Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 16
plateea spune:
neataaaaaa... din nou!
iaca, fluturesc si io pe-aci, da raspund treptat, pe masura ce citesc, altfel nu mai zic nik, mutesc rapid.
dandanag... rau imi pare de puiul mic. nu stiu cum e cu injectii, dar stiu cum e cu AB oral... am ramas si eu si copilul cu traume. sper ca ale lui trec. ale mele, nu ma deranjeaza daca imi dau cosmaruri.
cris.m... super ideea ta cu portiile de supa. chiar... binevenita!
nikle, de capitol, precum si pt cum l-ai terminat pe anteriorul. imi place cum planifici tu sa fii de relaxata cand/daca nu va papa iubita ta mica...
asa... zic acum ce am de zis ca apoi te pomenesti ca se trezeste piciul si salutare Dc...
facuram vaccin. cred ca am mai spus, dar intaresc. URASC VACCINURILEEEEE... ma termna. ma coafeaza. sunt varzaaaaaaa... nu mananca mai nimic, ar bea numai apa, e marait, e... alt copil, nu ala vesel de rade si treaz si adormit, cum face bbTo al meu. raman pe veci cu sechele. cand o sa aud de vaccinuri, o sa ma catar pe pereti.
acum... in legatura cu polemicile de mai devreme. evident, eu apar ca mai mereu, cand subiectul e epuizat, dar nu as fi sanatoasa daca mi-as tine tastele in frau. am tot baguit eu acolo, ca taaare imi place de voi. si chiar suntem altfel. e foaaarte greu si avem un merit deosebit ca am ramas impreuna, asa unite, pana acum. in 90% din cazuri, pana la un anisor mai raman maxim 4-5-10! mamici. restul... se pierd pe drum dinmotive mai mult sau mai putin evidente. s-a mai spus, dar asta e si parerea mea. CA ORICE OPINIE E FOARTE IMPORTANTA!!! eu am invatat mult, FOARTE mult de la voi. mai mult decat o sa invat vreodata din spitale si de la profesorii mei. datorita voua, sunt un mic pediatru, stiu sa pun prolema pe tapet in fata sotului, soacrei, pediatrei, med de fam!!! si mai ales a mea. sunt mai relaxata si mai linistita. DA, e drept, avem opinii difeite, dar si copii diferiti.
la scoala am invatat ca bebelusul doarme in camera lui. evident, asa am propovaduit pana cand am nascut. 2 luni a avut colici si l-am leganat la 5-10-30 de minute de am facut biceps. apoi am trecut la picioare si am niste coapse muult mai ferme. acum... chiar daca ii au LP, mai are nevoie de mine. ce e drept, am avoluat. dormeam singura cu el intr-o camera, acum dormim toti 3 in dormitor. si sotul meu e genul de barbat care in viata lui, pe primele 10 locuri e copilul, apoi venim eu si el. nu ar concepe sa il exilam. plus ca la mine... situatia e aiurea. stau cu soacra. daca m-as trezi noaptea si as vedea ca ajuns ea inaintea mea in canera copilului cand plange, as face criza de nervi de fiecare data. nu, mersi. imi protejez neuronul inca gravid. insa... admir la max patriotul, de ex, care are o casa care ii permite camera lui si un somn linistit care ii permite asta. pe viitor, asa voi face si eu, de indata ce conditiile imi vor permite. difera de la caz la caz situatiile. ca suntem sau nu bune mamici, asta nu se discuta. pt fiecare din copiii nostri, suntem perfecte. asa cum suntem, in conditiile date, indiferent cati mp are apartamentul cat LP sau LM mananca sau daca papa sau nu spanac si smantana.
next... on cartoon network... olita. pai... tot dincapitolul... nu stiam dar aveam o parere, imi faceam eu iluzii ca la 7 luni il pun pe olita, la 9 deja am scapat de pampersi. ca sa vina studiile si OMS-ul sa-mi dea peste cap planurile. ei bine... ma voi baza si de data asta pe instinct. dar totusi, am speranta ascunsa ca ajungem la 1 an jumate fara... pasarea malai viseaza si tiganul... pampersii...
acum, ceva mai personal. larisel... imi pare bine ca ne-ai scris. dintr-un motiv sau altul postarile tale despre diversificare au avut un impact major asupra mea. dar MAJOR!!! am realizat, cu stupoare, motivul pt care cpilul meu nu e diversifiat. PT CA IMI ESTE MIE FRICA!!! pt ca nu cred ca o sa am rabdare sa ma "joc". pt ca nu am incredere in mine. bietul copil, e conditionat de blocajul meu psihic. sunt inca socata. si voi sunteti primele care afla adevarul. e trist, dar trebuie sa cer ajutorul, banui ca mamei mele, pt treaba asta. imi pun (falsa) speranta ca "pofta vine mancand" si ca o sa reusesc sa ma "deblochez" incetul cu incetul. pana la urma, vb ayannei, avem toti piticii nostri pe creier...
V_AM SPUS CA URASC VACCINURILE???
mai departe... scrie-n carte. MS... ciudat comportament. eu voma nu o prea bag in seama daca nu se repeta. poate era deshidratat, poate nu avea chef, sau nu i-o fi priit ceva. sper ca ai mers, totusi, la vaccin...
trimit animalul de mesaj si incerc sa ajung la zi.
aaa.. in legatura cu sbiectul groazei... nu am avut curaj, recunosc, sa citesc. m-am oripilat doar citind postarile voastre. m-am limitat sa sterg ce era public. o sa astept noua pass daca merit si atat... pe contul comun, am incredere in fetele tehnicute. carora le si multumesc frumos pt tot. si celor care au facut curat pe prima pagina. da, si eu sunt de acord cu curatenia... drastica. una e sa ne citeasca careva, alta e sa stea cocotate pe prima pagina, fara vreo contributie la... flutureala noastra de aici! AM ZIS!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
no... vesti triste... bea... nu pot decat sa ii urez sanatate sotului, si multa putere tie! sper sa fie totul bine cat mai repede!
cristies... .... no comment! felicitari din suflet!
MS... we placut sa aveti... fara alte evenimente!
I will survive...
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea da, si eu sunt de acord cu curatenia... drastica. una e sa ne citeasca careva, alta e sa stea cocotate pe prima pagina, fara vreo contributie la... flutureala noastra de aici! AM ZIS! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
ca m-ai facut sa rad, eram pachetele, pachetele de nervi (m-am incoltit cu una la telefon ). Si ce-am mai fluturit.....
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
simplicity spune:
Catalutza intru in prima categorie pt ca e vb de 60 de zile lucratoare,am sunat la ei si m-au lamurit,deci nu am pierdut nimic…..toate bune si frumoase pana aici
Cred ca tu ai spus ca ai vreo 6 litri de lapte la congelator,daca nu sorry pt confuzie,eu folosesc laptele meu cand ii fac cereale sau piure de legume(gen cartof cu morcov si un pic de laptic matern),noua aici ni s-a spus ca asa cum se poate pune lapte praf de ce sa nu se puna si ala de mamica........pare logic,zic eu...........iar tu ai f mult lapte congelat,ceea ce e super si poti sa il folosesti ca ala nu tine la infinit chiat daca e in congelator........parerea mea
Mandruta,eu am depus in 28 mai si am vb cu ei la tel si luni imi intra restul,deci cam 2 luni ar fi
Bea,imi pare tare rau prin ce treci...........te inteleg ca iti e f greu fara sot(imi aduc aminte cand am fost gravida cum am stat 5 luni si ceva singura,ca sotul era in UK ....si stateam singura,parintii imi erau in Moldova,etc...)
Decenuela si eu zic ca pe lumea asta e cineva care sigur ma iubeste.,....bebelina mea....asta pana cand creste si o sa imi dea cu flit...........dar stau si ma gandesc(cum eu cred in Dumnezeu) ca El ma iubeste,parintii ma iubesc,sotul BINEINTELES.....
Cristies,FELICITARI pt dintisor
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
plateea spune:
cris.d... saru-mana de incurajari, dar... pana nu trece vraistea... nu-s om de fel. iar la mama... din pacate, nu in vizita merg. acolo stam, mancam, ne incarcam bateriile, ca sa avem ce descarca cand ajungem la soacra, peste noapte. asta este, alta nu-i...
I shall survive, nu??? trebuie!!!
I will survive...
plateea spune:
danyelana.... 23 de ani??? muuuulti inainte!
si un enorm pt MINI-YANNIS!!! sa cresti mare, scumpete!
I will survive...
plateea spune:
cris.d... oke gata, nu ma mai plang. ai tot respectul meu! si recunosc... esti tare, soro! pai, eu de atunci eram pe acoperis, cantand imnul si asteptand sa se faca toamna sa ma coc...
MP... pupam ardealul si ne dorim o vorba de-aia de-acolo ca taaaare mi-o placea mie... daca as avea de ales, ardealul m-ar vedea... pe viata. cine stie de unde sare iepurele, nu?
I will survive...
plateea spune:
EVYME...
hai sa facem schimb,vrei???
al meu e sarbatoare daca mananca 150 ml, iar acum, cu afurisitul de vaccin, sar de bucurie daca papa 80 ml. si tu te plangi? ia hai facem schimb o satamana, sa te lecuiesti, vrei???
I will survive...
mariucasara spune:
citat din mesajul lui plateea cris.d... oke gata, nu ma mai plang. ai tot respectul meu! si recunosc... esti tare, soro! pai, eu de atunci eram pe acoperis, cantand imnul si asteptand sa se faca toamna sa ma coc... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Ce mi-au lipsit replicile astea...
Sper sa isi revina rapid pastaia dupa vaccin.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
danyelana spune:
citat din mesajul lui plateea danyelana.... 23 de ani??? muuuulti inainte! si un enorm pt MINI-YANNIS!!! sa cresti mare, scumpete! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Vrabia malai viseaza Am 32 dar am vrut sa vad cum mai suna 23
Multi si ma bucur sa te citesc desi situatia nu e mereu roz la voi. Esti o mama eroina si Pastaia si sotul te iubesc, asta e cel mai important. Restul.... se poate si fara
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman