A mai facut cineva implant dentar?
Eu am facut de curand, mai precis acum vreo 2 zile si mi-as dori tare mult sa mai vorbesc cu persoane care au facut! Multumesc
Raspunsuri
maria_ene spune:
Si cum esti acum? Ai avut extractie cu implant imediat sau a trebuit sa astepti 4-6 luni pana la implantare? Eu m-am umflat putin astazi dar culmea nu la implant ci la un dinte la care nu a avut cum sa-mi faca implant, mi-a facut doar lifting de sinus si aditie de os.
sdcristian spune:
si eu am facut implant si sunt foarte multumita
de la extractie la implant au fost cam 2 ani, ca am ramas gravida si apoi n-am avut timp, apoi bani...
a mers total fara probleme
4+
marutzu spune:
sunt si eu curioasa cam cat a costat? as vrea si eu... am 2 lipsa de cativa ani si parca nu mi as mai pune corona
Oana_B spune:
Si eu mi-am pus un implant anul trecut in stanga jos, aia a fost mai simplu, s-a umflat numai un pic dar am stat cu punga de gheata si a fost ok.
Anul asta doctorul mi-a facut in stanga sus extractie, sinus lift si bone grafting (tot aia ce ai si tu).
Dupa extractie am stat vreo 2 luni sa se vindece, apoi sinus lift si aditia de os, apoi am stat vreo 5 luni sa se vindece si acu vreo 2 saptamani mi-a plus implanturile in os (3 la numar) si prin decembrie va pune restul, abutmentul, coroana si ce-o mai fi.
La sinus lift, postoperator, mi-a dat medicamente ca sa nu se umfle (steroizi parca), spray nasal anticongestionant, antibiotic, mi-a spus ca s-ar putea sa mai curga sange din nas cateodata pana se vindeca si sa am grija cum stranut si sa evit sa suflu nasul cu putere.
carina spune:
Eu il am de 2 ani, incisiv stanga sus. Mi l-au pus cam la 1 luna de la extractie cu membrana pentru reconstructie osoasa. Am stat 10 luni pana l-au descoperit si osul era refacut in totalitate. Dupa inca cateva luni, mi-au facut grefa de gingie pentru ca din cauza lipsei osoase implantul a fost mai sus si se retrasese gingia. Acum arata fff bine.
Cam asa e dantura acum: http://www.flickr.com/photos/andaoana/4437795302/in/set-72157623630564820/
La mine implantul a fost doar o mica parte .
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
ellinia spune:
Si eu am doua, inca din 2008. In partea de jos, pe lateral. La mine a fost din acela cu distanta 6 luni intre implantul efectiv si dinte. Oricum, am fost foarte multumita. Nu se compara cu o lucrare. Iti strica dintii laterali si numai probleme aduc lucrarile astea. E intr-adevar mai scump dar isi merita banii, in timp.
Pentru mine a fost un pic traumatizant in prima faza, la un moment dat vroiam sa plec cu un singur implant in gura , i-am zis doctoritei ca nu-mi mai trebuie, ca nu mai vreau, eu ma duc acasa. Am avut nesansa sa i se strice nu stiu ce pe acolo si a durat mai mult, mi-a mai facut o tura de anestezie, plus ca eu am fobia dentistului, nu-i suport de nici o culoare. Nu m-a durut nimic, in schimb toate operatiunile facute au fost extrem de neplacute pentru mine. Mai am de facut unul sus si tot imi fac curaj sa ma duc, sa vad cand reusesc.
Nu prea m-am umflat. Imi tineam pungi cu legume congelate pe fata si nici nu prea m-a durut dupa aceea.
Cu toate neplacerile de moment, ma felicit ca am ales implantul si nu o lucrare care sa-mi strice dintii si sa trebuiasca refacuta o data la doi ani - asta daca ai noroc si nu trebuie refacuta mai repede.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Burtocika spune:
Unde erati fetelor cand am intrebat eu de sinus lifting cu aditite de os, acum vreo 3 luni ??? Atunci nimeni n-a stiut sa-mi spuna in ce consta operatia si ce riscuri sunt, si m-am dus super speriata la operatie !
La mine operatia a decurs bine, doar freza aia care mi-a gaurit osul m-a zapacit la creier, in rest nu m-a durut nimic. In prima zi m-a durut capul foarte tare, doctorita mi-a spus ca probabil din cauza vibratiilor, iar de-a doua zi m-am umflat foarte tare si nu mi-a trecut cu nimic ! Am stat vreo saptamana umflata si cu ditamai vanataia pe obraz ! Plus ca am impresia ca mi-a cusut prost gingia, pt ca ma "tine " un pic atucni cand rad ...
Maseaua fusese scoasa inainte, am asteptat 6 luni sa se vindece osul, dupa care mi-a facut sinus lifting + aditie os + implantul in acelasi timp, dupa care astept 6 luni si imi pune coronita. Sper sa fie bine ...
Ceva preturi totusi ? Pe mine operatia sinus lifting + aditie os + implantul m-a costat 1450 EURO.
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei
maria_ene spune:
Si mine ma cam doare capul dar eu cred ca si din cauza aerului conditionat de la birou. In rest, sunt inca putin umflata si gingia arata cam ciudat dar eu zic ca stau bine dupa 2 implanturi cu aditie de os si un sinus lift. Eu nu am avut nici o durere in timpul operatiei, ba chiar am si ras..cel mai aiurea a fost faptul ca inainte de operatii am mai stat alte cateva ore pentru bonturi protetice pe alti dinti si ma durea rau maxilarul. In rest, va recomand cu mare caldura medicul la care am fost eu si toata echipa lui extraordinara...din fobie de dentist, am ajuns sa ma duc la ei ca la cosmetica, de placere.