Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vasdistractie placuta..abia asteptam sa te vedem in rochita

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fetelor xenopolina eu vreau , mersi!

Irinuca felicitari pentru baietel!

RaluKara dinc e povestesti tu acolo, sufrageria exclus, cred ca cel mai bine cu tine in camera, tu esti mami si vei simti fiecare rasuflare, regurgitare, eu n-as avea curaj sa las mama/soacra/orcine sa faca asta in primele 6 luni sa zic. Si noi avem mult de gandit cu ne rearanjam cu 2 bebeloi si 2 camere, tot asa pt ca nu vreau ca sufra sa fie camera unui copil. Ce bune ar fi 3 camere, mama ei de criza!

Lcazangiu de cand dureaza sta cu staul cu amma ta, cu paptul, nepapatul d epranz? Te intreb pe ca si Robert i-a facut mamei asa cand am icneput eu serviciul, refuza asta se imbolnavea de nervi, el recupera puternic cand veneam eu la 5-6. Eu nu m-am stresat deloc, la varsta asta nu mai mor ei de foame si e o perioada temporara, pana se adapteaza si accepta plecarea ta. Bafta!

ppisic bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos! Sa scrii 10 mesaje, ca esti moderata si nu se vad decat daca citesti din urma!

adandu si tu la fel, pune osul la treaba, mai ai vreo 8 mesaje de scris!

Ana eu iti doresc putere si sotului tau minte multa! tare v-as dori sa se rezolve toate problemele, macar cele mai imporante pana vine bebica si zic asta pt ca venirea unui bebe, cum zice si draga de Doloress desi e minunata acutizeaza problemele din cuplu - oboseala, emotiile, focusarea doar pe bebe sau mai mult pe bebe, pt astea trebuie sa fii stabil si linistit ca si cuplu. Va pup si va doresc numai si numai bine!

zuumzu foarte rau cu cistita; intre timp nu poti bea oare niste ceaiuri de la plafar?

Noi azi plecam la socri, la Braila, avem o nunta acolo, o sa ne revedem/reauzim luni. Sper sa va reagasesc cu bine! Si..Doamen ajuta-ne cu caldurile asta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Irinukaaa felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si sanatos!

Eu marti ma internez pentru cerclaj preventiv. Sper ca miercuri sa fiu acasa. O sa fie cu anestezie generala. I-am explicat doctorului ca nu am cum sa renunt la serviciu si nici la vacanta cu copilul. Si a hotarat ca mai bine sa prevenim si sa stam linistiti.

bebelu86 ma treci te rog si pe mine pe listuta cu carucioarele colorate? merci mult

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 14 fix cu &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Fete dragi, help ca o iau razna. Dupa ce ca sunt asa fericita ca am rochie noua , am bantuit netul sa vad cu ce sa ma vopsesc si mama mama cate am mai citit ca nu e voie , ca face rau la bebe....multeeeeee tare. Eu de obicei ma fac cu vorpsele fara amoniac....ce sa fac acum ma mai vopsesc??????????????Mi-e tare teama.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai Vas mai! Relaaax! Eu am intrebat la Robert ginecologul si mi-a spus ca sunt prostii de pe net, ca n-ar mai trebui citit netul Oricum s-a terminat trimestrul I, asa ca... daca mai folosesti si fara amoniac, doar o pui pe par, intr-un loc aerisit, c adoar nu ti-o bagi in vena. Dr. mi-a spus ca nu intra atata substanta in piele, in sange sa treac placenta si sa ajunga sa-i faca ceva lui bebe. Acuma...normal ca e mai sanatos sa nu dai nici fond de ten, dar... pai ce mai zici de dr. care zic ca mai poti fuma i timpul sarcinii si alaptarii?

Hai nu mai fi supi, ok?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata grasutele (pot sa va zic asa acuma,ca au mai crescut burticile,nu?)
Vas,eu de la medic stiu ca te poti vopsi cu vopsea fara amoniac.Si coafeza a zis ca la cursurile lor asa le ziceau la gravidute,fara amoniac.

12+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neataaa

Vas stai linistita cu vopsitul. nu e nici o probl. mie una mi-a zis k sunt prostii si sa ma vopsesc linistita.
atat..sa incerc sa nu stau intr-un loc inchis. sa fie cat de cat aerisit.k acu e mai puternic mirosu si sa nu te deranjeze.

Adhnana bafta multa la cerclaj.

Irina, Lori distractie placuta si drum bun

sa aveti o zi frumoasa si racoroasas dc se poate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Daca zici tu bebelu ,m-am linistit. Si eu ma gandesc ca mai ales daca e fara amoniac nu vad ce ar pute dauna.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Lorich, multumesc mult...nu vazusem toata pagina, vazusem doar raspunsul lui Bebelu.
Shubu, multumesc.
Sa stiti ca uneori netul te baga in toate cele.....dar noroc cu voi ca sunteti pe aproape.
Da eu in general fara amoniac folosesc.....daca nu as avea fire albe nu as insista dar la noi in familie e ereditara povestea, si nu pot merge asa cu firele albe printre cele de negru albastrui.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Apropos de net,eu cand merg la doctor si ii mai zic ca am citit pe net se uita la mine c-o fata saracu...si cica si...altceva ce-ai mai citit tu pe net?Deci mai sigur ca parerea lor nu cred ca e vreun net

12+

Ana

Mergi la inceput