma dau cu capul de pereti. Oricum cantarul vorbeste (singur ). Sper sa redevina bbTo el insusi cat de curand, fir-ar ele de vaccinuri obligatorii...

evyme 450 ml? Scuza-ma te rog ca n-am retinut daca ai explicat, dar de ce Sebi nu suge direct de la san si te mulgi sa-i dai cu bibe?

mandruta, multumesc, esti simpatica! Ce bine ca merge asa usor diversificarea la voi! Succes cu recoltarea probei...

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui valiburu

Buna mamici!
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi legate de diversificarea bebelusului alaptat.Baietelul meu va implini in curand 6 luni si a fost alaptat exclusiv.Medicul de familie este plecat in concediu si as avea nevoie de ajutorul vostru.
Multa sanatate bebelusilor!

valiburu, schema de diversificare este diferita de la copil la copil, in functie de particularitatile fiecaruia, nu exista una general valabila, de asta medicul este cel mai indicat sa ti-o recomande. Cel mai bine mai astepti pana reusesti sa ajungi la medicul de familie, nu se intampla nimic daca amani diversificarea o saptamana, doua, pana se intoarce dr. Nu ne-ai spus nimic despre bebelusul tau in afara de faptul ca e alaptat, sunt sigura ca din cauza asta s-au simtit fetele in imposibilitatea de a-ti raspunde.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput