A mai facut cineva implant dentar?
Raspunsuri - Pagina 2
michelle7 spune:
maria_ene la mine a fost asa. extractie - fara sa ma umflu, dupa 6 saptamani implantul facut cu aditie de os + membrana. la partea asta m-am umflat o saptamana.
Si urmeaza dupa cel putin 6 luni coroana daca la radiografie se vede ca a prins implantul.
la mine e premolar jos
michelle7 spune:
maria_ene la mine a fost asa. extractie - fara sa ma umflu, dupa 6 saptamani implantul facut cu aditie de os + membrana. la partea asta m-am umflat o saptamana.
Si urmeaza dupa cel putin 6 luni coroana daca la radiografie se vede ca a prins implantul.
la mine e premolar jos
adelamaria spune:
Am facut implant dentar in Romania. N-am avut extractie (nu mai aveam masele respective din copilarie). Am luat antibiotic dupa vreo 7 zile si un algocalmin in ziua respectiva si atat. Dupa trei luni m-am dus din nou si mi-a mai pus un surub, ceva. Inca nu am coronitele montate, dar sunt in lucru. N-am avut niciun fel de problema, nici dureri (cel mult un discomfort in ziua respectiva).
asi spune:
Carina cine ti-a facut implantul?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Christel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Burtocika Ceva preturi totusi ? Pe mine operatia sinus lifting + aditie os + implantul m-a costat 1450 EURO. ***************************** www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ... www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei Credeam ca in Romania este mai ieftin un implant, am vazut ca unele fede zic de 400-500 de euro, dar vad ca sunt si mai scumpe, acum diferenta in ce consta? Si pe mine aici in Germania ma costa tot asa in jur de 900 euro operatia de implant cu tot ce implica ea + inca vreo 300-400 lucarea ceramica de dupa(asta pentru un premolar). Eu credeam ca e mult dar din ce vad si la noi inseamna ca astea sunt preturile. |