Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
noapte buna Ana ai grja de tine maine 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
16+
858 SMS PT COPII
Irinukaaa spune:
Da Ralu' ai dreptate. De obicei in locul ala scris lungimea dar de data asta e trecuta lungimea femurului (24.8mm). Nu scrie care e lungimea lui si nici nu am retinut. 
Bine ca mi-ai atras atentia ca eu chiar credeam
!

zumzu nasol cu cistita. Ai luat si pastile? Si cum ai reusit sa bei atata apa? Ce buna ar fi sa pot bea si eu atata...
Irina ~
16+ cu 
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
ma si miram cum sa aiba atata ![]()
lasa..important e sa fie sanatos.
maine iti trec si carucioru in listuta

noapte buna si de la noi
ma duc la o baitza si dupa nani
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
16+
858 SMS PT COPII
Irinukaaa spune:
Noapte buna fetelor! 

Eu inca astept sa vina apa ca toata ziua n-am avut (nu cred ca tre sa va descriu cum e pe vremea asta fara apa curenta) si trebuia sa vina la 22.
Si pe langa asta nu vreau sa ma duc in pat ca inca sunt nervoasa, sa vina sa ma cheme!!! ![]()
Irina ~
16+ cu 
Shhhht! Cresc...
Doloress spune:
Irinuka bravo pentru vestile bune si pentru buburuzel! Lasa, cu numele o sa faceti voi brainstorming. Eu ma lupt cu familia din tara mai ales, ei vor nume pur romanesti, nu destul se chinuie astia sa-i pronunte numele de familie, vor sa-l mai poceasca si la numele mic. Dar si al meu sot e foarte greu de mutlumit, orice propunere e naspa. Pana la urma nu raman ei fara nume. ![]()
Zumzu sanatate multa! Si eu beau cam 3 litri pe zi, daca nu mai mult, eu beau prea multa apa si imi suprasolicit rinichii, insa mi-e sete permanent.
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
zumzu spune:
Am luat si urinal 2-3 zile si no spa, ..dar apa cred eu ca e de baza. Daca iti aduci aminte sa bei tot timpu si ii distribui pe toata ziua 4l nu e asa mult
..dar o stai o gramada pe la baie.
De la aerul conditionat de la munca cred ca m-a luat, mi-a fost frig la picioare plus ca m-a prins intr-o zi in care nu bausem suficienta apa si asta a fost. Important e sa nu se transforme in infectie.
Noapte buna, vise placute
cred ca am ramas ultima pe aici
Irinukaaa spune:
Neata burticute!
Va pupacesc pentru zilele in care o sa lipsesc. Sa fiti cumintele si sa gasesc NUMAI vesti bune cand ma intorc.

Irina ~
16+ cu 
Shhhht! Cresc...
xenopolina spune:
'neatza. Vrea cineva cafea?![]()
Pupacim si noi Irinuka. Te inteleg perfect cu apa, pt ca aceeasi situatie a fost si la noi ieri. Genii, ce sa spun. Sa opresti apa 14 ore pe zi , vara, e de mare exceptie.Cinste lor!
RaluKara, din fericire o sa putem face asta, daca o sa vrea si bebe. Acum citesc despre varii moduri de abordare a plansului cand nu vrea sa doarma singur. Nici eu nu cred in barbarismul cu lasatul copilului sa urle pana se sufoca, deci cautam variante alternative si sfaturi de la unii mai intelepti si mai umani. Si rabdare, ca pana pe 11 nu mai e mult
angieangie spune:
Irinukaaaa....ce fericire

felicitari pt bebelin
Angie
+12
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
vas spune:
Neata!!!
felciitari Irinuka! Ma bucur ca e totul bine la bebelicul tau .
Ana, nu stiu ce sa -ti mai zic.....probabil in timp se va mai linisti. In ceea ce priveste sexul...la mine nu a fost nici la prima sarcina nici acum o problema. LA mine problema e ca adorm instantaneu...si nu prea mai apucam.
Doloress, foarte frumos ai explicat cuvantul "familie"....tot ce apare iti aduce bucurii dar trebuie si din partea noastra facut cate ceva.
Eu ieri am facut la treaba....de cum m-am pus in pat direct somn...ma durea asa tare spatele......
Mi-a facut sotul o surpriza si m-a dus sa-mi cumpar rochia pe care pusesem ochii.....ce faina e......o sa va pun poze, merg saptamana viitoare la nunta si o sa fac poze special pentru voi....e scurta si sexi....si se vede asa frumos burtica .............![]()
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bebelicu