Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Biberoane, pompa si sterilizator am avut , m-au ajutat enorm cand am avut furia laptelui, am muls si am stocat, iar lapte praf pana a facut Sof 1 an si doua luni NU. Si pe ala l-am avut degeaba, ma rog. Balanta, dupa capul meu, ceaiul la bebei mi se pare o...inutilitate. Banu, nu e inutil, ii face rau chiar! Ii umple burta inutil, efecte mai bune ai cu picaturi gen Infacol, SabSimplex, Espumisan, tot felul. Umplandu-i burta, ii creaza o falsa senzatie de satietate, risti sa nu pape de la san ca e plin de ceai, care are aport caloric O. Deci nu mai ia in greutate, ca de dormit doarme, doar are buirta plina. Tu esti multumita, doarme, nu il doare burta, dar cand constati ca in greutate nu a luat, incepi si ii dai lapte praf, ca doar al tau nu e bun, pentru ca, iata, nu a luat in greutate ca la carte! In plus, din bibe orice lichid curge muuult mai lesne decat ii curge lui din san. Il va prefera, cu cat il dai mai devreme, ca nu va trebui sa munceasca atat de mult ca la tzitzi. Concluzia si sfatul meu din suflet: lasati-le in dulapul de unde vreti voi biberoanele, laptele praf si ceaiul, tineti-i la san si in brate, nu vor avea nici colici, vor creste frumos, armonios si sanatos . Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
Multumesc de detalii! Acuma inteleg si eu de ce NU trebuie sa ma folosesc de biberoane .
21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena
Olgutzika spune:
Si ca sa o ingan din nou pe Ancadragoman, recomand si eu AVENT! Pompa manuala este EXCEPTIONALA, acum au si biberoanele BPA-free. M-am muls cu ea zilnic un an de zile, super-super buna si utila ( pentru mine ca m-am intors la munca devreme )!
Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Olgutzika spune:
Serios, Balanta, nu au nevoie de ceai. Se hidrateaza suficient din lapte, daca punem problema hidratarii ( valabil mai ales pentru bebicii nascuti in plina vara, nu se deshidrateaza daca sunt alaptati la cerere...). Poti avea bibe in casa dar nu pentru motivul asta .
Daca reusesc sa o conving si pe soacra Alexiei sa lase copila neinfasata, ca ii face rau ...sau pe Alexia sa ii lumineze mintea soacrei...Vrei articole pe tema legaturii infasatului strans cu displazia de sold, sa i le dai? Poate asa renunta...
crisuletzul spune:
ancadragoman :ma uit acum pe site la AVENT si par destul de safe produsele!!! Tu esti multumita de ele?
20+
balanta_tm spune:
olgutzika, ai drepate in tot ceea ve spui. E clar ca tu, avand deja experienta unui bebe, stii mult mai bine ce are sens sa fie facut si ce nu .
ancadragoman, iti multumesc si tie .
beatrice75 spune:
Elfica, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut. Daca ai venit cand deja se incepuse cursul, clar ca nu mai am observat pe nimeni, eram asa de absorbita!Am venit asa de entuziasmata!Da, moasa pleaca maine din tzara si aseara il suna pe dr. Haiduc pt mine, azi dimineata i-am dat sms ca imi era jena sa nu o deranjez si ea mi-a"reprosat"ca de ce nu am sunat-o aseara tarziu ca ea a luat legatura cu dr pt mine.
23+
Olgutzika spune:
Balanta, noi am fost nascute si crescute in vremuri grele, mamele stateau atunci acasa patru luni si mergeau la munca ele, si copiii la cresa. Normal ca saracele mame nu puteau alapta decat putin, ca in lipsa laptelui praf primeam lapte de vaca de la 4 luni, ca ne dadeau tona de ceai, ca ne diversificau la trei luni cu supa de legume ( alta minune ) si cu mar ras cu biscuite. Suntem intregi, dar asta nu inseamna ca e sanatos asa. Crezi ca se stie cate cazuri de intolerante la lactoza, de anemii grave au fost? De tulburari grave ale sistemului digestiv? Dumnezeu cu mila, cine stie cate din ce avem sau o sa avem ni se vor fi tras din primele luni de viata?
Asa ca sunt de inteles obiceiurile astea, eu incerc doar sa arat alternativa corecta. Am mai zis, o sa avem multe de povestit !
Ioi, ma ia cu rau cand vad semnatura aia a ta ! Ai grija de tine si de bebe!
MSymo spune:
Fetelor, eu de o ora bocesc si iar bocesc. Am sunat dr sa-l intreb daca la 3 sapt de la cerclaj pot sa merg 2 zile la mare: stat culcata pe bancheta si apoi pe sezlong dim si seara, fiindca avem vila aia inchiriata care sta aproape goala si raspunsul lui a fost ffff clar si precis: NU. Nu, fiindca asta implica si altele, schimbat locul, tentatii etc Si uite asa m-a busit plansul si nu ma mai pot opri. Alta prietena cu col de 2,3 merge la munca pana la pranz, merge pe jos, merge la mare in fiecare weeekend si eu zici ca am cautat pana am gasit cel mai panicos medic. Tratament si la pat, sau pe langa pat! Desigur ca omul imi vrea binele si mi-a si precizat ca este o sarcina pretioasa obtinuta greu si sustinuta cu tratament, bla-bla.....dar mi-e greu si mie. Iubi este plecat toata ziua, ne vedem o ora seara, stau ca un cuc in casa! Iar acum chiar tr sa plece la mare sambata, ca avea si el treaba....si-am sa ma simt ca dracu' din nou.
Symo 25+ Diana Nicole
mirunam spune:
Fetelor multumesc, fara exceptie (cum ii place Anei), pentru urari!!! Nu am disparut fara motiv, m-am dus la dr si sa va cumpar si prajituri . Eu am vrut sa ma ascund ca deh, se aduna anii dar m-a prins Symo...
Beatrice, Ana, am probleme cu telefonul, altfel va raspundeam mai devreme, nu se strica nici ieri nici maine ci fix azi.
Raportez si de la dr. ... col inchis dar scurtat, nu imi face cerclaj pentru ca e inchis dar am interdictie la efort si repaos cat mai mult. Mai am voi ka birou dara fara excese. Ral_eli isi visa placenta, eu imi visesz colul.
Am facut si o eco unde am aflat ca bebe pare mai mare cu 10 zile si ca este enorm . 800 g si capsor de 28 de saptamani, nu ma agit ca si tatal si fratele sunt caposi. Cu toate estea este la limita maxima a normalului pentru un copil de 25 de saptamani si 4 zile... ce sa zic ca el de fapt are mai putin...
pap branza cu rosii si revin.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
Elfica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Elfica, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut. Daca ai venit cand deja se incepuse cursul, clar ca nu mai am observat pe nimeni, eram asa de absorbita!Am venit asa de entuziasmata!Da, moasa pleaca maine din tzara si aseara il suna pe dr. Haiduc pt mine, azi dimineata i-am dat sms ca imi era jena sa nu o deranjez si ea mi-a"reprosat"ca de ce nu am sunat-o aseara tarziu ca ea a luat legatura cu dr pt mine. 23+ |
Super tare, si eu tot la dr. Haiduc sunt! Ne spunea moasa ca daca sunt paciente care vor sa isi schimbe doctorul, in functie de ce isi doreste pacienta, recomanda un medic sau altul. Poti avea mare incredere in dr. Haiduc, parerile despre dansul sunt toate super! Nici macar una negativa nu am gasit pana acum! Tine-ma la curent cu ce faci si poate pe viitor avem ocazia sa ne si cunoastem!
25+